sppoulis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα και πάλι σε όλους, αν και σας ζάλησα τελευταία!!! Σήμερα παρατήρησα κάτι διαφορετικό στο Notebook μου(multirama DE202), επειδή έμεινε πολλές ώρες σε λειτουργία ανοιχτό κάποια στιγμή προς το βράδυ άρχισε να τρεμοπαίζει η οθόνη του αλλά το πρόβλημα λύνεται προσωρινά μόνο αν χαμηλώσω τη φωτεινότητα της οθόνης, πράγμα που δεν το θέλω γιατί μ'αρέσει αυτή η φωτεινότητα (παρόλο που είναι η μέγιστη). Για να το διορθώσω πλήρως το πρόβλημα πρέπει να κλείσω τον υπολογιστή και να τον αφήσω να ξεκουραστεί μερικές ώρες... Να αρχίσω να ανησυχώ;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Directx Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Έτσι όπως τα περιγράφεις μου ακούγεται ως πρόβλημα υπερθέρμανσης κάποιων εξαρτημάτων (όχι απαραίτητα της CPU) του υπολογιστή με αποτέλεσμα αυτό το φαινόμενο οπότε όταν τον σβήνεις πέφτει η θερμοκρασία και επανέρχεται σε σωστή λειτουργία.. Αυτό μου θυμίζει έναν στιγμιαίο χρωματικό κυματισμό που μου διηγήθηκαν σε ένα low-budget TOSHIBA μετά από αρκετή ώρα χρήσης και αυτό προφανώς από υπερθέρμανση κάποιων κυκλωμάτων του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.