Προς το περιεχόμενο

Psu

geovard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά θεωρώ καλή περίπτωση τα τροφοδοτικά που δεν σου γεμίζουν το κουτί με αχρησιμοποίητες παροχές αλλά διαθέτοιυν πριζάκια ώστε να χρησιμοποιείς τα απολύτως απαραίτητα καλώδια ρεύματος.Υπάρχουν τέτοια απο ANTEC,THERMALTAKE κ.λ.π.Ένας φίλος τεχνικός όμως μου είπε ότι ίσως στις επαφές εμφανίζονται επαγωγικά ρεύματα πράγμα πολύ κακό όταν το ζητούμενο είναι οι σταθερές τάσεις.Είναι όντως έτσι τα πράγματα?

Με απασχολεί το θέμα γιατί έχω το TAGAN που είναι βέβαια άψογο κατά τα άλλα,όμως με τα καλώδια που κουβαλάει φτειάχνεις άνετα μια οικιακή...ηλεκτρική εγκατάσταση!

Δημοσ.

Και εμένα έτσι μου έχουν πει και γι' αυτό διστάζω ακόμα να αγοράσω. Έχω βάλει στο μάτι το OCZ Modstream 450.

Δημοσ.

bre paidia me 2 tria kolara exeis piasei ola ta xekarfota kalodia se mia gonia kai den ta exeis sta podia sou .den ine logos na pareis ena new trofodotiko gia na min ta exeis stin mesi.

• Super Moderators
Δημοσ.

xmmm an uphrxe pragmati tetoio provlhma den 8a to eixe skeftei h OCZ wste na mhn vgalei to Modstream h na exei molex opws eipe o Shinta wste na kalyptoun tis adeies ypodoxes?

pantws ta Modstream einai KALA trofodotika me mia xara taseis...an psa3ete gia reviews pisteuw oti 8a ly8oun oles oi apories :)

8a proteina to 520W kai oxi to 450W mias kai to prwto exei megalyterh diarkeia sto xrono :)

Δημοσ.

Παιδια ετσι οπως τα ειπε ο poulinos ειναι.Και ας πουμε οτι παιρνεις ενα τροφοδοτικο που εχει π.χ αυτο,εκεινο και τ'αλλο.Και μετα απο 2 μηνες σου καιγεται η μητρικη και αποφασιζεις να βαλεις μητρικη με SATA.Τοτε τι κανεις?Παιρνεις καινουργιο τροφοδοτικο,γιατι στο παλιο σου δεν εφτανα τα βυσματα και επιπλεον δεν ειχε και SATA?Εγω εχω ενα Chieftec 420w και μου "περισευουν" 4 molex 4αρια,2 για floppy και ενα για SATA.Καλυτερα να παρεις ενα τροφοδοτικο και να σου "περισευουν" watt και molex,παρα να χρειαστει να παρεις αλλο επειδη εχεις ελειψη ισχυς..

• Super Moderators
Δημοσ.

ma etsi kai alliws ta exei...apla an den ta xreiazesai den prokeitai na sou pianoun xwro mesa sto case epitrepontas etsi kalyterh kykloforia aera gia kalyterh psy3h :)

Δημοσ.

ego ipa oti den iparxei logos na pareis tetpoio trofodotiko dioti kai ena pou ta exei ola pano den pianei to poli parapano xoro afou mporeis na ta mazepseis ola se mia gonia pou den thes me ena kolaro.episis den pistgeuo oti iparxei provlima me ta reumata dioti mia tetoia eteria na ebgaze ena tetoio proion pou tha ixe provlima mou fenetai xlomo.den einai q-tec i ocZ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...