Προς το περιεχόμενο

ποιοι πιστευετε οτι ειναι οι πιο υπερεκτιμημενοι ελληνες τραγουδιστες?

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ολοι οι γνωστοι τραγουδιστες ανα την υψηλιο ειναι υπερεκτιμημενοι. Το να βγαζεις μεροκαματο απο 3000 ευρω και πανω (το πανω δε σταματαει πουθενα) ειναι υπερεκτιμηση. Τι παραπανω εχει αυτος απο εναν επιστημονα που ειναι ολη μερα σ' ενα εργαστηριο και αγωνιζεται για την υγεια μας, για την τεχνολογια, για την καλυτερευση της ζωης μας; Ισα ισα που ο ερευνητης εχει μυαλο (δεν μπορουνε ολοι να γινουν επιστημονες) ενω ο τραγουδιστης στην πλειοψηφια δεν εχει τιποτα, απλα ειναι κωλοφαρδος, θρασυς και χαμηλου επιπεδου (με αυτα που κανουν οι περισσοτεροι και κυριως οι περισσοτερες για να γινουν γνωστες).

Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα...Σίγουρα το επάγγελμα τραγουδιστής είναι υπερεκτιμημένο!Οπότε επό εκεί ξεκινάει το κακό!

Τώρα κάποιοι που αναφερθήκαν σε προηγούμενα post όπως Μπεζεντάκου,Κατέλης κ.τ.λ.,ελπίζω όλοι να καταλαβαίνουμε ότι δεν είναι τραγουδιστές αλλά απλά γελίοι,όπου μερικοι τους βλέπουν,για τον χαβαλέ καθαρά!Τώρα αν κάποιοι επιλέγουν να ξοδεύουν τα λεφτά τους σ'αυτούς,αυτό είναι πρόβλημα του "ακροάτη" περισσότερο πάρα του ίδιου του ατόμου που κάνει πως "τραγουδάει"!

Σήμερα έχουμε φτάσει σε σημείο αν δείχνουμε λίγο μπουτάκι κ.τ.λ. να θεωρούμαστε ταλέντα! Έλεος!!!!!

Τώρα το όταν αναφέρουμε συγκεκριμένα ονόματα μάλλον έχει να κάνει με το ποιός δεν μας αρέσει και όχι με το ποιόν είναι υπερεκτιμημένος!

Είμαι νέο μέλος και ακόμα το ψάχνω εδώ...Απλά έχω έρωτα με τη μουσική και ειδικά με την ελληνική!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...