Προς το περιεχόμενο

Παλιές Ελληνικές σειρές ιδιωτικών καναλιών

Blockbuster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το εκεινες και εγω δε σας αρεσει?

και το κωσταντινου και ελενης εχει κ καποια σημεια τρελου γελιου...

σε ενα επεισοδιο που ετοιμαζανε και καλα ενα μεξικανικο σιριαλ ειχε την εξης ατακα:

"ξερεις,αμα τσαντισεις πολυ το μεξικανο,γινεται τουρκος!"

Δημοσ.
Ola ta lefta gia emena EKMEK PAGOTO[/b'].....sorry gia ta caps

πώς την έλεγαν ρε παιδιά την ασθένεια που είχε ανακαλύψει ο παπαδόπουλος;

Δημοσ.

Οι αγαπημένες μου σειρές

Απαράδεκτοι(μακράν η καλύτερη για μένα με πολύ καλές ερμηνείες και απίσστευτο σενάριο - έχω 40 επεισόδεια στο pc)

Κωνσταντίνου και Ελένης(δεν βαριέμαι να το βλέπω στις επαναλήψεις)

Εμείς και εμείς (την έχε σε επανάληψη το mega και την συμπάθησα)

Καφέ της Χαράς

Της Ελλάδος τα παιδιά

Επισκέπτης
Δημοσ.

Νομίζω οσφυοκαμψία. Και πρέπει να υπάρχει στα αλήθεια, απλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιέγραφε. Για την ιστορία, αυτή η σειρά με τρόμαζε κάπως...ίσως για τη μουσική της (που δε τη θυμάμαι), ίσως γιατί ο Τσακίρογλου έκλαιγε πολύ σπαρακτικά...Κάτι τέτοιες εικόνες μου έχουν μείνει.

Δημοσ.
Νομίζω οσφυοκαμψία. Και πρέπει να υπάρχει στα αλήθεια, απλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που περιέγραφε. Για την ιστορία, αυτή η σειρά με τρόμαζε κάπως...ίσως για τη μουσική της (που δε τη θυμάμαι), ίσως γιατί ο Τσακίρογλου έκλαιγε πολύ σπαρακτικά...Κάτι τέτοιες εικόνες μου έχουν μείνει.

μπράβο ρε φίλε και έσπαγα το κεφάλι μου

Δημοσ.

Πολλές σειρές είναι καλές.Το εκμέκ παγωτό είχε πλάκα με τη Διαβάτη να κάνει σαν τρελή και οι Δυο Ξένοι που οι ατάκες του έχουν μείνει στην ιστορία.Βέαια σαν καλύτερη θεωρώ τις Τρεις Χάριτες.Τώρα φαίνεται σαν χαζή σειρά αλλά ήταν από τις πρώτες του MEGA και είχε σημειώση μεγάλη επιτυχία.

Δημοσ.
.... οι Δυο Ξένοι που οι ατάκες του έχουν μείνει στην ιστορία...

ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ

Ντένη Μαρκορά: Μαρούσκα γράψε στο filofax να νευριάσω αύριο...

Ντένη Μαρκορά: Πως είσαι Φλωράνς;

Φλώρα : Πτώμα είμαι...

Ντένη Μαρκορά: Α! Στο'πανε ε; :lol: :lol: :lol:

DOLCE VITA

Η γιαγιά Μαρκάτενα και η Ασπασία βλέπουν τηλεόραση. Παρακολουθούν την ταινία: 'Βασικό Ένστικτο'. Είναι η σκηνή που η Σάρον Στόουν βρίσκεται στο ανακριτικό γραφείο, την στιγμή που ανάβει τσιγάρο και αλλάζει πόδι και...

τίποτε δεν δείχνει να φορά κάτω απ'το φόρεμα...

Την απόλυτη ησυχία σπάει η γιαγιά Μαρκάτενα:

- Όλα σου τα είδαμε χριστιανή μου, κράτα και τίποτε κρυφό για τον γαμπρό!

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Κατά καιρούς η τηλεόραση βάζει ωραίες σειρές. Αρκεί να είναι σε νορμάλ ώρα και να μην μας αναγκάζει να ξενυχτάμε.

