LSDtrip Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Tora mou ir8e alli mia korifaia sira pou epeze stin ERT1 nomizo kai itan teleia (prosopiki apopsi) TO CAMPING... Me ton maimo pou nomizo epeze o kalogeropoulos kai eixe kai allon ena rolo me kati aloga.... :-P
paschalia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Μανουελ διαφωνω οσο αφορα το ποιος ειχε ''γραψει'' περισσοτερο στο ''Εκεινες κι'εγω'' . Θεωρω οτι η αρραβωνιαρα του ανηψιου επεσκιαζε ολους τους υπολοιπους . Δεν καταλαβαινε τπτ και τα ελεγε χυμα σε ολους τους αντρες της σειρας . Btw η ''Ελενη'' ηταν αυτη που επαιζε σε εκεινες τις διαφημισεις με το ''Αce'' Mα εντελως κρυοπλαστη ..
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Μανουελ διαφωνω οσο αφορα το ποιος ειχε ''γραψει'' περισσοτερο στο ''Εκεινες κι'εγω'' .Θεωρω οτι η αρραβωνιαρα του ανηψιου επεσκιαζε ολους τους υπολοιπους . Δεν καταλαβαινε τπτ και τα ελεγε χυμα σε ολους τους αντρες της σειρας . Btw η ''Ελενη'' ηταν αυτη που επαιζε σε εκεινες τις διαφημισεις με το ''Αce'' Mα εντελως κρυοπλαστη .. Δε διαφωνώ. Είχε και αυτή πολύ καλές ατάκες και ήταν απολαυστική. Μάλλον ο ανηψιός μου την έσπαγε, οπότε αναγκαστικά επισκιάστηκε και αυτή λίγο. Είναι καλή όμως πράγματι. Τώρα παίζει θέατρο (ευτυχώς για την ίδια). Πάντως για την σούπερ κρυόπλαστη συμφωνούμε όλοι νομίζω ;-)
koyan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Tora mou ir8e alli mia korifaia sira pou epeze stin ERT1 nomizo kai itan teleia (prosopiki apopsi) TO CAMPING... Me ton maimo pou nomizo epeze o kalogeropoulos kai eixe kai allon ena rolo me kati aloga.... :-P Να έρθω να συμφωνήσω: Η καλύτερη σειρά που έχει δημιουργηθεί ποτέ στην ελλάδα. Επίσης: η τελευταία που γυρίστηκε σε φίλμ (αντί του πολύ φτηνότερου beta που γυρίζονται μετά). Κανένας που να την έχει? Ξέρει κανείς πώς μπορεί να πάρει κανείς τέτοιες σειρές από την ερτ ή από τους παραγωγούς?
Blockbuster Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 αν θα έπρεπε να επιλέξω μόνο μία θα έλεγα την πρώτη σεζόν των Δύο Ξένων (στη δεύτερη ανα και συνέχιζαν να υπάρχουν καλές ατάκες έκανε κοιλιά)Αυτό είναι λάθος.Η δεύτερην σεζόν ήταν καλύτερη με περισσότερο γέλιο και πιο ωραίες ατάκες.Ειδικά το επισόδειο με την Σοφία Φιλιππίδου που ψάχνουν την Μίνα από την εκπομπή είναι όλα τα λεφτά!!!
john1987 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2005 στους δυο ξενους μου την εσπαγαν ελλεεινα οι συνεχεις τσιριδες των πρωταγωνιστων...πολλα decibel!
Blockbuster Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 στους δυο ξενους μου την εσπαγαν ελλεεινα οι συνεχεις τσιριδες των πρωταγωνιστων...πολλα decibel!Τι λές ρε στο τελευταίο επεισόδιο που τσιρίζει η Διαβάτη Καλημέρααααααααα είναι το κάτι άλλο.
john1987 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 ειναι λιγακι ως πολυ ενοχλητικο παντως...παντως εγω ψηφιζω της ελλαδος τα παιδια και εκεινες και εγω...τους απαραδεκτους δεν τους εχω δει ποτε...
Zookeeper84 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 loipon mou erxontai mia mia agapimenes seires!! thn seira "Eimaste ston aera" tin eblepe kaneis????emena pantws mou arese!! \ tin evlepa. kai mena itan apo tis poli agapimenes mou.
haris_ch02019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2005 ...Ξέρει κανείς πώς μπορεί να πάρει κανείς τέτοιες σειρές από την ερτ ή από τους παραγωγούς? Για να πάρεις υλικό από ΕΡΤ πρέπει να κάνεις γραπτή αίτηση στο γραφείο του Γενικού Διευθυντή Τηλεόρασης κου Κώστα Σπυρόπουλου αλλά συνήθως δεν δίνουν σε ιδιώτες παρά μόνο σε σωματεία και εφόσον υπάρχει καλός λόγος!!!αλλιώς αν έχεις κανα κονε από μεσα!!
nektarios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Αυτό είναι λάθος.Η δεύτερην σεζόν ήταν καλύτερη με περισσότερο γέλιο και πιο ωραίες ατάκες.Ειδικά το επισόδειο με την Σοφία Φιλιππίδου που ψάχνουν την Μίνα από την εκπομπή είναι όλα τα λεφτά!!! και τη δεύτερη σεζόν υπήρχαν πολύ καλά στοιχεία (όπως το επεισόδιο που ψάχνουν την μίνα αλλά και άλλα) αλλά δεν μπορέι να συγκριθεί με την πρώτη περίοδο στην δεύτερη είχε πολλές τσιρίδες που με εκνευρίζουν γενικά σε όλα τα σήριαλ όπως και στους στάβλους της εριέττας ζαϊμη που δεν είχαν την ανάλογη επιτυχία
awddwa Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2005 Αγαπημένες Σειρές: Της Ελλάδος Τα Παιδιά Εγκλήματα Οι Απαράδεκτοι Επίσης μου άρεσαν πολύ: Κωνσταντίνου και Ελένης Δύο Ξένοι Πάντως καμιά φορά απορώ γιατί δεν κυκλοφορούν κάποιες σειρές σε DVD. Με τις ξένες σειρές γίνεται πανικός (εγώ ο ίδιος έχω πάρει πολλές). Δηλαδή ελπίζουν να βγάλουν περισσότερα χρήματα με τις επαναλήψεις;
gtsekegal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Απαράδεκτοι : αξεπέραστοι και διαχρονικοι διάλογοι,ηθοποιοί μια παρέα κρίμα για τον Μπονάτσο Εγκλήματα : πανέξυπνοι διάλογοι και μπιχτές για τα πάντα.
Blue_Guardian Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2005 Γενικά Μπέζος είναι εγγύηση. Άλλες καλές (πέρα από όλες με τον Μπέζο): Δύο Ξένοι Είσαι το ταίρι μου και έχω φάει κόλλημα με τους Singles!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.