silverthan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Εχετε υπόψη σας κάποιο πρόγραμμα για να παίρνω τηλέφωνο με το modem και να ηχογραφώ ΚΑΙ εμένα ΚΑΙ τον άλλο?
gvardal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Παλιότερα χρησιμοποιούσα το Modem Spy που μετέτρεπε την συνομιλία σε mp3 format. Έχω μερικά χρόνια να το χρησιμοποιήσω αλλά μάλλον υπάρχει και τώρα. Ένα ψάξιμο στο Google θα βοηθήσει.
silverthan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Αυτό είχα και εγώ παλιά, αλλά δεν είχα μείνει ικανοποιημένος. Μπορεί βέβαια να έφταιγε και το (τότε) modem. Τέσπα, θα ξαναδοκιμάσω...
Adavis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Είχα βρεί ένα παλιότερα από το tucows. Ήταν πολύ καλό και με όμορφο περιβάλλον! Δεν θυμάμε το όνομά του αυτή την στιγμή όμως...
Lucifer Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2005 Μπορώ να χρησιμοποιήσω το AdvancedCallCenter για να ηχογραφήσω συνομιλία σε DSL γραμμή? Αν όχι, πως μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο? ΥΓ: Δεν είναι για παράνομους λόγους, θα χρειαστεί να πάρω μια τηλεφωνική συνέντευξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.