Blockbuster Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Αυτό το topic στην πραγματικότητα θα έπρεπε να ενταχθεί στο forum "τηλεόραση" κατι που δεν υπάρχει.Ανά διαστήματα έχουμε αγαπήσει πολλές και ωραίες ελληνικές σειρές στα ιδιωτικά κανάλια από την αρχή της λειτουργιας τους (Πρώτο το MEGA φθινόπωρο του 1989). :!: Βασικά μπορούνε να πουν την γνώμη τους όσοι θέλουν,να θυμηθούνε μαζί μας παλιές καλές σειρές απο ατάκες και στιγμές και φυσικά να μας αναφέρουν οτιδήποτε στιγμιότυπα VHS και DVD που μπορεί να έχουν!!!
Kostas_g Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Από τις καλύτερες Ελληνικές σειρές (αν όχι η καλύτερη) ήταν "Οι Απαράδεκτοι". Ο Μπέζος και η Παπαδοπούλου δίνουν ρέστα. Είναι ίσως η μοναδική σειρά που δεν βαριέμαι να βλέπω ούτε στην 1000οστή της επανάληψη.
haris_ch02019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 ektos apo tous "Aparadektous" mou aresoune para poly oi "Dyo Ksenoi" oses fores kai na to blepw kai tin ataka na kserw pali gelaw...kai to kuriotero einai panta epikairoi!!!Ekei omws pou eliwna sto gelio einai me to "Eisai to tairi mou..H megali vlakeia itan oti den eixa xasei kanena epeisodio mesa stin sezon kai exasa ta dyo teleutaia!!"Episis mou aresan kai kapoia episodia apo tous "Oi men kai oi den" oxi ola alla kapoia itan tromera!!episis kai to "Dolce Vita" to opoio exei mia koryfaia skini:Einai i giagia kai paei na koimithei gia vrady..Pinei nero,kanei tin proseuxi tis kai peftei sto krevati..kai apofasizei na diavasei ena biblio prin koimithei sto opoio kanei zoom i kamera kai o titlos tou bibliou itan:"O agwn mou" A.Hitler!!!! To gegonos auto se sindiasmo me ton xaraktira tis giagia itan ola ta lefta!!Eliwsa sto gelio!!!!!!!!!!!!! Akoma mou arese mia seira i opoia den itan polu gnwsti sto mega to "Vios Anthospartos"me ton Mpezo kai ton Ferth...Episis mou arese poly i "Aithousa tou Thronou".Episis to "I zwi pou den ezhsa" to opoio to eida se epanalipsi kai itan arketa kalo!!
Godfath3r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 ΤV freak haris? :-P Συμφωνώ πάντως μαζί σου για τους Απαράδεκτους και για το "Είσαι το ταίρι μου"...Απο κεί και πέρα υπάρχουν κάποιες που δεν μου έρχονται τώρα και είναι απλά καλές...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Καλύτερη σειρά νομίζω ότι ομόφωνα θα βγάλουμε τους Απαράδεκτους. Συμφωνώ με τον haris και για τους Δύο ξένους. Το Dolce Vita θα μπορούσε να είναι πολύ καλή σειρά, αν δεν είχε την Παναγιωτοπούλου. Όχι ότι είναι κακή ηθοποιός, αλλά αυτός ο ρόλος δεν τις πήγαινε καθόλου μα καθόλου. Αυτή που έκανε τη Σασα έπρεπε να τον παίξει. Και ίσως η Παναγιωτοπούλου μπορούσε να κάνει την Σασα. Αυτό θα της πήγαινε καλύτερα. Μικρός όταν ήμουν, μου άρεσε πάρα πολύ το Μεν και δεν, αλλά τώρα πια όταν το ξαναβλέπω δε μου αρέσει και ιδιαίτερα. Μέχρι που με εκνευρίζει. Ο Μάινας είναι όλα τα λεφτά. Κάποια επεισόδια πάντως ακόμα μου αρέσουν πολύ. Όπως αυτό που απαγάγουν τη Βάνα για να ζητήσουν λύτρα. Είχε τρελές ατάκες! Παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο τον Δάγκα και του ζητάνε λεφτά, και αυτός αρνείται (επειδή δε θέλει πίσω τη γυναίκα του). Οπότε οι Σταμάτηδες ρίχνουν συνέχεια τις τιμές των λύτρων. Στο τελευταίο από τα τηλεφωνήματα (τα οποία εκτελεί με βραχνή μάγκικη φωνή ο Μάινας) ξεκινάει έτσι: "Έλα Δάγκα. Το