Προς το περιεχόμενο

H οθονη μου freezarei

DaRk_cHE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

Εχω ενα μεγαλο προβλημα με το PC μου εδω κ 1-2 μηνες!Μετα απο καποια ωρα οταν παιζω παιχνιδια(pes4,l2) η οθονη μου κ γενικα ολο το PC μου παγωνει κ δεν δουλευει ουτε το ποντικι, ουτε το πληκτρολογιο τπτ μονο με reset μπορω να ξανα ξεκινησω το PC.Ο τεχνικος που πηγα με ειπε πως υπαρχει προβλημα με την καρτα γραφικων, ειχα μια gffx5200 την αλαξα κ εβαλα μια Ati Radeon 9550 αλα παλι τα ιδια.Εκανα κ φορματ,εψαξα με αντιβιρους για ιους,εχω τοποθετισει κ αλλο ενα ανεμιστιρακι,ανεβασα την κ εικονικη μνημη,εψαξα στην "προβολη συμβαντων"κ με εβγαζε ενα σφαλμα το "perflib" κ νομιζα πως ειναι απο αυτο,απενεγοποιησα το performance το σφαλμα δεν ξανα εμφανιστικε αλλα παλι ΤΠΤ το pc freezarei...Δεν ξερω τι αλλο φτεει..Παρακαλω καποιος ας με βοηθισει PLZ!!!

Εχω:

Athlon XP 2600+

Ram 512

Ati Radeon 9550

Funs:6

Δημοσ.

1)Fans και όχι "Funs".

2)Ποιά mobo έχεις?

3)AGP Aperture size πόσο έχεις; (Βάλε 128MB)

4)Εικονική μνήμη βάλε 768-768ΜΒ.

5)Ο Athlon σου τι θερμοκρασίες έχει;

Δημοσ.
1)Fans και όχι "Funs".

2)Ποιά mobo έχεις?

3)AGP Aperture size πόσο έχεις; (Βάλε 128MB)

4)Εικονική μνήμη βάλε 768-768ΜΒ.

5)Ο Athlon σου τι θερμοκρασίες έχει;

1)thnx για τα free μαθηματα :P

2)Τι ειναι το mobo?

3)Πως θα δω ποσο AGP Aperture εχω?

4)Οκ το εκανα

5)Nα σου πω την θερμοκρασια τωρα πια ειναι??SYS TEMO:60,CPU TEMP:53

Δημοσ.

2) mobo = motherboard = μητρική

3) Στο BIOS.

Από temps einai ligo koulo to 60°C sto system.

Toy Athlon einai ok. Apo poio programma koitas tis 8ermokrasies?

De pistevw pws einai 8ema drivers kartas grafikwn mias kai to dokimases eipes me 2

diaforetikes kartes (NVIDIAvsATI :) ) .

An den vgaleis akrh kai meta to AGP Aparture Size,mallon 8a prepei na checkareis mnhmes opws eipe kai o wizzy(an kai de nomizw pws einai 8ema mnhmhs).

O sklhros soy se ti katastash einai?

Δημοσ.

Eχω 120gb σκληρο(ΜΑΧΤΟΡ)εκανα ανασηγκροτιση κτλ.Τι προβλημα μπορει να υπαρχει απο το σκληρο?Τις τεμπ απο δυο προγραμματα :Hardware doctor,speedfan 4.24.

Motherboard:ABIT

Δημοσ.
Synh8ws petagontai mple o8ones se corrupt mnhmhs.

Exeis dikio. Apologoumai gia tin lanthasmeni protasi. Pantws, dokimase na allakseis theseis sta dimms, mporei kai na ftiaksei.

Δημοσ.

Tης εχω αλλαξει πολες φορες την θεση κ αυτο με το AGP ηταν στα 128mb..Βασικα τα προβληματα που εχω ειναι 2 η θα freezari η screen μου, η γινετε η οθονη μαυρη(σβινει δλδ) κ αναβοσβηνει το λαμπακη της κ χανετε ο ηχος κ το πληκτρολογιο δεν δουλευει(δν αναβει το Caps lock)..Γιαυτο το δευτερο προβλημα μπορειτε να με πειτε τι φτεει?

Δημοσ.

Αν η αιτία είναι στο h/w (υλικό) σου αφού όπως είπες έκανες format κλπ τότε κοιτάς:

1- μνήμες, αλλάζεις θέση στα dimms και δοκιμάζεις με το memtest

2- τί τροφοδοτικό έχεις;;;; noname, πόσα Watts;;;;

3- ελέγχεις την ψύκτρα του επεξεργαστή μήπως και έχει μαζέψει μπίχλα (και την καθαρίζεις ανάλογα)

4- ........βλέπουμε.

Ελπίζω να σου έδωσα μια ιδέα πώς να κινηθείς.

Συνήθως τα παραπάνω προβλήματα με την σειρά που δόθηκαν είναι και οι πιθανότερες αιτίες.

Μια καλή δοκιμή είναι να αποσυνδέσεις τα πάντα και να αφήσεις μόνο το μπόρντ-επεξεργαστή-μνήμη-κάρτα γραφικών και κάνεις κάποιες δοκιμές.

Μετά αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα βάζεις επάνω μια μία τις υπόλοιπες συσκευές και συνεχίζεις.

ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ όμως καλύτερα να ΜΗΝ κάνεις πειράματα και να το δώσεις ή σε κάποιον φίλο ή σε τεχνικό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...