Godfath3r Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δλδ θελετε να πειτε -ολοι οι προλαλησαντες- οτι δεν εχετε παει σε πιστα τους ουτε μια φορα ? Γιατι αν το εχετε κανει ' date='ισως δεν πρεπει να ειστε τοσο απολυτοι ..[/quote'] Δεν κατάλαβα τον συλλογισμό σου. Εγώ πάντως δεν γουστάρω να βρίσκομαι σε τέτοια μαγαζιά.Άσχετα αν τυχαίνει να έχω πάει μερικές (το πολύ μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού)...
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Μα φυσικα ο Ρουβας!!!! Τον εχω χρυσοπληρωσει λογω της κορης μου και ξερω.Το μονο που του δεχομαι οτι ειναι επαγγελματιας..Αυτη την ωρα που κανει σοου (για τραγουδι ουτε κουβεντα) τα διναι ολα!!!! :grin: :grin: :grin:
Godfath3r Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Ο Ρουβάς έχει μιά χαρά φωνή, και απίστευτη ενέργεια στην σκηνή.Απ'όσα έχω δεί...Το θέμα είναι οτι έχει άθλια τραγούδια!Όπως οι περισσότεροι Έλληνες τραγουδιστές...
Gary Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 δηλαδή ο Πάριος ο Παπακωσταντίνου ο Νταλάρας η Πρωτοψάλτη ο Μητσιάς ο Μητροπάνος ο Μπηθικώτσης η Μοσχολιού ο Καζατζίδης ο Λέκκας η Φαραντούρη η Βιτάλη η Αρβανιτάκη η Γαλάνη ο Μαχαιρίτσας είναι υπερεκτημημένοι και για τα μπάζα οσο για το Νταλαρα ειναι γνωστό τι χαρακτήρας και ποσο σκρούτζ ειναι αλλα εχει μια καλή φωνή και ενα απίστευτο ρεπερτοριο
astrolabos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Οι περισσότεροι ναι. Λίγοι είναι αυτοί που αξίζουν. Ο πραγματικός καλλιτέχνης δεν πουλάει την μουσική του. Ο πραγματικός καλλιτέχνης είναι ερασιτέχνης αγαπάει τη μουσική, δεν τη ξεπουλάει...
Gary Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 θα μας τρελάνεις τώρα ;; μας λες οτι αν ειναι καλή φωνή και έχει ένα ωραίο ρεπερτόριο δεν αξίζει γιατι το'χει κανει εμποριο - sorry αλλα αυτά είναι μπούρδες
Godfath3r Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Ποιο είναι το ωραίο ρεπερτόριο του Νταλάρα?Που πάει και τραγουδάει ό,τι στύλ τραγουδιών βρίσκει μπροστά του, ακόμη και αν δεν του ταιριάζει?Δεν έχει δικό του στυλ τραγουδιών ο Νταλάρας.Όσο για τους άλλους που ανέφερες λίγοι απο αυτούς αξίζουν (κατά την γνώμη μου πάντα, έτσι!?)...
galanta Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Όλοι αυτοί που λένε ότι όλοι αυτοί δεν αξίζουνε (κατηγορηματικά αλλά κατά τη γνώμη τους κατά τα άλλα) πιθανότατα δεν τους γνωρίζουν, δε γνωρίζουν το έργο τους, το ρεπερτόριό τους και φυσικά ούτε και τους ίδιους, για να μπορούν να τους χαρακτηρίζουν και σκρουτζ. Εντάξει αναφέρθηκαν διάφορα ονόματα στην αρχή. Αλλά και ο Νταλάρας υπερεκτιμημένος;; Δε νομίζω ότι το θέμα είναι αν μας αρέσει αλλά όχι και υπερεκτιμημένος. Γνωρίστε το ρεπερτόριό του πρώτα (και των άλλων φυσικά της γενιάς του) και μην ισοπεδώνετε τα πάντα. Δυστυχώς στη μουσική ο καθένας βάζει ψηλά αυτό που του αρέσει και αρέσκεται στα υπόλοιπα είτε να ισοπεδώνει είτε να απαξιώνει. Ο Νταλάρας, η Αλεξίου κλπ είναι αξίες, διαχρονικές, δε βγήκαν από τα Fame Story σε μια βραδιά, βγήκαν με τραγούδια όπως αυτά του Λοίζου, του Κουγιουμτζή, του Καλδάρα και αυτό είναι το ρεπερτόριό τους. Οι συνδαιτημόνες μας που κακεντρεχώς τον λένε Νταράλα παριστάνοντας ότι γνωρίζουν κάτι που κανένας άλλος δεν ξέρει και μας δίνουν τα φώτα τους, πιθανολογώ ότι δεν έχουν ακούσει καν το όνομα "Κουγιουμτζής" και ίσως τον νομίζουν για παρουσιαστή μεσημεριάτικων εκπομπών κους κους. Αφού πιάσαμε λοιπόν ένα θέμα σαν αυτό, ας μιλήσει ο καθένας για πράγματα που γνωρίζει και όχι για πράγματα που δε γουστάρει επειδή δεν έχουν κάτι να του πουν ή επειδή είναι ανίδεος.
