Προς το περιεχόμενο

Διόρθωση ενός κατεστραμένου DVD

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πετύχει αρκετές φορές σε κάποια DVD ταινίες, τα οποία δεν μου περνάνε στο δίσκο επειδή έχουν γρατζουνιές

τα περνάω με το isobuster, και κάνω gnore τα errors, θα ήθελα λοιπόν ένα πρόγραμμα με το οποίο να κλείνω τις τρύπες στα DVD, για να μην κολάνε όταν τα γράφω σε DVD, ή προσπαθώ να τα επεξεργαστώ με προγράμματα video, κάτι αντίστοιχο με την διαδικασία του Virtual dub, που διορθώνει κατεστραμένα σημεία της ταινίας και μπορείς να τα κάνεις preview

Δημοσ.
Έχω πετύχει αρκετές φορές σε κάποια DVD ταινίες' date=' τα οποία δεν μου περνάνε στο δίσκο επειδή έχουν γρατζουνιές

τα περνάω με το isobuster, και κάνω gnore τα errors, θα ήθελα λοιπόν ένα πρόγραμμα με το οποίο να κλείνω τις τρύπες στα DVD, για να μην κολάνε όταν τα γράφω σε DVD, ή προσπαθώ να τα επεξεργαστώ με προγράμματα video, κάτι αντίστοιχο με την διαδικασία του Virtual dub, που διορθώνει κατεστραμένα σημεία της ταινίας και μπορείς να τα κάνεις preview[/quote']

Υπάρχει ένα προγραμματάκι που κάνει αυτό που θες. Λέγεται Bad copy και δουλειά του είναι να προσπαθεί να ανακτά δεδομένα απο προβληματικα cd dvd roms.

H έκδοση που έχω εγώ είναι η 3,74 και δεν ξέρω αν υπάρχει νεότερη. Μια αναζήτηση στο google θα σου δώσει αποτελέσματα. Αν δεν μπορείς αν βγάλεις άκρη στείλε μηνυμα να σε βοηθήσω

Δημοσ.

το γνωρίζω το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι αντίστοιχο το isobuster, όμως δεν είναι αυτό που ζητώ

ψάχνω ένα τρόπο να μην κολλάει η ταινία γιατί χάνοντας αναγκαστικά κάποια frames, αφού δεν θα μπορούν να διαβαστούν, η ροή χάνεται, και αν προσπαθήσεις να επεξεργαστείς το αρχείο ή να το μετατρέψεις, χτυπάει το πρόγραμμα

δηλαδή κάποιο που κλείνει τις "τρύπες" που δημιουργούνται σε ένα ασυνεχές αρχείο βίντεο

Δημοσ.

τελικά τα κατάφερα το πέρασα με το Ultra ISO, έκανε βέβαια 2 ώρες περίπου, αλλά το πέρασε και δεν υπάρχουν χαμένα frames, ή τουλάχιστον δεν επηρεάστηκε το index της ταινίας

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
ναι, αν έχεις XP, μπορείς να μετατρέψεις αν θες το σκληρό σε NTFS

Gia pes me kapoies leptomereies pws to kanw auto....

Yparxei periptosh na mhn petuxei kai na xa8ei tipota apo to sklhro ? Meta an 8elw na to xanakanw FAT32 ginetai ?

Dokimasa to bad copy....nai men ekane kai kala recover alla dusthxos pali den paizei swsta to dvd opote 8a anagastw na to kanw NTFS na dokimasw kai to allo programma....

Δημοσ.

η μετατροπή μπορεί να γίνει μέσω windows, ή μέσω ενός προγράμματος που φτιαχνει partitions σε δίσκους(Partition Magic)

θα πρότεινα μέσω του Partition Magic, η αντίστροφη διαδικασία ΔΕΝ γίνεται μέσω windows, αλλά "νομίζω" ότι είναι πραγματοποιήσιμη μέσω του Partition Magic

Υ.Γ. Δεν έχω εκτελέσει ποτέ την αντίστροφη διαδικασία

Δημοσ.

Έχει δίκιο ο nick_gr: και οι δύο μετατροπές είναι εφικτές μέσω partition magic ενώ μέσα από τα windows (και συγκεκριμένα μέσω της εντολής convert του command prompt) είναι εφική μόνο η φορά fat32 -> ntfs. Πάντως λογικά η ανάποδη φορά δεν θα σου χρειαστεί ποτέ. Το partition magic το έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές και μπορώ να σου πω ότι είναι αξιόπιστο. Για το convert δεν έχω άποψη.

Δημοσ.

convert έχω κάνει εγώ είναι πολύ απλό και γρήγορο, θα σου πρότεινα να τρέξεις το πρόγραμμα από δισκέτα παρά να κάνεις εγκατάσταση στο pc

Δημοσ.
start/run/convert C:/FS:NTFS

Den mou phre oute ena lepto kai ola eginan ok ! thanks :)

(To partition magic to gnwrizw edw kai xronia alla exw polla pragmata exaiteias tou .... kai kalutera makria....)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...