nathanas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Paidia pira xthe stin karta tileorasis AverTV GO 007 FM PLUS apo to plaisio kai ta egatestisa ola kai leitourgoun apsoga.(oi drivers bainoun apo monoi tous otan kaneis install to programma tis kartas. Omws enw ola ta ipoloipa leitourgoun to tilexeiristirio den kanei tipota.Otan exw anoixto to programa tou pataw ta koubia kai den ginetai tipota.mou eipe enas filos oti exei to idio provlima alla me alli karta tileorasis.Giati den leitourgei to remote control? Ginetai na kanw kati gia na leitourgisei?Oi bataries pou exei einai kales tis evala kai allou gia na sigoureftw min ftaiei afto. pls help!!!!!
dreaming123 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Συγνώμη για την <ανόητη> ερώτηση αλλά άνθρωποι είμαστε... Το καλώδιο με το ματάκι το έχεις συνδέσει και έχει οπτική επαφή με το τηλεκοντρόλ έτσι?
My8os Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Την πήρα χθές την κάρτα και είχα το ίδιο πρόβλημα οπότε ψάχνοντας βρήκα οτι κακώς είχα κλείσει το QuickTV. Από www.avermedia.com: Q. AVerTV GO 007 Plus/FM(M15C) | Remote control does not work at all (The batteries and contacts are good). A. Please kindly check your Quick TV has run or not. Because remote control works with a Quick TV icon on the desktop.
crach13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 την εχω και εγω αυτην την καρτα.λοιπον.για να παιζεις με το τηλεκοντρολ πρεπει να τρεχει κατω δεξια το quicktv.Πηγαινε εναρξη>προγραμματα>AVerTV GO 007 Plus>quicktv και μετα θα τρεξει αυτοματα.απο εκει και περα παιζει και το τηλεκοντρολ.Αν θες να μην κανεις αυτην την διαδιακασια καθε φορα,βαλτο να τρεχει αυτοματα οταν ξεινανε τα windows!!!!
amd_inside Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Για σας παιδιά , εχω και εγώ αυτη την κάρτα (AVerTV GO 007 Plus/FM(M15C) αλλά το δικό μου πρόβλημα είναι ότι μου δείχνει όλα τα κανάλια ασπρόμαυρα. θέλω να σας ρωτήσω εαν και σε εσάς δείχνει ασπρόμαυρα γιατί δεν ξέρω ,νομίζω ότι αυτή η κάρτα τηλεόρασης δεν είναι έγχρωμη.
boutsak Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2005 Για σας παιδιά ' date=' εχω και εγώ αυτη την κάρτα (AVerTV GO 007 Plus/FM(M15C) αλλά το δικό μου πρόβλημα είναι ότι μου δείχνει όλα τα κανάλια ασπρόμαυρα. θέλω να σας ρωτήσω εαν και σε εσάς δείχνει ασπρόμαυρα γιατί δεν ξέρω ,νομίζω ότι αυτή η κάρτα τηλεόρασης δεν είναι έγχρωμη.[/quote'] Δεν ξέρω αν φταίει αυτό, αλλά πρέπει να επιλέξεις ως χώρα σου κάποια με PAL B/G και όχι την Ελλάδα (έκαναν κάποιο λαθάκι οι ανθρώποι...). Εγώ όπως έχω γράψει και σε άλλο θέμα έχω πρόβλημα με τον ήχο, καθώς μετά απο κάποια ώρα υπάρχει καθυστέρηση ανάμεσα σον ήχο και την εικόνα που όσο πάει και μεγαλώνει αυτή η καθυστέρηση. Έχει βρει κάποια λύσει καννείς??? Υ.Γ. Έχω ουσ τελευταίους drivers
amd_inside Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2005 έχεις δίκιο αυτό έφταιγε , και εγώ το άλλαζα σε άλλες χώρες αλλά δεν σκέφτηκα ο άνθρωπος οτι πρέπει να κάνεις channel scan αφου το αλλάξεις . Τωρα με την πρώτη έβαλα pal-b/g της κύπρου είπα μιας και είναι γείτονες θα ταιριάζει και όντως πέτυχε , ευχαριστώ πολυ φίλε μου με διαφώτισες.
mourj Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δεν ξέρω αν φταίει αυτό' date=' αλλά πρέπει να επιλέξεις ως χώρα σου κάποια με PAL B/G και όχι την Ελλάδα (έκαναν κάποιο λαθάκι οι ανθρώποι...).Εγώ όπως έχω γράψει και σε άλλο θέμα έχω πρόβλημα με τον ήχο, καθώς μετά απο κάποια ώρα υπάρχει καθυστέρηση ανάμεσα σον ήχο και την εικόνα που όσο πάει και μεγαλώνει αυτή η καθυστέρηση. Έχει βρει κάποια λύσει καννείς??? Υ.Γ. Έχω ουσ τελευταίους drivers[/quote'] φίλε τη ram έχεις? Αν είναι μίκρή ίσως να σου δημιουργειί πρόβλημα... :neutral:
boutsak Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2005 φίλε τη ram έχεις? Αν είναι μίκρή ίσως να σου δημιουργειί πρόβλημα... :neutral: 1 GB. Αλλά αυτό τι σχέση μπορεί να έχει???
mourj Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2005 Εντάξει είσαι!!! Αν γέμιζε η ram τότε ίσως δημιουργουσε πρόβλημα(ειδικά αν έτρεχε και κατι αλλο μαζί) Κοίτα: 1. να έχεις τους τελευταίους καρτας τηλεόρασης ΚΑΙ ΗΧΟΥ 2. Να έχεις συνδέσει σύμφωνα με το manual της καρτας σωστα τη κάρτα με τη καρτα γραφικών
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.