Προς το περιεχόμενο

Live8

vsls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά διαβάζω και ακούω διάφορα σχολια και καταλαβαίνω μετά απο δεκαετίες κολήματος με τη μουσική πως η ρημάδα δεν έχει στεγανά: Who, Pink Floyd, Green Day, Madona,Dido,YouSounDour,REM,U2,Brian Ferry,Blackpeas,Rita Marley-Rock, Dance, Metal, Hip Hop,Jazz,Funk,.... .... αν η μουσική είναι καλή δεν πάει να είναι οτι ειδος θέλει.Tην ίδια χαρα και συγκίνηση θα δίνει πάντα.

Δημοσ.

ωραίος φίλε αυτός ο Orbit. Kατέβασα 3-4 remixes του. Και στο site εχει μερικά δείγματα ενδιαφέροντα.

Δημοσ.

"... We 're just two lost souls swimming in a fish bowl ..."

Τι πιο ταιριαστό.....

Αν έδειχνε και το Shine on you... το Mega (δεν ξέρω αν το είπαν τελικά), δεν νομίζω να έβλεπα το φως της μέρας...Χμμ...Δεν ξερω αν είμαι σε θέση να βγάλω ολοκληρη συναυλία αν ο vsls έχει δίκιο.....

Δημοσ.

Μόνο αυτά που έδειξε είπαν. Μπορεί να ήταν λίγο άδικο γιά τους άλλους, αλλά ίσως θα έπρεπε κάποια groups σαν τους Pink Floyd και τους Who να παίξουν λίγο περισσότερο.

Δημοσ.

Eγώ δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα ένοιωθαν όλοι αυτοί που το ακούγανε live...Όταν έπαιζαν οι Pink Floyd...Axxxxxxx...!!!!!Πολύ θα ήθελα να είμαι εκει μέσα!!!

Δημοσ.

Eixα πάει στο σπίτι ενός συμμαθητή μου να δώ τους δισκους του. Μου δείχνει έναν και μου λέει : αυτός είναι πολύ μαλακια, παρτον αν θες". Και μου τον χάρισε. Πήγα στο σπίτι το εβαλα στο πικαπ και έπαθα πλάκα. Ηταν το κομμάτι που έπαιζε σε ένα σήριαλ που βλέπαμε στη Τηλεοραση μέσα στη δικτατορία : το "Εκείνος και Εκείνος" και το έψαχνα μανιωδώς. Το κομμάτι ήταν το "Baba O Riley" και ο δίσκος το "Who's next" !!!!!!!!!

Δημοσ.

τους δε Pink Floyd τους πρωτοάκουσα το 1969 (εγώ 12 ετων) σε κάτι διακοπές , στο σπιτι απο κάτι φρικιά. Σπούδαζαν στην Αγγλία και είχαν φέρει πολλούς δισκους. Μου έβαλαν το "ummagumma" ! Ολόφρεσκο. Παναγία μου, τι πραμα ήταν αυτό?? Εκανα πολλές μέρες να συνέλθω.

Δημοσ.
τους δε Pink Floyd τους πρωτοάκουσα το 1969 (εγώ 12 ετων) σε κάτι διακοπές , στο σπιτι απο κάτι φρικιά. Σπούδαζαν στην Αγγλία και είχαν φέρει πολλούς δισκους. Μου έβαλαν το "ummagumma" ! Ολόφρεσκο. Παναγία μου, τι πραμα ήταν αυτό?? Εκανα πολλές μέρες να συνέλθω.

Kάπως έτσι ήταν η προηγούμενη γενιά!!!!Φαντάζομαι πόσο σαν βόμβα έσκασε όλο αυτό το "Pink Floyd" κύμα!!!!Ειδικότερα για κάποιον Έλληνα που το ζούσε την στιγμή που υπήρχε!!!!

Δημοσ.

ΤΟ κύμα ήρθε με το "Dark Side of the Moon" (1973). Hταν πολύ πιο "βατό" απο το "Ummagumma" στο οποίο πρεπει να είχε βάλει το χεράκι του ο Syd . Το "money" ήταν το hit της χρονιάς!!!!

Ρε μιλάμε πως περιμέναμε στα δισκάδικα να έρθει ο δισκος μιλάμε!!

Αυτό το έζησα με το "wish you were here" για το οποίο ειχαμε διαβάσει και ακούσει διθυραμβικά σχολια απο τον Πετρίδη.

Δημοσ.

re paidia mipos kserete pou mporoume na broume mia lista me ta kommatia pou paiksane???se oles tis sinaulies???

dub etsi opws ta dihgeisai einai san na mas metafereis kai emas stin dekaetia 60-70 kai egw ofeilw na sou pw oti zileuw pou den etyxe pote na perimenw se diskadiko gia disko ton floyd kai pollwn allwn me toso anypomonisia!! !!!! :( :(:(:(:(:(:(:(

Δημοσ.

ωραίος και αυτός! OUTLANDOS D'AMOUR,1979.

Καλο μας έκανε η φρεσκάδα τους , το κοφτό μπιτ και η φοβερή φωνή. Ωραία κιθάρα και φοβερός drummer.

Tα τρία πρώτα τα έχω . Σε βινύλιο βέβαια

Δημοσ.

περιμέναμε να βγουν οι καινούργιοι δίσκοι σαν χαζοι.

Αν πατε το myphone.gr θα δείτε με τι αγωνία περιμένουμε τώρα να βγεί το samsung D600!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...