Προς το περιεχόμενο

Live8

vsls

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μακάρι να επιτελέσει το σκοπό της η συναυλία αυτή...

RAISE THE DEBT!!!

Σε συνέντευξη που είχε το MTV πριν 2-3 μέρες, ο Geldof είπε στον Blair, ότι είναι στο χέρι των 8 η εκπλήρωση των σκοπών... Και αυτός απάντησε: "Ναι, και είναι πιθανό να γίνει".

Όσων αφορά τις συναυλίες αυτό καθέ αυτό, δεν έχω δει τίποτα, και περιμένω εναγωνίως την εμφάνιση των Pink Floyd μετά από 25 χρόνια... To Wish You Were Here αφιερώθηκε σε όλους όσους δεν ήταν εκεί, και ο Waters μουρμούρισε το όνομα Syd... Επίσης έμαθα ότι στο στίχο, "when I come home, late and tired..." αντάλλαξαν μεταξύ τους ένα χαμόγελο... (μια κρυφή ελπίδα ίσως για άλλο ένα τελευταίο live για εμάς τους hardcore fans...)

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όσων αφορά τις συναυλίες αυτό καθέ αυτό, δεν έχω δει τίποτα, και περιμένω εναγωνίως την εμφάνιση των Pink Floyd μετά από 25 χρόνια... To Wish You Were Here αφιερώθηκε σε όλους όσους δεν ήταν εκεί, και ο Waters μουρμούρισε το όνομα Syd... Επίσης έμαθα ότι στο στίχο, "when I come home, late and tired..." αντάλλαξαν μεταξύ τους ένα χαμόγελο... (μια κρυφή ελπίδα ίσως για άλλο ένα τελευταίο live για εμάς τους hardcore fans...)

Είμαι ο μόνος που νιώθει ότι όταν θα δει live τους Pink Floyd, θα μπορεί να πεθάνει ευτυχισμένος; Αρκετές φορές που ακούω το Wish You Were Here, νιώθω ότι θα πεθάνω από υπερβολική δόση μουσικής ιδιοφυΐας... :razz: And shine...

Δημοσ.
Είμαι ο μόνος που νιώθει ότι όταν θα δει live τους Pink Floyd, θα μπορεί να πεθάνει ευτυχισμένος; Αρκετές φορές που ακούω το Wish You Were Here, νιώθω ότι θα πεθάνω από υπερβολική δόση μουσικής ιδιοφυΐας... :razz: And shine...

Όχι δεν είσαι ο μόνος φιλαράκο μου...!!!! :grin: :wink:

Δημοσ.

Δε διάβασα τα μηνύματα που έχετε γράψει. Μπήκα στο thread γιατί μόλις άρχισε στο Mega η μετάδωση στιγμών των συναυλιών αυτών. Το όλο σκηνικό το βρίσκω τουλάχιστον αφελές αν όχι γελείο, υποκριτικό και ανήθικο. Σιγά ρε Μπόνο θα κλάσεις ...

Το όλο σκηνικό μου θυμίζει ένα τραγουδάκι του Πανούση (δε θυμάμαι τον τίτλο) που έλεγε για τους τραγουδιστές και τις εταιρείες που κάνουν εκδηλώσεις/συναυλίες. Βέβαια και εγώ αν ήμουν η Μαντόνα ή ο Μακαρτνει θα μπορούσα να αφιερώσω μια μέρα, να πετάξω με το ιδιωτικό μου jet μέχρι τη πόλη που γίνοταν η συναυλία, να με δουν και μερικά εκκατομμύρια πελάτες.

Η φτώχεια και τη κατάσταση των αφρικανικών κρατών είναι πολύ πιο περίπλοκο πράγμα. Δε λέω ότι όλοι πάνε να κοροιδέψουνε τον κόσμο αλλά είναι αφελές να πιστεύουμε ότι τα προβήματα λύνονται έτσι. Τα χρέη των χωρών δεν σβήνονται έτσι με μία απόφαση. Από τη στιγμή που δεχόμαστε την οικονομία, την ισχύ του χρήματος και όλα τα άλλα πρέπει να παίζουμε το παιχνίδι με κανόνες μέχρι τέλους. Και οι κανόνες λένε ότι αυτός που χρωστά πληρώνει.

Προσωπικά θα έβρισκα πολύ πιο λογική τη στάση της άρνησης πληρωμής χρεών και μιας ένοπλης αντίδρασης όλων αυτών. Στην τελική με ρωτήσατε εμένα αν θέλω να φορτωθώ τα χρέη άλλων (γιατί τα χρέη δεν διαγράφονται, ή δεν πληρώνονται με το έτσι θέλω ή αλλάζουν υπόχρεο).