Godfath3r Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δεν ξέρεις τι γνωρίζει και τι έχει ακούσει ο καθένας.Εγώ αυτά που έχω ακούσει και ακούω δεν με κάνουν να γουστάρω να ακούω Νταλάρα.Δεν μου αρέσει ρε παιδί μου.Αυτή είναι η γνώμη μου, χωρίς να ισοπεδώνω τίποτα...Η Βιτάλη πχ για μένα είναι απίστευτη καλλιτέχνης και δε έχει καμμία σχέση με τα άλλα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα... Τι κάνει διαχρονικό τον Νταλάρα?Οι συνεργασίες τους με τον μπρέγκοβιτς?Ο τύπος προσπαθεί να τραγουδήσει όλα τα είδη μουσικής που υπάρχουν χωρίς να πηγαίνουν στην φωνή του ούτε τα μισά!!!!!!
sboo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Nταράλας = ο έρπων χαμαιλέων του Ελληνικού star-system. Αν πάρει κάνα φράγκο στο χέρι τότε τα ξερει όλα, τα τραγουδάει όλα, τα σφάζει όλα. Τραγουδά για την Κύπρο, για το Κουρδιστάν για το Τατζικιστάν, για την χούντα (υπάρχουν και φωτογραφίες που έχουν κάποιοι στα συρτάρια τους) για την δημοκρατία, για τον σοσιαλισμό, για τον κομμουνισμό, για τον κυνισμό, για τον γυμνισμό, αλλά πάνω απ' όλα για τον πλουτισμό...
Gary Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 galanta : πέστα !! Godfath3r: θα σου έλεγα οτι ακριβώς είπε ο galanta ... και κάτι αλλο... τα ονοματα θεοδωράκης μικρούτσικος λοίζος χατζηδάκις κουγιουμτζής μαρκόπουλος σπανός ξαρχακος νικολόπουλος κατσιμιχαιοι μαχαιρίτσας σου λένε τίποτα ? ο στίχος των παπαδόπουλου γκάτσου ελευθερίου τριπολίτή σου λέει κατι ? και δεν καταλαβα ... με τον bregovic έκανε ωραία πραγματα sboo: για πές περισσότερα για τη χούντα
Godfath3r Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Gary μάλλον δεν κατάλαβες τί ανέφερα ώς αρνητικό...Δεν μπορεί, απο την φύση του ένας καλλιτέχνης να είναι καλός σε όλα... Όσο για τα υπόλοιπα ονόματα θηρία που ανέφερες, δές λίγο και κατάλαβε πόσο διαφορά έχουν όλοι τους απο αυτό που ακούμε σήμερα...(ποιό πολύ αναφέρομαι στα πρώτα τρία ονόματα που είπες)
george79 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Nταράλας = ο έρπων χαμαιλέων του Ελληνικού star-system. Αν πάρει κάνα φράγκο στο χέρι τότε τα ξερει όλα, τα τραγουδάει όλα, τα σφάζει όλα. Τραγουδά για την Κύπρο, για το Κουρδιστάν για το Τατζικιστάν, για την χούντα (υπάρχουν και φωτογραφίες που έχουν κάποιοι στα συρτάρια τους) για την δημοκρατία, για τον σοσιαλισμό, για τον κομμουνισμό, για τον κυνισμό, για τον γυμνισμό, αλλά πάνω απ' όλα για τον πλουτισμό... σωστος sboo ,αλλα ξεχασες κατι: τραγουδαει και για την Κουβα και το κυριοτερο σε ολες τις ανθρωπιστικες συναυλιες συμμετεχει "αφιλοκερδως" ........
hugelacky Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Ρε παιδιά τι λέτε, εδώ έχουμε μπερδέψει τους συνθέτες με τους τραγουδιστές! Μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την _ _ _ _ _ α... :? Ο τίτλος του ποστ είναι: "ποιοι πιστευετε οτι ειναι οι πιο υπερεκτιμημενοι ελληνες τραγουδιστες?" Gary οι περισσότεροι από αυτούς που αναφέρεις στο τελευταίο post σου είναι συνθέτες & στιχουργοί με Σ κεφαλαίο, μην τα ισοπεδώνουμε όλα, δεν είναι τραγουδιστές που επειδή έτυχε να έχουν μια α φωνή κάνουν καριέρα από τον κόπο άλλων (των συνθετών-στιχουργών οι οποίοι συχνά μένουν στην αφάνεια) :wink:
Gary Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 μάλλον έχετε μπερδέψει τα πραγματα ένα ενα λοιπον hugelacky : πολύ αμφιβάλλω αν καταλαβες τι ειπα Ποιο είναι το ωραίο ρεπερτόριο του Νταλάρα?Τι κάνει διαχρονικό τον Νταλάρα?Οι συνεργασίες τους με τον μπρέγκοβιτς? ολα αυτα τα οναματα που εγραψα εχουν δώσει τραγουδια στο νταλάρα - ακομα επιμένεις ; Gary μάλλον δεν κατάλαβες τί ανέφερα ώς αρνητικό...Δεν μπορεί' date=' απο την φύση του ένας καλλιτέχνης να είναι καλός σε όλα...Όσο για τα υπόλοιπα ονόματα θηρία που ανέφερες, δές λίγο και κατάλαβε πόσο διαφορά έχουν όλοι τους απο αυτό που ακούμε σήμερα...(ποιό πολύ αναφέρομαι στα πρώτα τρία ονόματα που είπες)[/quote'] εδώ δεν πολυκαταλαβα τι θες να πείς - οτι εχει διαφορετικο style ο καθενας και δεν ταιριάζουν με τη φωνή του ; - για εξηγησε το λιγο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.