Xorxhs! Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Ορισμενες φορες πεφτει αποτομα η ταση της 12V σε 10.7V.Ξερει κανεις που οφιλετε και τι πρεπει να κανω.Εχω P4 2.6c χρονισμενο στα 3.18Ghz με vcore 1.5625V
phovos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Εισαι σίγουρος ότι πεφτει στα 10.7?Το μετρησες με πολύμετρο? Κι εμενα στα windows δειχνει 11,89 σε load αλλά εχω 12.01 πραγματικά[Με καλιμπραρισμενο πολυμετρο η μετριση] Πιθανότατα να μην αντεχει το τροφοδοτικό σου αλλά καλυτερα να σιγουρευτεις για τις τασεις με ενα πολύμετρο...
green_beret Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Τι τροφοδοτικο εχεις? Ποιο πιθανο ειναι να ευθυνεται αυτο για τις μεγαλες αυξομειωσεις που εχεις.
Xorxhs! Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 ενα Thermaltake 480 εχω και οι ενδειξεις τις τασης τις παιρνω απο το Asusprob
Xorxhs! Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 μπορει καποιος να βοηθησει?Τι μπορει να φταιει?Και απτο bios πολλες φορες οι τασεις πανε και10.3
tzoykas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Αν η μητρική σου λέει αλήθεια (που είναι αμφισβητήσιμο) τότε θέλεις τροφοδοτικό. Πολύμετρο έχεις να μετρήσεις το τροφοδοτικό;
phovos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Παρε βρε παληκάρι μου ενα πολύμετρο και δες τη +12 σε load ποσο πάει για να σιγουρευτεις ότι το probe δε λεει μαμακίες... Παρε ενα molex και καρφωσε στο μαυρο καλώδιο το μαυρο άκρο του πολύμετρου και το άλλο άκρο στο κίτρινο καλώδιο του molex Ριξε load στο pc και δες τις ενδειξεις απο το πολύμετρο Κιτρινο = +12V κόκκινο = +5V πορτοκαλί = +3,3V μαυρο = γείωση
Xorxhs! Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 πολυμετρο δεν εχω.Το φαινομενο αυτο παρουσιαζεται μερεικες φορες..και τρωει restart.Mπορει να φταιει τροφοδοτικο,μοbo,ή η γραμμη
tzoykas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Αν φταίει η γραμμή θα πρεπε απλά να κλείνει, όχι να δίνει χαμηλή τάση. Αν είναι τόσο χάλια το δίκτυο, πήγαινε και για UPS. geovard, κίτρινο γείωση, μαύρο ουδέτερο, γκρι φάση.
Silok Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Αν φταίει η γραμμή θα πρεπε απλά να κλείνει' date=' όχι να δίνει χαμηλή τάση. Αν είναι τόσο χάλια το δίκτυο, πήγαινε και για UPS. geovard, κίτρινο γείωση, μαύρο ουδέτερο, γκρι φάση.[/quote'] Μήπως είναι γκρί ουδέτερο και μαύρο φάση;
tzoykas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μήπως είναι γκρί ουδέτερο και μαύρο φάση; Re ton an9rwpo ti egrapsa. Thanks re su ... Loipon gia na ta paroume ka9olika: H palia tupopoihsh einai: Mauro: Fash Gkri: Oudetero Kitrino: Geiwsh H nea tupopoihsh einai: Kafe: Fash Mple: Oudeterh Kitrino-Prasino: Geiwsh
Silok Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Re ton an9rwpo ti egrapsa. Thanks re su ... Loipon gia na ta paroume ka9olika: H palia tupopoihsh einai: Mauro: Fash Gkri: Oudetero Kitrino: Geiwsh H nea tupopoihsh einai: Kafe: Fash Mple: Oudeterh Kitrino-Prasino: Geiwsh Δεν κάνει τίποτα my friend. Εγκυκλοπαιδικά τώρα: Κίτρινο:Γείωση Μαύρο,καφέ,κόκκινο:Φάση Γκρί,Μπλέ:Ουδέτερος Δεν υπάρχει παλιά και νέα τυποποίηση,τα παραπάνω είναι στάνταρς.Απλά παίζει ο συνδυασμός των χρωμάτων σε κάθε εγκατάσταση ανάλογα με το τι χρώματα καλωδίων κυκλοφορούν στην αγορά ή τα κέφια του εγκαταστάτη.
tzoykas Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 As mh milhsoume gia to kuklwma pisw apo to polufwto tou saloniou pou anakalupsa oti exei 4 gkri kalwdia sundedemena opws na nai .... ("Giwrgo, de kleinei to fws" mou leei h mana mou ... egw eixa sunh9isei na mhn anoigoun ....) E re kati hlektrologoi pou mas kanoun tis egkatastaseis .... Palia kai nea tupopoihsh ennow auto pou aneferes peri ore3ews twn hlektronologwn. An kai se oikodomes katw twn 10 etwn den exw dei pou9ena akoma maura/gkri alla mple/kafe. Tespa .... mexri to epomeno braxukyklwma
PlanDreaM Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 ups opwsdhpote.apo tote pou mou xalase kai toebgala trww kati restart kai kollhmata asxeta
dpolal Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 ενα Thermaltake 480 εχω και οι ενδειξεις τις τασης τις παιρνω απο το Asusprob To o/c που έχεις κάνει σίγουρα στρεσσάρει το τροφοδοτικό σου παραπάνω από το κανονικό. Τί άλλες συσκευές έχεις βάλει να σηκώνει;;; Μήπως είναι πολλά όλα μαζί;;; (αν και για 480άρι PSU δύσκολο αυτό, συμβαίνει καμμιά φορά. ) Επίσης τσέκαρε για καμμιά νεότερη έκδοση του probe γιατί μου έκανε διάφορα κουφά και εμένα όταν το είχα κάποτε. Για την ένδειξη των τάσεων πάντως ούτε το BIOS είναι πάντα σωστό, αυτό λύνεται συνήθως με την αναβάθμιση του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.