Godfath3r Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Έκανα αναζήτηση αλλά δεν έχει ανοιχτεί τόπικ γιαυτή την ταινία...Την είδα πρίν μερικές μέρες...Πώς σας φάνηκε?Εμένα μου φάνηκε πολύ ωραία, δυστηχώς δεν είχα κρασί στο σπίτι...Την επόμενη φορά που θα την δώ επιβάλλεται...!!!!
The_Judas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Αρκετά καλή ταινία αν και με κούρασε λίγο με τις συνεχείς αναφορές στο κρασί και την περιγραφή της κάθε ποικιλίας του Πολύ αστεία είναι η σκηνή που πρόκειται να βγούν έξω με κάτι γκόμενες: spoilers : JACK And if they want to drink Merlot, we're drinking Merlot. MILES (dead serious) If anyone orders Merlot, I'm leaving. I am not drinking any fucking Merlot!
Godfath3r Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 SPOILEEEEERRSSSSS...Κάνε ένα edit Judas... Πάντως όντως έχει πάρα πολύ γέλιο αυτή η σκηνή!!!!! Όσο για το πόσο είχε ανφορά στο κρασί η ταινία αυτό είναι που μου άρεσε κιόλας...Δλδ αν σου αρέσει να πίνεις και ψάχνεσαι με τα κρασιά σίγουρα αυτή είναι η αγαπημένη σου ταινία!!!
Guerriero4 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Egw eida tin tainia mia mera meta apo trello hangover!! Kathe fora pou epinan krasi, me epiane to stomaxi mou
Akujin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 cool, ithela na tin dw prosexws mias kai to ''About Schmidt'' kai to ''Election'' ta vrika poly kala... einai ki ellinikis katagwgis i think, o Alexander Payne o skinothetis etsi?
Godfath3r Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 cool' date=' ithela na tin dw prosexws mias kai to ''About Schmidt'' kai to ''Election'' ta vrika poly kala... einai ki ellinikis katagwgis i think, o Alexander Payne o skinothetis etsi?[/quote'] Ωπ, δεν το ήξερα αυτό!(Εντάξει σκηνοθετικά δεν είχε τπτ το ιδιαίτερο, αλλά ήταν αρκετά καλά σκηνοθετημένη...Road Movie που δεν βαριέσαι!) Τελικά πως σου φάνηκε το Sideways Αkujin?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.