Προς το περιεχόμενο

Laptop σαν το Sony VGN-FS215S

Fozzy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, επειδή σκοπεύω να αγοράσω laptop (Ναι! ήρθε επιτέλους η ώρα!)

θα ήθελα να μου προτείνετε κάτι σαν αυτό!!

Ο λόγος που δεν αγοράζω το συγκεκριμένο είναι επειδή δεν εχω ακούσει τα καλυτερα για το service της Sony (κατι για αντιπροσωπειες στο Βελγιο κλπ κλπ)

Γενικά θα ήθελα ενα laptop με μεγάλο δίσκο (80 ή και 100Gb), Pentium M επεξεργαστή, DVD-r, και μια μέτρια κάρτα γραφικών (μιας και δεν παιζω παιχνιδια) που ομως να ΜΗΝ δεσμευει μνήμη απο την RAM...

Να ειναι σχετικα μικρό και ελαφρυ,και η τιμούλα του να μην ξεπερνα τα 1700euros τελική

(Βασικά αφου το Sony εχει 1699 τελική, που θεωρείται κ ακριβό, λογικά πιστευω οτι θα βρω κατι αντιστοιχο απο μια αλλη εταιρια φθηνοτερα)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα χαρακτηριστικά που ζητάς κοίτα αυτά τα δύο.

ΤΟ HP 8220 με φοβερά χαρακτηριστικά και δίσκο 5400

Το Amilo M 1425 με πολύ καλά χαρακτηρισικά και τρομερή τιμή

Αν θέλεις να ανέβεις και λίγο παραπάνω δες και αυτό αν και τα ACER δεν τα πολυσυμπαθώ το συγκεκριμένο έχει καλή εμφάνιση και χαρακτηριστικά και ανεκτή ποιότητα. Προσοχή στο After sales της Acer!!

Wow... to Acer 1694 WL pou proteines einai poly kalo!!!

alla me provlimatizei afto "ATI® MOBILITY™ RADEON™ X700 128 MB of Shared DDR VRAM" ta 128mb einai shared apo thn Ram tou systhmatos?

PS: Kapoio magazi pou na to exei edw athina gia na to dw apo konta k na to agorasw paizei?

Akoma kalytera..to exei kaneis na mou pei entypwseis klp? epeidh einai to prwto mou laptop.. mhpws mporei na mou pei kapoios ti na proseksw idiaitera?

Για δες και αυτή την πρόταση: http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/product_page.jsp?service=EU&PRODUCT_ID=103569&DISC_MODEL=0&toshibaShop=reseller

και με τιμή βλέπε http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=7406

Τα σχόλια που έχω ακούσει από χρήστες της TOSHIBA είναι ιδιαίτερα καλά τόσο από άποψη αυτών καθεαυτών των φορητών όσο και από άποψη τεχνικής κάλυψης. :wink:

Koita k egw toshiba skeftomoun gia laptop..alla kaka ta psemmata einai akrivoterh apo tis ypoloipes (oti exei gamw ta service afto to kserw..alla ntaxei.. na plhrwsw parapanw gia ena laptop me ligoterh isxy?)

Mallon paw gia to Acer 1694, to thema einai pws den kserw an h karta grafikwn exei shared mnhmh... mporei na me diafwtisei kaneis?

Apo service k egyhsh acer kserei kaneis ti paizei?

Loipon paides... help me out ligo...

to Acer 1694 to exw vrei sto Openmind

Kante klik na deite... thn ekdosh me to 1Gb RAM sta 1652euros TELIKH

Athina to vrika sto MG Manager thn ekdosh me ta 512RAM sta 1619euros TELIKH

Ennoeitai oti psinomai gia thn ekdosh tou 1gb, to thema einai den kserw katholou to openmind san magazi service,after sales klp ase pou einai k sthn krhth!!!.. an pathei kati to lap.. tha prepei na to stelnw ekei k trexa gireve? mporw na paw se opoiodhpote katasthma/antiproswpo ths acer? ti paizei akrivws...

exete meinei efxaristhmenoi apo to openmind?

Έγω ψωνίζω πολύ συχνά απο εκεί και είμαι υπερευχαριστημένος. Αν πάρεις τηλ. να συννενοηθείτε θα καταλάβεις τι εννοώ. Υπάρχει και το 1694 με 512 στα 1510 ευρώ στο openmind.

Το service της acer στην Ελλάδα το έχει η MDI και η ALMAN απο όπου και να πάρεις το λάπτοπ δεν έχει καμμία διαφορά. Αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι το στέλνεις κατευθείαν αντιπροσωπεία.

Σαν έτομο ο ιδιοκτήτης ( Αυτόν ζήτα να μιλήσεις ) είναι κορυφαίος.

Δεν ξέρω τι γνώμη έχουν άλλοι που έχουν ψωνίσει απο εκεί αλλά η δική μου είναι αν το βρίσκεις πιο φθηνό πάρε το απο εκεί.

Ψάξε στο http://www.skroutz.gr για τιμές.

ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ CD ΜΕ ΤΑ SOFTWARE ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ( ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ FORMAT ) ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ XP PRO ΔΕ ΘΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.ΕΠΙΣΗΣ ΨΑΞΕ ΜΕ ΤΟ skroutz.gr ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ E-SHOP.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...