Προς το περιεχόμενο

Dev-c πρόβλημα...

Tetix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους...

Άρχισα C και χρησιμοποιώ το DEV-C. Έφταξα το Hello world αλλά επειδή χρησιμοποιώ WinXP μόλις το ανοίγω κλείνει. Σαν τρόπο για να το αποφύγω αυτό βρήκα το εξής στο Help του DEV-C, αλλά και πάλι βγάζει προβλήματα...

Το πρόγραμμά μου και τα προβλήματα...

devcproblima3dj.th.jpg

Προς το παρόν δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνουν αλλά χρειάζομαι μια λύση ώστε το παράθυρο να παραμένει ανοιχτό και να προχωρήσω σε άλλες ασκήσεις!

Πληροφοριακά και μόνο, στην Γ' Λυκείου (την οποία μόλις τέλειωσα :-P ) διδαχτήκαμε "Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον", το οποίο περιείχε όλα τα απαραίτητα για αλγορίθμους, όπως επαναλήψεις, συναρτήσεις, έλεγχο κτλ... Οπότε ξέρω τα πολύ βασικά αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω αν δεν περάσω το συγκεκριμένο εμπόδιο...

Ευχαριστώ όλους που θα προσπαθήσουν να μου απαντήσουν... :grin:

Δημοσ.
Γεια σε όλους...

Άρχισα C και χρησιμοποιώ το DEV-C. Έφταξα το Hello world αλλά επειδή χρησιμοποιώ WinXP μόλις το ανοίγω κλείνει. Σαν τρόπο για να το αποφύγω αυτό βρήκα το εξής στο Help του DEV-C' date=' αλλά και πάλι βγάζει προβλήματα...

[snip']

Ευχαριστώ όλους που θα προσπαθήσουν να μου απαντήσουν... :grin:

χμμμ

To int και το main δεν μπορεις να τα κολλησεις...

int main() οχι intmain();

Σου χρωστάω και ενα pm :)

Δημοσ.

Αυτό χωρίς το κενό...

devc26de.th.jpg

Μήπως μπορώ να προσθέσω κάποιες παραμέτρους για να μην κλείνει?

Δημοσ.

@pablo: Προσπάθησα με τον δικό σου τρόπο αλλά τπτ...

Δεν μπορώ να βρω άκρη!

Μήπως κάποιος μπορεί να γράψει ένα προγραμματάκι που να μην κλείνει και απλά να βγάζει "Hello world!";

Θα είναι απλό για σας...

Δημοσ.

Μήπως κάποιος μπορεί να γράψει ένα προγραμματάκι που να μην κλείνει και απλά να βγάζει "Hello world!";

Θα είναι απλό για σας...

>#include <iostream>
main(){
      std::cout <<"hello world!\n";
      system("pause");
      }

Δημοσ.

Μπορείς να το κανεις compile απο το dev c και να τρέχεις το εκτελέσιμο αρχείο απο command line(start->run->cmd). Αλλά αν βαριέσαι να πηγαίνεις απο το ένα παράθυρο στο άλλο απλά ΄στο τέλος του προγράμματος σου πληκτρολόγα ένα scanf("\n"); για να κλείνεις το παράθυρο με το πλήκτρο enter(\n=newline).

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ και τους δυο πάρα πολύ...

Δουλεύουν και οι δύο τρόποι!

Αν κολλήσω και μελλοντικα, θα σας ρωτήσω έτσι;

Ευχαριστώ και πάλι...

Δημοσ.

ακυρη η προηγούμενη απάντηση-δεν καταλαβα τι ρώτησες. Βασικά οτι έχεις πληκτρολογήσει εμένα μου μεταγλωτίζωνται χωρίς λάθη αλλα με την διαφορά οτι θα τοποθετήσεις το return 0; sto telos tou προγραμματος σου πριν το τελευταίο }

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...