Αμαν πια,

- Όχι άλλη φιλανθρωπία (κατά κανόνα από πλούσιους)

- Όχι άλλη υποκρισία (οι περισσότεροι από τους θεατές φοράνε ρούχα που φτιάχνουν υποσιτιζόμενοι εργαζόμενοι σε χώρες του τρίτου κόσμου)

- Όχι άλλο Νταλάρα ....

Υ.Γ 1: Θα το θυμιθώ το τραγούδι του Πανούση (είναι αυτό που λέει ότι πρέπει και οι φτωχοί να έχουν χρήματα για να αγοράζουν Μουσική)

Υ.Γ 2: Η χώρα με το μεγαλύτερο εξωτερικό χρέος έιναι οι Η.Π.Α

Εγώ ΘΕΛΩ τα λεφτά μου πίσω

Δημοσ.

Το βρήκα το τραγούδι ...

USA for Marketing (Πανούσης - Δουλειές του Κεφαλιού / The Greatest Kitch Live!)

Με ένα ρεφραίν

κάνω το χρέος του κι εγώ

τραγουδώ

για αυτούς που πεινάνε

Υπάρχουνε παιδάκια

που δεν έχουνε φαί

ούτε πικάπ

ν' ακούνε μουσική

Δεν θέλω λεφτά

never

τραγουδάω δωρεάν

για μισό κιλό κοκαΐνη

Στείλτε αποφάγια,

ξεροκόμματα μπιζού

είναι το AIDS της Αφρικής

οργή Θεού

Όλοι μαζί με μια κιθάρα

Πλούσιοι φτωχοί, κουτσοί στραβοί σε μια παπάρα

Αμερικανάκια, προβατάκια COMSOMOL

φιλανθρωπία με ναρκωτικά και ροκ εντ ρολ

Να γίνει το ροκ

immediately

σαν τον Ερυθρό Σταυρό

τα φρικιά, αδελφές νοσοκόμες

Απ' την Αγιά Βαρβάρα

here

μέχρι το Κονέκτικατ

Ο Μάικλ Τζάκσον, ο Χατζής, ο Αραφάτ

Κι αν είμαι ροκ μη με φοβάσαι

προσαρμόζομαι να με λυπάσαι

νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, δεν μπορεί

πρέπει να φάει για ν' αγοράσει μουσική

Ποια λεφτά σου θέλεις πίσω?Τι εννοείς μ'αυτό?

Τα λεφτά που χρωστάνε οι χώρες του τρίτου κόσμου (λέγοντας "εγώ" εννοώ αυτόν στον όποιον εν πάσει περιπτώσει τα χρωστάνε ή αυτόν που θα κληθεί να τα πληρώσει στη θέση τους).

Δημοσ.

konnak ligi ypomoni k tha deis live tous Pink Floyd tragoudontas to Wish You Were Here!!! Ta xapia na exeis apo konta!

Δημοσ.

Τα λεφτά που χρωστάνε οι χώρες του τρίτου κόσμου (λέγοντας "εγώ" εννοώ αυτόν στον όποιον εν πάσει περιπτώσει τα χρωστάνε ή αυτόν που θα κληθεί να τα πληρώσει στη θέση τους).

φιλε λο, δε λεω σε πολλα συμφωνο μαζι σου αλλα για ποιους κανονες μιλας; Ο κανονας ειναι ενας εμεις, οι χωρες και του πρωτου κοσμου, φτιαχνουμε το συστημα ωστε ολα τα οφελη να ερχονται ολος τυχαιως μονο σε εμας, αφου πρωτα εχουμε κατα-εκμεταλευτει οτι υπαρχει. θα κλεισω με 1 στιχακι απο το γνωστο ασμα

"δεν ειναι ελευθερια, δεν ειν δημοκρατια ειναι μονο μια ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑΑΑ!!!"

υγ. καλα τωρα αν χασουν οι μεγαλοεταιρειες και τραπεζες λιγα λεφτα δεν εγινε και τιποτα! (μη φοβασαι δεν θα πληρωσεις) :grin: σκεψου πως ο προυπολογισμος της microsoft ειναι πολυ μεγαλυτερος απο πολλους προυπολογισμους χωρων της αφρικης μαζι!!

Δημοσ.

ακουσα δύο τραγούδια της Μαντονα . Το ένα ήταν παληο και το αλλο ήταν ένα σχετικά καινουργιο πολύ ωραίο. Ξέρει κανείς σας ποια τραγουδια ήταν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...