Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αντίγραφο ασφαλείας σε PS2 του God Of War

BJ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λυπάμαι εκ των προτέρων αν το θέμα έχει ξανασυζητηθεί, αλλά δεν βρήκα ψάχνοντας απάντηση στην ερώτηση μου για αυτό ρωτάω.

Θέλω να κάνω ένα αντίγραφο ασφαλείας στο God Of War για Playstation 2 ,όπως κάνω σε όλα τα παιχνλιδια μέχρι τώρα (......).

Χρησιμοποιώ το Alcohol 120 % χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα. Ομως στην αντιγραφή του παιχνιδιού αυτού όταν φτιάξει το image και ζητάει το άδειο DVD μου λέει οτι ο χώρος στο άδειο δισκάκι δεν φτάνει γιατί το παιχνίδι είναι 7,4 Gb !

Ξέρει κάποιος τι να κάνω ;

Το DVD X Copy Express θα δουλέψει ;

Δημοσ.

Doulevei omos ama grapsoume paixnidia me dvd-dl stp PS2?

Ego exo PS2 slim alla oxi chiparismeno to exo me Swap Magic 3

kai thelo na grapso to Gran Turismo 4 alla eimai epifilaktikos, tha to diabasei?

Δημοσ.
Χρησιμοποιώ το Alcohol 120 % χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα. Ομως στην αντιγραφή του παιχνιδιού αυτού όταν φτιάξει το image και ζητάει το άδειο DVD μου λέει οτι ο χώρος στο άδειο δισκάκι δεν φτάνει γιατί το παιχνίδι είναι 7,4 Gb !Ξέρει κάποιος τι να κάνω ;Το DVD X Copy Express θα δουλέψει ;

Φυσικά και ΔΕΝ θα δουλέψει.Το DVDxCopy είναι για ταινίες και μόνο.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το μετατρέψεις σε DVD5 (δηλαδή απο 7,4GB να το "μικρύνεις" αφαιρώντας video σε 4GB.

Ψάξε στο internet σχετικά...Εγώ το έκανα και δουλεύει ΟΚ.

Doulevei omos ama grapsoume paixnidia me dvd-dl stp PS2?

Ego exo PS2 slim alla oxi chiparismeno to exo me Swap Magic 3

kai thelo na grapso to Gran Turismo 4 alla eimai epifilaktikos' date=' tha to diabasei?[/quote']

Εάν το σπάσεις το GT4 (το οποίο και απαιτεί τρομερή δουλειά) τότε ίσως να παίξει (δεν το δοκίμασα).Απλώς το σπασμένο GT4 παίζει πλέον σε όλα τα chip, οπότε μάλλον θα παίξει και σε swapCD.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...