Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Καλημέρα, έχω καμιά 70αριά Μουσικά DvD με Live. Θέλω να βρω έναν γρήγορο (σχετικά) τρόπο, ώστε να πάρω τα καλύτερα κομμάτια από το κάθε ένα, και να τα φτιάξω DvD. Δοκίμασα με το Shrink και το NeroVision. αλλά το αποτέλεσμα από κάποιο σημείο και μετά, έμοιαζε σαν μεταγλωττισμένη βραζιλιάνικη σαπουνόπερα, όσον αφορά τον συγχρονισμό ήχου - εικόνας. Μετά είπα να πιάσω τα Canopus Procoder, Canopus Edius και να τα "ράψω" με το Ulead DvD Workshop. Το κακό είναι ότι ο Procoder δεν πολυγουστάρει να παίρνει τα .vob από το δισκάκι, ενώ αν του τα δώσω από τον σκληρό είναι η καλύτερή του. Άρα, στην αλυσίδα τρύπωσε και το Decrypter. Άψογο αποτέλεσμα αλλά χρειάζεται και πάρα πολύ χρόνος. (To encoding μόνο, γίνεται σε speed 1.5 X Real Time). Υπάρχει κάποιος τρόπος, να ελαττώσουμε τον απαιτούμενο χρόνο με παράλληλα πολύ καλό αποτέλεσμα ? Ευχαριστώ,
adi32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 dokimase me shrink kai TMPGEnc DVD Author episis gia grigoro kospimo yparxei to DvdReMake Pro http://www.dimadsoft.com/dvdremakepro/index.php
ahristos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Το Ulead DvD Workshop 2 παίρνει κατευθείαν από τα VOB τα σημεία που θα επιλέξεις (σου ανοίγει ένα πινακάκι με τα κεφάλαι και τις σκηνές και διαλέγεις, δεν είναι και πολύ εύχρηστο). Δεν κάνει μάλιστα re-encoding και ριπάρει σε προσωρινά αρχεία .mpg που προστίθενται σαν clips στο project σου. Το δοκίμασες έτσι και απέτυχες λόγω του σύνθετου του επιχειρήματος μήπως; (εγώ το έχω κάνει με ένα DVD μόνο που χρειάστηκα μιά σκηνή γιά το project)
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2005 @ ahristos, όχι δεν απέτυχα. Απλά έψαχνα να βρώ πιο σύντομο τρόπο..
DjChrisT Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 DVD audio ripper (απο την Xilisoft αν θυμαμαι καλα...) Πολυ καλη και γρηγορη δουλεια!!!!
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Αργεί το ψάξιμο Παναγιώτης Σ.? Όχι φίλε karib... Απλά έψαχνα τον φίλο -ηλίθιος όπως αποδείχθηκε -, που μου είχε δώσει το tip για την σκόνη στους εκτυπωτές (θυμάσαι έτσι δεν είναι?).. Τελικά είχα δίκιο και στήν άποψή μου όσον σας αφορά... (Ξανά)Θυμάσαι έτσι...??
ahristos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2005 Πως και δεν έκανες bump karib; Έκανε 6 ώρες να απαντήσει ο Παναγιώτης Σ.
karib Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2005 O Παναγιώτης Σ. έχει πάντα σοβαρές απορίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.