αφεντικό τρελάθηκε και τα δίνει τζάμπα!" Εννοείται ότι μου άρεσε πολύ και το Σ'αγαπώ Μ'αγαπάς (γενικά όπου Παπαδοπούλου=εγγύηση). Μα όπως και στους απαράδεκτους, το σενάριο και οι ηθοποιοί είναι τόσο φυσικοί που λύνομαι στο γέλιο. Α! Άλλη μια σειρά με έχει κάνει να γελάσω πολύ: Της Ελλάδος τα παιδιά. Την είδα ένα καλοκαίρι που την έβαζε το μεσημέρι. Κάθε απόγευμα πηγαίναμε για μπάσκετ με κάτι φίλους, και στα διαλλείματα η μόνιμη απασχόληση μας ήταν να σχολιάζουμε το επεισόδιο που είδαμε το μεσημέρι. Είχε το πιο τρελό χιούμορ από κάθε ελληνική σειρά. Χλαπάτσας, Μπέζος και οι 3 φαντάροι και ο Καραβανέας και η Διαβάτη...Τρελά γέλια! Σε μια γιορτή που διοργανώνουν για την αεροπορία, βγαίνει πάνω στο μικρόφωνο κάποιος και λέει: "Ας χειροκροτήσουμε τώρα όλοι μαζί, τους αδερφούς Κατσάμπα!" Πανικός από κάτω, φωνές, χειροκροτήματα "...οι οποίοι δεν είναι σήμερα εδώ. Έχουμε όμως τις αδερφές Κατσάμπα". Διάλογος μεταξύ Κάκαλου και πτέραρχου "Ωραίες σμηναρχε οι αδερφές Κατσάμπα." "Α! Και που να ακούσεται τις αδερφές Κατσιμίχα!"
haris_ch02019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 ΤV freak haris? :-P Συμφωνώ πάντως μαζί σου για τους Απαράδεκτους και για το "Είσαι το ταίρι μου"...Απο κεί και πέρα υπάρχουν κάποιες που δεν μου έρχονται τώρα και είναι απλά καλές... eimouna mikros tv freak alla oxi se ola...apla sti arxi kathe sezon dialega merika serial eblepa kana duo episodeia..an mou aresan ta sinexiza an oxi den eblepa katholou...alla apo tote pou teleiwsa to sxoleio tin ekopsa tin tv...poly liga pragmata...!! Manuel aporw pws eixa ksexasa ton Kakalo!!! kai to s'agapw m'agapas gamati seira!! kathos episis kai tis 7 thanasimes petheres pou nomizw itan ena apo tis elaxistes fwteines eksaireseis fetos kai akomh ta megista "Eglimata" auto kai an itan sureal!!!!
Akujin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Καλύτερη σειρά νομίζω ότι ομόφωνα θα βγάλουμε τους Απαράδεκτους. Συμφωνώ με τον haris και για τους Δύο ξένους. Το Dolce Vita θα μπορούσε να είναι πολύ καλή σειρά' date=' αν δεν είχε την Παναγιωτοπούλου. Όχι ότι είναι κακή ηθοποιός, αλλά αυτός ο ρόλος δεν τις πήγαινε καθόλου μα καθόλου. Αυτή που έκανε τη Σασα έπρεπε να τον παίξει. Και ίσως η Παναγιωτοπούλου μπορούσε να κάνει την Σασα. Αυτό θα της πήγαινε καλύτερα. Μικρός όταν ήμουν, μου άρεσε πάρα πολύ το [b']Μεν και δεν[/b], αλλά τώρα πια όταν το ξαναβλέπω δε μου αρέσει και ιδιαίτερα. Μέχρι που με εκνευρίζει. Ο Μάινας είναι όλα τα λεφτά. Κάποια επειδόδια πάντως ακόμα μου αρέσουν πολύ. Όπως αυτό που απαγάγουν τη Βάνα για να ζητήσουν λύτρα. Είχε τρελές ατάκες! Παίρνουν συνέχεια τηλέφωνο τον Δάγκα και του ζητάνε λεφτά, και αυτός αρνείται (επειδή δε θέλει πίσω τη γυναίκα του). Οπότε οι Σταμάτηδες ρίχνουν συνέχεια τις τιμές των λύτρων. Στο τελευταίο από τα τηλεφωνήματα (τα οποία εκτελεί με βραχνή μάγκικη φωνή ο Μάινας) ξεκινάει έτσι: "Έλα Δάγκα. Το αφεντικό τρελάθηκε και τα δίνει τζάμπα!" Εννοείται ότι μου άρεσε πολύ και το Σ'αγαπώ Μ'αγαπάς (γενικά όπου Παπαδοπούλου=εγγύηση). Μα όπως και στους απαράδεκτους, το σενάριο και οι ηθοποιοί είναι τόσο φυσικοί που λύνομαι στο γέλιο. Α! Άλλη μια σειρά με έχει κάνει να γελάσω πολύ: Της Ελλάδος τα παιδιά. Την είδα ένα καλοκαίρι που την έβαζε το μεσημέρι. Κάθε απόγευμα πηγαίναμε για μπάσκετ με κάτι φίλους, και στα διαλλείματα η μόνιμη απασχόληση μας ήταν να σχολιάζουμε το επεισόδιο που είδαμε το μεσημέρι. Είχε το πιο τρελό χιούμορ από κάθε ελληνική σειρά. Χλαπάτσας, Μπέζος και οι 3 φαντάροι και ο Καραβανέας και η Διαβάτη...