koukkos13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Παιδιά καλησπέρα!!Αν μπορεί να βοηθήσει κανένας,ψάχνω για κάποιο πρόγραμμα ηχογράφησης το οποίο να κάνει 2 απλά πραγματάκια.Θέλω με το συγκεκριμένο πρόγραμαμ ηχογράφησης όταν παίζει ένα cd μουσικής στο cdrom μου να έχει μια επιλόγη-τρόπο ώστε χαμηλώνει μ' ένα τρόπο η μουσική(περίπου στα μισα) και να μπορώ να μιλάω με το μικρόφωνο δηλ. σαν να κάνω εκπομπή στο ραδιόφωνο!!Δοκίμασα να γράψω με κάποιο πρόγραμμα ηχογράφηαης παρόμοιο αυτού που έχουν τα windows αλλά όταν γράφει το συγκεκριμένο πρόγραμμα γράφει και την μουσική του cd απο το μικρόφωνο.Δηλ. η μουσική που ακούγεται στα ηχεία(παίζοντας το cd) ηχογραφείται απο το μικρόφωνο που είναι κοντά στα ήχεία με αποτέλεσμα η μουσική να κούγεται βαθιά και ειδικά όταν μιλάω σχεδόν να χάνεται.Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός τι θέλω να πω αλλά για να το διευκρινήσω τελείως θα ήθελα ένα πρόγραμμα ηχογράφησης ή γενικότερα κάποιο τρόπο με τον οποίο όταν δεν μιλάω απο το μικρόφωνο να ηχογραφείται η μουσική απο το Cd σε υψηλή ένταση(κανονική ηχογράφηση-όπως ακούγεται απο τα ηχεία) ενώ όταν μιλάω(πατώντας ίσως κάποιο κουμπί) να πέφτει στα μισά ώστε να ακούγεται η φωνή μου αλλά να υπάρχει ΄΄ενα background μουσικής.(Φανταστείτε σαν γράφω μια εκπομπή την οποία θέλω να την βάλω μετά να παίξει)Αν υπάρχει πρόγραμμα που τα κάνει αυτά που ζητάω αλλά και τα σώζει σε Mp3 format θα με διευκόλυνε πολύ.Παρακαλώ όσοι μου προτείνεται κάποιο πρόγραμμα να με διευκολύνετε προτείνοντας μου κάτι έυχρηστο και σχετικά εύκολο.
iccon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Dokimase to " Total Recorder " Nomizw tha se boithisei
blackwar Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 φίλε βρες το cool edit pro και θα κάνεις την δουλειά σου, άλλα δεν θα είναι τόσο άπλα όπως το περιγράφεις η όλη διαδικασία. γιατί δεν νομίζω να υπάρχει κάτι απλό για κάτι εξειδικευμένο σαν αυτό που ζητάς. άπλα θα κάνεις ηχογράφηση ταυτόχρονη από δυο πηγές μικρόφωνο,cd άπλα πρέπει πρώτα να έχεις ρυθμίσει κατάλληλα την κάρτα ήχου,line in,mic Κτλ ψαχτώ λίγο….. Όσο για το άλλο που λες ότι στην ηχογράφηση από το μικρόφωνο ακούγονται και οι λοιποί ήχοι αυτό είναι λογικό να συμβαίνει και δεν απομονώνει μονό την φωνή… Ελπίζω να σε βοήθησα
koukkos13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 euxaristo paidia tha dokimaso auta pou mou eipate na doume an tha kataferoume tipota!!
badvariemai Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Akoma kalytera tha einai na exeis kleista ta ixeia. Na akous tin mousiki apo akoustika. Tha valeis piges egrafis to mic (opou tha akougete mono i fwni sou) kai to cd... Etsi den tha exeis k provlima na akougete apo 2 piges i mousiki...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.