Προς το περιεχόμενο

Lineage2 πρόβλημα

__D3mIaN__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεαι κ χαρά. Έχω το Lineage εγκατεστημένο στο Pc μου κ έχω κάνει account στον e-global. Τι πρέπει να κατεβάσω και από που για να παίξω απ το pc μου στον e-global?

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Γεαι κ χαρά. Έχω το Lineage εγκατεστημένο στο Pc μου κ έχω κάνει account στον e-global. Τι πρέπει να κατεβάσω και από που για να παίξω απ το pc μου στον e-global?

apla thes to patch tou e-global opou tha to breis sto www.la2.gr---->downloads---->patch version8a ayta! to katebazeis to xezipareis kai perneis ta arxeia kai ta kaneis copy paste ayta cya!

Δημοσ.
tpt apla ton kserw apo konta ton demian k tou eipa na ksekinisei bnb eftase 40 lvl k twra to parataei grrrrrrrrrrr that's all :P

e kai c ..... ntuston valton kai sto clan-ally na dei kai pws einai to ksulo, kai pou ksereis mporei kai na meinei .... ;)

Δημοσ.

froZzen_babe :που τα ειδες τα λιγα ατομα? καθε φορα που παω giran δε μπορω να περπατησω απο την πολυκοσμια.Το χειροτερο πραγμα στον e-global ειναι η δυσκολια των τερατων και οτι ειναι μονο 5x exp,για αυτο το λογο γουσταρω e-global γιατι ειναι παλουκι!

• 2 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...