Προς το περιεχόμενο

Αγορά PC.Τι μου προτείνετε...?

anaxp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να παρω 2 pc τα οποία θα τα χρησιμοποιω για εφαρμογες λογιστικού γραφείου.Το ένα pc θα λειτουργεί ως server..

Tι προτείνετε ?

ps. εντελώς άσχετη με pc :neutral:

ps. ...μεχρι 1500-1700e (incl. monitors)

Δημοσ.

με 1300e πιστεύω ότι μπορώ να πάρω 2 αρκετά καλά συστήματα.σωστά?

πχ θα μου ήταν άχρηστη μια καλή κάρτα γραφικών...

Δημοσ.

επειδή, όπως προείπα, είμαι παντελώς άσχετη με hardware ,θα μπορούσατε να γίνετε πιο συγκεκριμένοι,γράφοντας χαρακτηριστικά των συστημάτων ?

thnx :)

Δημοσ.

CASES: HEROICHI MIDI TOWER PRO CI-6A19 BLACK

CPU : AMD ATHLON 64 3000+ 2.00GHz BOX S754

RAM : CORSAIR VALUE SELECT 1024MB DDR 400

MOB : ASUS K8N

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: ATI OEM RADEON 9250 128MB 64bit DVI + TVOUT RETAIL

HD : WESTERN DIGITAL 80GB WD800JD 7200rpm SATA

DVD R : NEC DVD+/-R/RW ND-3540Α 16X BULK BLACK DOUBLE LAYER

...αυτό το σύστημα μου προτείνανε.

είναι οκ? να προχωρήσω σε αγορά?:)

Δημοσ.

Μια χαρα είναι, μόνο στο ένα από τα 2, αν θες να κρατάς σε αυτό πολύτιμα έγγραφα, εκτός από το NEC 3540Α με το οποίο θα μπορείς να κρατάς back-up, μπορείς να του βάλεις και δεύτερο σκληρό και να τα κάνεις raid (1 νομίζω) έτσι ώστε ότι γράφεις να γράφεται σε 2 σκληρούς ταυτόχρονα. Έτσι έχεις μεγαλύτερη ασφάλεια στα δεδομένα σου αφού αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι ένας από τους 2 δε χάνεις δεδομένα αφού υπάρχει αντίγραφο αυτών στον δεύτερο σκληρό. Βέβαια έτσι, ενώ αγοράζεις 2 σκληρούς Α χωριτικότητας αντί να έχεις συνολικά στη διάθεσή σου 2 x Α χώρο έχεις μόνο Α. Αλλά τα δεδομένα σου είναι κάπως ποιό διασφαλισμένα. Και κάτι τελευταίο. Όλους τους σκληρούς πάρε τους στα 120 ή 160 GB, η χρηματική διαφορά με τους 80GB είναι σχετικά μικρή.

Δημοσ.

Άλλαξε επεξεργαστή και μητρική με αυτά που σου γράφω και πρόσεξε να σου βάλουν καλό τροφοδοτικό. Συνήθως σε όσους δεν γνωρίζουν από υπολογιστές, τους βάζουν την μούφα, τα QTEC.

CPU: AMD ATHLON 64 3000+ 1.80 GHz VENICE SOCKET 939 BOX

MOBO: ASUS A8V DELUXE

PSU: ENERMAX EG425AX-VE 420W NOISE TAKER

Δημοσ.

thnx @ all of u :)

μπορεί να επανέλθω με κανένα newbbie ερώτημα!!!

ps. χρειάζεται το 2ο σύστημα να είναι εξίσου καλό με το 1ο(που θα λειτουργεί ως server)?

ps1. λέμε να γλιτώσουμε και κανένα euro! :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...