dim_b Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Το 2ο πρέπει να ήταν το Ray Of Light. Και που να ακούσεις τους Who Γιώργο. Τους είδα χθες στο webcast (με αρκετές διακοπές δυστυχώς ) και έπαθα πλάκα.
dub Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 μου άρεσε πολύ η εκτελεση του "7 seconds" από Dido & YouSou n Dour. Eπίσης οι το "we are the champions" των Quenn απο τους Green Day. Eντυπωσιάστηκα τέλος απο τη ποιότητα του ήχου. Η άτιμη η τεχνολογία εχει φτάσει σε απίστευτα ύψη..
dub Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 ευχαριστώ φίλε. κατεβάζω το ray of light να δώ αν είναι αυτό. Οι Who πάντα στα Live ήταν άπιαστοι!!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Dub, Βρηκα οτι το 2ο ειναι το Ray of light, με σχολιο οτι ηταν η καλυτερη εκτελεση του τραγουδιου που εκανε ποτε. Εdit: Μαλλον αργησα. Τους Who τους εδειξε Δημητρη? Ποια ειπαν?
dub Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 εγώ δεν είμα φαν της Μαντόνα. Αλλά εντυπωσιάστηκα. Πρέπει να ήταν η καλίτερη στιγμή ίσως οσως είδα εγώ... Απίστευτος σύγχρονος ήχος, οι μουσικοί υψηλού επιπέδου, η κυρία άψογη... φοβερή.
dub Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 το κατέβασα. Αυτό ήταν!!! του ποτε είναι αυτό το τραγούδι? Και ποιος της κάνει παραγωγή..? Ενα διάστημα είχε κολλήσει με τον Howie b..
dub Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Εγώ απο τους WHO άκουσα το Βaba O Riley.. Και με πήραν τα κλάμματα!
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Ειναι παραγωγη του William Orbit απο τον ομωνυμο δισκο του 1998. Και μενα απο τα αγαπημενα μου της Madonna, αν οχι το πιο. Kαλα, οι Floyd οχι απλως καλοι, ανατριχιαστικοι!
dub Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 William Orbit? Ετσι δεν λένε έναν απο τους chemical brothers????????????
TheBoyFromSalina Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Οχι, ειναι μεγαλος βρετανος παραγωγος, θρυλος πλεον στην ηλεκτρονικη μουσικη. Καμια σχση με Chemicals.
dub Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 σωστα! το βρήκα : " First, her music has always had close ties to dance culture, and, second, her collaborator William Orbit is ΝΟ Chemical Brother" Βρήκα το σαιτ αυτού του Orbit και το χαζεύω τώρα
Panahs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Pink Floyd με Roger Waters Μαζί! Ξανά! Να τραγουδάνε το Wish you were here μαζί και από κάτω να γίνεται χαμός! Και στο τέλος να λένε το Confortably Numb και από πίσω να εμφανίζεται ο "ΤΟΙΧΟΣ" και φαίνεται πάνω σαν να σχηματίζεται το όνομά τους αλλά στο τέλος γράφει Poverty! Τέλος. Δε νομίζω ότι θέλω να δω άλλο. Πιστεύω ότι τα είδα όλα!
dub Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 εγώ θα τα έβλεπα όλα αν ήταν και ο Syd από καμμιά γωνιά! Οταν πέρασα στο πανπιστήμιο το 1975 (!) κάποιο τύποι φοιτητές έκαναν μια εκδήλωση αφιέρωμα στους Pink Floyd . Ειχαν ολη τη δισκογραφία μεχρι τοτε. Κρατησε γύρω στις 15 ωρες!!! Στο σκοτάδι και με προβολή διάφορων ψυχεδελικών ταινιων, ντοκυμαντερ, μαύρες τρύπες κτλ... !!! Δεν θα το ξεχάσω ποτε. Τα περισσότερα κομμάτια δεν τα ήξερα...
DrLo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 φιλε λο' date=' δε λεω σε πολλα συμφωνο μαζι σου αλλα για ποιους κανονες μιλας; Ο κανονας ειναι ενας εμεις, οι χωρες και του πρωτου κοσμου, φτιαχνουμε το συστημα ωστε ολα τα οφελη να ερχονται ολος τυχαιως μονο σε εμας, αφου πρωτα εχουμε κατα-εκμεταλευτει οτι υπαρχει. θα κλεισω με 1 στιχακι απο το γνωστο ασμα "δεν ειναι ελευθερια, δεν ειν δημοκρατια ειναι μονο μια ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑΑΑ!!!" υγ. καλα τωρα αν χασουν οι μεγαλοεταιρειες και τραπεζες λιγα λεφτα δεν εγινε και τιποτα! (μη φοβασαι δεν θα πληρωσεις) :grin: σκεψου πως ο προυπολογισμος της microsoft ειναι πολυ μεγαλυτερος απο πολλους προυπολογισμους χωρων της αφρικης μαζι!![/quote'] 1. OK, υπήρχε εκμετάλλευση των φτωχών κρατών από τα πλούσια σε όλους τους τομείς. Κατά ένα τρόπο η μουσική βιομηχανία της δύσης "εκμεταλλεύεται" κράτη πιπιλίζοντας το μυαλό τους και πουλά μουσική αξίας πολλών δυσεκατομυρίων $. 2. Ο προυπολογισμός κρατών της Αφρικής είναι ίσως και μικρότερος από τα ετήσια έσοδα όλων των τραγουδιστών που εμφανίζονται αυτή τη στιγμή. Ένα μεγάλο μέρος των χρεών μπορεί να διαγραφεί αν αυτοί δώσουν τα έσοδα μιας χρονιάς τους. 3. Δε μπορεί κανείς να με πείσει ότι όλοι αυτοί νοιάζονται πραγματικά για τη φτώχεια στο κόσμο τη στιγμή που εμένα (που αντικειμενικά βρισκομαι πιο κοντά στη φτώχεια από όλους αυτούς) λίγο με νοιάζει πόσα παιδιά πεινάνε στην Αφρική ... και ας είμαστε ειλικρινείς τους περισσότερους από εμάς περισσότερο μας ενδιαφέρει γιατί πχ φορτώνει αργά το insomnia παρά για το πόσα παιδιά πεθάνανε σήμερα στην Αφρική από πείνα. Απλά εγώ το παραδέχομαι. 4. Οι μισοί (τουλάχιστον από τους Αμερικανούς) από αυτούς ήταν ένθερμοι οπαδοί είτε του Bush είτε των δημοκρατικών (έχω ξεχάσει ποιός ήταν υποψήφιος). Και δε θέλω βλακίες ότι ο Σπρίνκστιν πχ υοσηρίζοντας τους δημοκρατικούς θέλει να εμποδίσει την καταπίεση του κόσμου από την "κακιά" Αμερική. 5. Δεν είπα να μη χάσουν τα λεφτά τους όποιοι και αν είναι αυτοί. Απλά το βρίσκω γελείο να βγαίνουν τραγουδιστές και να λένε ύμνους αγάπης και να διαγραφούν χρέη (λες και αυτό είναι η ουσία). Όποιος πιστεύει ότι τα χρέη αυτά κακώς δημιουργήθηκαν πρέπει να είναι αντίθετος και στο σύστημα που τα γεννά (και αργά ή γρήγορα θα τα ξαναγεννήσει), να δρα και όχι να λέει ευχολόγια. Ένα ωραίο show είναι κι αυτό. Αντε και του χρόνου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.