gvardal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας. Κρατάω backup από τις ταινίες που έχω χρησιμοποιώντας το DVD Shrink.Στις περισσότερες δεν έχω πρόβλημα αλλά ορισμένες δεν μπορεί να τις περάσει στον σκληρό βγάζοντας μήνυμα λάθους. Επίσης δοκίμασα και με το DVD Decrypter με τα ίδια αποτελέσματα για τις ίδιες ταινίες. Ξέρετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που θα μπορούσε να με βοηθήσει να κάνω την δουλειά μου? Ευχαριστώ.
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Το clonedvd με συνδισμο του anydvd το δοκιμασες ???? :-? :-? :-?
geopoul Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Τι λέει το μήνυμα λάθους; Αν λέει πχ ότι κάποιες περιοχές στην επιφάνεια του δίσκου έχουν καταστραφεί και είναι μη αναγνώσιμες τότε δεν έχεις ελπίδες για κάτι καλύτερο με κάποιο άλλο πρόγραμμα.
gvardal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Το clonedvd με συνδισμο του anydvd το δοκιμασες ???? :-? :-? :-? Όχι Γιάννη, δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Βασικά δεν ξέρω πως μπορώ να τα συνδυάσω αυτά τα δύο. Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω καν τι κάνει το AnyDVD... Geopoul, το DVD δεν πρέπει να έχει πρόβλημα γιατί διαβάζεται κανονικά.
actorgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 To AnyDvd ανοιγει στο tray τα υπολοιπα τα αναλαμβανει το CloneDvd.Οι αντιστοιχες τελευταιες τους εκδοσεις ειναι AnyDvd 5.2.7.1,και CloneDvd 2.8.4.1(shairware) Οσο για το αλλο που γραφτηκε...ακομη και γραντουνισμενο ψιλοκατεστραμμενο dvd γινεται backup στο δισκο με το καταλληλο soft...
gvardal Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Ευχαριστώ Actor, θα τα δοκιμάσω και τα ξαναλέμε...
gvardal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τελικά κατάφερα να κάνω backup με Clone DVD αλλά και DVD Shrink. Δεν ξέρω τι έφταιγε και δεν μπορούσα πριν. Τέλοσπάντων, CASE CLOSED !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.