john1987 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 ποιοι ελληνες τραγουδιστες θεωρειτε οτι δεν αξιζουν να βρισκονται εκει που ειναι και οτι ουσιαστικα δεν εχουν και μεγαλο ταλεντο? εγω ψηφιζω μαζωνακη-γλοιωδεστατος,ψιλοαφωνος και τσιγαρο-ποτο-χασισοφωνη... ασε που μου εχουν πει κατι φιλοι μου που πηγαν να τον δουν οτι εκανε ασεμνες χειρονομιες και οτι ειναι μεσα στο χασις... και στανταρ ψηφιζω ρεμο καθως στα 35 του εχει γινει αξια του ελληνικου τραγουδιου ενω ειναι ψιλοαφωνος ουσιαστικα και ακουγεται σα βραχνοκοκορας... και τελος(ειναι τεραστια η λιστα) ψηφιζω τσαλικη και ρουβα οι οποιοι ναι μεν εχουν καποια εμφανιση και σκηνικη παρουσια αλλα ειναι τελειως αφωνοι! οι θαυμαστες των παραπανω μην παρεξηγηθειτε-γουστα ειναι αυτα!
Founes Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Poioi einai oi yperektimimemoi ellines tragoudistes?????????????????????????????????? ma mia lexi : O L O I!!!
MariaTs. Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Αααααα! Founes θα διαφωνήσω! Τώρα που ο Κατέλης κυκλοφόρησε δισκάκι ποιος τον πιάνει! Η άλλη φωνάρα ο Ταμπάκης, τι σου λέει; Η Στέλλα Μπεζαντάκου; Διαχρονικές αξίες ε; Να σοβαρευτώ τώρα! Ο Αντώνης Ρέμος φίλτατε john1987 ψιλοάφωνος και βραχνοκόκκορας; Όχι ντε! Είναι μία απ΄τις καλές ελληνικές φωνές όπως και του Γιάννη Πλούταρχου! Τώρα όσον αφορά γενικά το θέμα 'υπερεκτίμηση': 'Υπερεκτιμημένοι' καλλιτέχνες συνήθως θεωρούνται αυτοί που βγαίνουν σαν μετεωρίτες' προκαλούν έναν πανικό και μετά τι; Το τέλος! Σε κάτι τέτοιους δίνουμε αξία και τις καλές φωνές τις περνάμε αδιάφορα! Δεν θα κάτσω να αναφέρω ονόματα, άλλωστε στο μυαλό μας όλοι λίγο-πολύ έχουμε την ίδια λίστα τέτοιων καλλιτεχνών!
BadBoy Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Εγω απλως να συμφωμησω για το Ρεμο, τον θεωρω τελειως αφωνο και τρομερα υπερεκτιμημενο! Αν και βεβαια αυτο ειναι προσωπικη αποψη του καθενος, οποτε πιστευω οτι ο καθενας θα πει και κατι διαφορετικο. Τωρα για τους τραγουδιστες-μετεωριτες, γνωμη μου ειναι οτι αυτοι δεν ειναι τραγουδιστες αλλα κατασκευασματα....
darkkin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 ασε που μου εχουν πει κατι φιλοι μου που πηγαν να τον δουν οτι εκανε ασεμνες χειρονομιες και οτι ειναι μεσα στο χασις... Όχι, δεν είναι μέσα στο χασίς, μέσα σε κάτι πιο...άσπρο είναι και αυτός και οι περισσότεροι... Και δεν εννοώ ζάχαρη... :razz: :razz:
Akujin Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 +egw sixainomai ton mazwnaki, ton thewrw tin apolyti glitsa & den mporw na katalavw ti tou vriskoun osoi ton akoun+meraklwnoun (kolokythopita alla tespa)
hugelacky Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Poioi einai oi yperektimimemoi ellines tragoudistes?????????????????????????????????? ma mia lexi : O L O I!!! Μπαααα...περισσότεροι είναι ... Πιο σωστό (για να βγει και καμιά άκρη) θα ήταν να ρώταγες ποιοι δεν είναι υπερεκτιμημένοι αλλά αυτό αν θυμάμαι καλά είναι άλλο τοπικ' date=' οπότε... ...επίσης έχει δίκιο ο [b']darkkin[/b] (η άχνη πάει αλλού...), αν και αυτός είναι δυτικών (ή ανατολικών???) προαστίων, μπορεί να τρώει και καμιά χορτόπιτα που και που... :-P
vsls Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Apla Ntaralas aytos k an einai yperyperyperektimimenos (nai to spellin einai sosto )
george79 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 mpravo vsls!!!! kai egw ntarala......................................
Godfath3r Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Όχι' date=' δεν είναι μέσα στο χασίς, μέσα σε κάτι πιο...άσπρο είναι και αυτός και οι περισσότεροι... Και δεν εννοώ ζάχαρη... :razz: :razz:[/quote'] (Αν και δεν μας νοιάζει τι ναρκωτικά πέρνουν) Apla Ntaralas aytos k an einai yperyperyperektimimenos (nai to spellin einai sosto ) Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες!
Founes Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 re paidia gia ton ntarala exw mathei kai kati apo ena filaraki pou douleve service otan tragoudage stin iera odo! tous kratouse pososto apo ta tips!!! E L E O S ! ! !
astrolabos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Όλοι υπερεκτιμημένοι είναι και κρίμα που υπάρχει κόσμος ακόμα που πηγαίνει να τους δεί και συντηρεί αυτό το σάπιο οικοδόμημα...
paschalia Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δλδ θελετε να πειτε -ολοι οι προλαλησαντες- οτι δεν εχετε παει σε πιστα τους ουτε μια φορα ? Γιατι αν το εχετε κανει ,ισως δεν πρεπει να ειστε τοσο απολυτοι ..
astrolabos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Όσον αφορά εμένα, όχι δεν έχω πάει ποτέ σε κανέναν.
haris_ch02019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 εγω σε πίστα έχω πάει μόνο 2 φορές και αυτό γιατί έκανε χορό η ομάδα μπάσκετ και έπρεπε να πάω αναγκαστηκά...αλλα καθησα για καμιά ώρα...δεν άντεχα παραπάνω..!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.