nick_gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 απο πού; η σελίδα όσο και αν την έψαξα δεν έχει άλλα στοιχεία πλην της εγγραφής
npapak Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 To C3 θα το κατευασεις απο το official site του Lineage II...
nkapa Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Λοιπόν παιδιά ελάτε στον dragon http://idragon3d.com/ καθαρός C3 χωρίς lag και μ@λ@κίες που γίνονται στο BnB όπλα μέχρι S. Exei 2 server ο ένας είναι x15(Dragon) και ο άλλος x5(Zenith). Είμαι περίπου 2 εβδομάδες εκεί 44lvl κάποια προβληματάκια που υπήρξαν έχουν διορθωθεί. Ξαναλέω εκεί μ@λ@κίες δεν περνάνε.
manosone Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2005 nkapa hello.Πες μας και αλλα για το server.Τι κοσμος υπαρχει,ποσος ειναι,το κλιμα,κτλ...
nick_gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2005 idragon3d, είναι C3 με την παλιά ή την νέα έκδοση του Lineage? ρωτάω επειδή έχω ήδη λογαριασμό στο bnb και μετά απο ένα μήνα τον έχω φτάσει 40+lvl
nkapa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Έχει τη τελευταία έκδοση την οποία τη κατεβάζεις από το official site του lineage. Καμιά σχέση με BnB είναι πολύ πίσω. Το άτομα που έχει μέσα είναι κατα πλειοψηφία Ισπανοί έχει όμως και πολλούς Έλληνες. Το πλήθος 1000-2000 άτομα έχω πετύχει online. Κλεψιές δε μπορείς να κάνεις εύκολα και οι τιμές μέχρι ένα σημείο είναι συγκρατημένες γιατί όλα μέχρι και C υπάρχουν στα μαγαζιά οπότε δε βάζει ο καθένας ότι τιμή θέλει. Σε Β, Α και S συμβαίνει ότι και στον BnB (Τα κοστολογεί ο καθένας όσο θέλει). Επίσης μπορείς να αγοράσεις και τα Quests. Καβαλάς δράκους που πετάνε, έχει καινούριες περιοχές. Στην αρχή που είχα πάει κι εγώ το σκεφτόμουν αν αξίζει γιατί είχα φτάσει στο BnB 52 lvl. Αλλά είδα ότι παρα άξιζε τελικά, είδα πολλά καινούρια πράγματα. Το μειονέκτημα τώρα είναι ότι κατα τη διάρκεια της μέρας κάνουν test και ενδέχεται να είναι down για λίογη ώρα. Αυτα!!!
DrFreeman Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 nkapa, δοκίμασα τον server που ανέφερες, ωστόσο μπόρεσα μόνο μια φορά να μπώ. Από τότε φθάνω μέχρι τη οθόνη που παρουσιάζεται η λίστα των servers και μετά τίποτα, δεν προχωράει παραπέρα. Δεν είναι λάθος δικό μου σίγουρα αφού είχα μπει απροβλημάτιστα την πρώτη φορά. Κι επίσης όταν φορτώνει ο loader αναφέρει ότι στον dragon είναι online ~30 άτομα. Αρα κάτι δεν πάει καλά αυτές τις μέρες....
nick_gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 έχω ήδη σε αναμονή για download το παιχνίδι, και ελπιζω να είναι όπως τα λές, αλλά όσο χάλια και αν είναι στον bnb και όσο συχνά και αν πέφτει το καλό είναι ότι έχει μέσα κυρίως έλληνες και μπορείς να συννενοηθείς (χθές ήταν πάλι down το bnb!! επι 2 ώρες περίπου γιατί δεν είχαν κάνει σωστό restart του server!!)
npapak Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Αυτον τον server τον εφιαξαν σε ενα net cafe εδω στη πολη μου πριν απο αρκετο καιρο και ελεγαν οτι ηταν δοκιμαστικος για αυτο και τον χαλουσαν συνεχεια. Πριν απο λιγο καιρο ειπαν οτι ειναι ετοιμοσ αλλα απο οτι καταλαβα μας δουλευουν ψιλο γαζι...
nkapa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2005 nkapa, δοκίμασα τον server που ανέφερες, ωστόσο μπόρεσα μόνο μια φορά να μπώ. Από τότε φθάνω μέχρι τη οθόνη που παρουσιάζεται η λίστα των servers και μετά τίποτα, δεν προχωράει παραπέρα. Δεν είναι λάθος δικό μου σίγουρα αφού είχα μπει απροβλημάτιστα την πρώτη φορά. Κι επίσης όταν φορτώνει ο loader αναφέρει ότι στον dragon είναι online ~30 άτομα. Αρα κάτι δεν πάει καλά αυτές τις μέρες....Σήμερα το πρωί ήταν πεσμένος γιατί προσθέταν νέα NPC (προφανώς ανοίξαν νέες περιοχές). Από τις 13.00 είναι ok. Nick_gr σ' αυτό έχεις δίκιο όμως τα πλεονεκτήματα πιστεύω είναι περισσότερα. Υπάρχουν και στο Dragon πολλοί Έλληνες.
nick_gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2005 το ελπίζω αν και σκέφτομαι για το guild wars, που το αγοράζεις και έχεις συνδρομή για πάντα στον official Free!!
nkapa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2005 Έχεις συνδρομή για πάντα αλλά πληρώνεις τα skills που βγαίνουν κάθε λίγο. Εσύ θα μείνεις με τα skills τα αρχικά???
nick_gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2005 το έλεγα γώ ότι κάπου θα κόλλαγε η δουλειά! όταν λες πληρώνεις online? ή θα αγοράζεις το expansion?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.