Τρελά γέλια! Σε μια γιορτή που διοργανώνουν για την αεροπορία, βγαίνει πάνω στο μικρόφωνο κάποιος και λέει: "Ας χειροκροτήσουμε τώρα όλοι μαζί, τους αδερφούς Κατσάμπα!" Πανικός από κάτω, φωνές, χειροκροτήματα "...οι οποίοι δεν είναι σήμερα εδώ. Έχουμε όμως τις αδερφές Κατσάμπα". Διάλογος μεταξύ Κάκαλου και πτέραρχου "Ωραίες σμηναρχε οι αδερφές Κατσάμπα." "Α! Και που να ακούσεται τις αδερφές Κατσιμίχα!" telika auti i omogoustia arxizei na me anisixei
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 telika auti i omogoustia arxizei na me anisixei Το σχόλιο περιέχει σπόιλερ για το fight club: Πρέπει να κάνουμε κάτι, γιατί θα αρχίσουν να υποπτεύονται ότι είμαστε ο ίδιος άνθρωπος που μπαίνει με διαφορετικό nick εν αγνοία του (σε στυλ fight club ). Α! Επι τη ευκαιρία, δεν υπάρχει λέξη ομόγουστος. I made it up. Το λέω για να μην νομίζει κανείς ότι υπάρχει και τη χρησιμοποιήσει σε, ας πούμε, καμία έκθεση στο σχολείο. Χμμ...Λες να υπάρχει και να μην την ξέρω απλώς;...
paschalia Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Aγαπημενες σειρες : Eισαι το ταιρι μου , Σ'αγαπω μ'αγαπας , Της Ελλαδος τα παιδια κ.α .
Godfath3r Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Συνθέτης λέξεων ο Manuel...!!!! Και γώ ξέχασα το "Σ'αγαπώ, Μ'αγαπας" που όντως ήταν απίστευτη σειρά!!!!!(Δήμητρα Παπαδοπούλου βλέπεις!!)Αν και δεν την έβλεπα ανελιπως λόγω σχολείου-φροντιστηρίου!!
Akujin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Πρέπει να κάνουμε κάτι' date=' γιατί θα αρχίσουν να υποπτεύονται ότι είμαστε ο ίδιος άνθρωπος που μπαίνει με διαφορετικό nick εν αγνοία του (σε στυλ fight club ).[/color'] mwre les? XEXE! LOL
haris_ch02019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 loipon mou erxontai mia mia agapimenes seires!! thn seira "Eimaste ston aera" tin eblepe kaneis????emena pantws mou arese!!
SpectralQ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Εγω θα ήθελα να ξαναδείξουν τους Αυθαίρετους! Τι σειρά κι αυτή. Ο Πουλικάκος ήταν όλα τα λεφτά. Η Ζανετ (αν και μου τη σπάει η Τριφιλλη) με την τρελόγγα, ψυχωτική αδερφή της.... Καθε καλοκαίρι δείχνουν τις ίδιες σειρές σε επανάληψη (Μικρομεσαιους, Ρετιρε, Δυο Ξενους, Μεν και Δεν κτλ.) Μακάρι να δείχνανε και πιο παλιές και ξεχασμένες που και που. Μπορεί να μην ήταν στην ιδιωτική tv αλλα θυμάται κανείς το 3 κι ο Κούκος με τον Κωνσταντίνου και τα "πατομπούκαλα"; Πολύ γέλιο. Παλιές καλές εποχές. Δεν ξέρω για 'σας αλλά εκνευρίζομαι με τις ανούσιες νεες σειρές. Μπορεί τότε να μην είχαν μεγάλο budget αλλά πονταραν περισσότερο σε σενάριο, χαρακτήρες και ερμηνία παρά σε mini και κάμπριο.
LSDtrip Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Ola ta lefta gia emena EKMEK PAGOTO.....sorry gia ta caps
Akujin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2005 mpravo re paidia ti mou thimisate wraies epoxes poly kalo gousto exete, eyge alitheia ta mpakouria aresan se kanenan? xexe toso parakmi pou ginotan kalo/tlx sta prwta episodes (vevaia ta eixa dei poly mikros -gymnasio, an ta dw twra mporei +na pidiksw apto mpalkoni, alla leme twra)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.