Αγαπημένες σειρές όλες όσες έχει γράψει η Μιρέλα Παπαοικονόμου. Όλες οι αστυνομικές του Κοκκινόπουλου με κορυφαία την 'Ανατομία ενός εγκλήματος'. Από κωμωδίες:

Απαράδεκτοι (τι έγινε ρε παιδιά; ),

Της Ελλάδος Τα Παιδιά (που ειλικρινά δεν απέχουν καθόλου απ'την πραγματικότητα),

Εκείνες Κι Εγώ (άψογη μεταφορά της παλιάς τηλεοπτικής σειράς της πάλαι ποτέ ΥΕΝΕΔ με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα),

Άκρως Οικογενειακό,

Εγκλήματα (όλοι ένας κι ένας εκεί μέσα),

Είσαι Το Ταίρι Μου (βοήθησε να αγαπηθούμε κάπως κι εμείς οι γεματούλες),

Δύο Ξένοι (τότε όλοι νόμιζαν πως σατίριζε την Ελένη Μενεγάκη και τον 'πρωινό καφέ' της),

Dolce Vita (λάτρευα την γιαγιά Μαρκάτενα και την Σάσα),

Βίος Ανθόσπαρτος (γιατί γυρίστηκε στην πόλη μου στη Χαλκίδα κι έτυχε να πέσω σε γύρισμα της σειράς στον σταθμό των τρένων),

7 Θανάσιμες Πεθερές (το απίστευτο επισόδειο με την πεθερά που ήθελε εγγόνι απ΄τον γαμπρό της με το όνομα Πολύκαρπος Ντούρος, ήταν απ'τα καλύτερα),

Οι Σταύλοι Της Ερριέτας Ζαίμη (σαν θέμα γενικώς μπορεί να μην έλεγε και πολλά, αλλά υπήρχαν τέλειες ατάκες),

Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή; (ο Χαικάλης στον ρόλο του παπά ήταν 'όλα τα λεφτά')...

Δημοσ.

Εκείνες και Εγώ. : [Νούμερο ένα μακράν.. Μακράν όμως,απλά άπαιχτος ο Μπέζος. Κάποιος μου είπε οτι στην ΕΤ1 είχαν σβήσει τα παλιά επεισόδια αλλιώς θα τα έβαζαν...]

Της ελλάδος τα παιδιά.

Εγκλήματα.

Κωνσταντίνου και Ελένης.

Απαράδεκτοι.

[Απορώ πως δεν σας άρεσε το εκείνες και εγώ. Δεν έχω ακούσει ακόμα αρνητικό σχόλιο απο κάποιον :( ]

Επισκέπτης
Δημοσ.

A ναι! Τα εγκλήματα! Το είχα ξεχάσει. Από τις πολύ καλές, είχε κορυφαίες στιγμές!

Η Σωσώ παίρνει τηλέφωνα και κάνει φάρσες. Παίρνει την Κορίνα και με τρομαχτική και επικριτική φωνή λέει: "Πουτ@νααααα!", οπότε η Κορίνα ατάραχη απαντάει "Αχ, ναι! Εγώ είμαι. Τι θέλετε;"

Το Εκείνες και εγώ ωραίο ήταν, αλλά σε καμία περίπτωση δε φτάνει της Ελλάδος τα παιδιά. Δεν το ανέφερα γιατί είχε και επεισόδια που ήταν κάπως βαρετά. Βασικά με ενοχλεί και αυτή που έπαιζε την Ελένη (τι κρύα θεέ μου). Αλλά οι διάλογοι του Δόγκανου με τον Δημητράκη ήταν όλα τα λεφτά! It had its moments

Δημοσ.

Πάντως οι ατάκες των Δύο Ξένων έχουν μείνει στην ιστορία.

Η Μαρούσκα προσπαθεί να διαβάσει αγγλικά

Ντένη:Καλά άσε,άμα είναι να διαβάζεις αγγλικά σαν τον Ευαγγελάτο άσε.Πες κάτι πιο απλό "I am a woman".Ο θεός να σε κάνει.

Μαρούσκα:"I am a pretty woman".

Ντένη:Και εγώ ο Ριτσαρντ Γκιρ.Πάρ'τα να μην στα χρωστάω.

Δημοσ.

οι αγαπημένες μου σειρές: Δύο Ξένοι, Ντολτσε Βίτα, Εγκλήματα, Είσαι το ταίρι μου, Απαράδεκτοι και το Δις Εξαμαρτείν

αν θα έπρεπε να επιλέξω μόνο μία θα έλεγα την πρώτη σεζόν των Δύο Ξένων (στη δεύτερη ανα και συνέχιζαν να υπάρχουν καλές ατάκες έκανε κοιλιά)

Δημοσ.

μετατασιακή οσφυοκαμψία στο μετατάρσιο

Και φυσικά διάφορους συνδυασμούς :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...