Προς το περιεχόμενο

Backup ταινιών DVD

gvardal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας. Κρατάω backup από τις ταινίες που έχω χρησιμοποιώντας το DVD Shrink.Στις περισσότερες δεν έχω πρόβλημα αλλά ορισμένες δεν μπορεί να τις περάσει στον σκληρό βγάζοντας μήνυμα λάθους. Επίσης δοκίμασα και με το DVD Decrypter με τα ίδια αποτελέσματα για τις ίδιες ταινίες. Ξέρετε κάποιο άλλο πρόγραμμα που θα μπορούσε να με βοηθήσει να κάνω την δουλειά μου? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τι λέει το μήνυμα λάθους; Αν λέει πχ ότι κάποιες περιοχές στην επιφάνεια του δίσκου έχουν καταστραφεί και είναι μη αναγνώσιμες τότε δεν έχεις ελπίδες για κάτι καλύτερο με κάποιο άλλο πρόγραμμα.

Δημοσ.
Το clonedvd με συνδισμο του anydvd το δοκιμασες ???? :-? :-? :-?

Όχι Γιάννη, δεν το έχω χρησιμοποιήσει. Βασικά δεν ξέρω πως μπορώ να τα συνδυάσω αυτά τα δύο. Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω καν τι κάνει το AnyDVD...

Geopoul, το DVD δεν πρέπει να έχει πρόβλημα γιατί διαβάζεται κανονικά.

Δημοσ.

To AnyDvd ανοιγει στο tray τα υπολοιπα τα αναλαμβανει το CloneDvd.Οι αντιστοιχες τελευταιες τους εκδοσεις ειναι AnyDvd 5.2.7.1,και CloneDvd 2.8.4.1(shairware)

Οσο για το αλλο που γραφτηκε...ακομη και γραντουνισμενο ψιλοκατεστραμμενο dvd γινεται backup στο δισκο με το καταλληλο soft...

Δημοσ.

Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τελικά κατάφερα να κάνω backup με Clone DVD αλλά και DVD Shrink. Δεν ξέρω τι έφταιγε και δεν μπορούσα πριν. Τέλοσπάντων, CASE CLOSED !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...