antir Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 λοιπον,εχω καταλήξει στα εξής , AMD ATH.64 3000+ ASUS A8N-SLI (NFORCE 4) ALBATRON 6600 128MB pci-express Αυτα λεω να τα παρω stadar. Οι ερωτησεις μου ειναι οι εξής: 1.H mobo εχει integrated καρτα ηχου ,μια Realtek νομιζω .Λεει τιποτα ή να παρω για σίγουρα μια soundblaster απλη με καμια 40αρια ευρω ?Το pc θα το συνδεω με το hifi μου παρεπιπτοντος. 2.Απο τροφοδοτικό τι προτεινετε?Σκεφτόμουν ενα FORTRON 400W .Επισης πρεπει να ειναι με 24 pins ή δε παιζει ρολο?Καλά τα FORTRON? 3.Το ΠΛΑΙΣΙΟ εχει ram μονο kingston και transcend .Ποια να προτιμήσω.Εχω ακούσει διάφορα κακά για τις kingston
theobabis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 θα σου προτεινα πρωτου πας στην a8n αν μπορουσες να την ακουγες πρωτα.
nikoskon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 1) Protimhdr mia PCI karta hxou. 2)Sta xrhmata toy Fortron xtypas ena AKASA PaxPower 460W.Gia ta pins yparxei antaptoras,opote mhn se noiazei. 3)H kingston mia xara einai. Enstash: Anti 6600,pare 6600GT asuzhthti!
antir Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 τη λεξη stadar δε την εβαλα τυχαια.και το εκανα για να προλαβω καποιες αντιστοιχες απαντησεις .Αν θελετε ,απαντηστε στα ερωτηματα και μονο. ;-) δεν απευθυνομαι σε σενα nikoskon ,προφανως ;-)
nikoskon Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 antir sta erwthmata sou apanthsa. Apla mia enstash ekana peran twn apanthsewn 1,2,3. Gia na kleisei to 8ema kai h enstash,lew pws kalytera na mhn pareis karta hxou pci kai na dwseis at fragka gia thn GT. An de se endiaferoun polu ta games,tote eisai ok. O,ti leme edw mesa sumvouleytika to leme kai me kalh pro8esh.
antir Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 nikoskon ,νομιζω σου απαντησα στο προηγουμενο post .ενοειται πως δεχομαι ενστασεις ,αλλα τουλαχιστον οποιος απανταει ,να απαντα και στις ερωτησεις που ζητουν απαντηση .βαριεμαι απαξιωτικες απαντησεις .Δηλαδη τι ,ειναι αχρηστη η asus?Για το μεσο χρηστη σαν και μενα,ειναι τουλαχιστον καλη. Στο θεμα μας τωρα ,δε παιζει ευρω παραπανω ,ειμαι σε οριακο σημειο ,γιαυτο και δε παω σε GT.Ασε που δε παιζω και παιχνιδια ευχαριστω παντως Αυτά no offence
MpOuZ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 1. Αν έχεις καλό hi-fi μετράει να πάρεις κάρτα ήχου, αλλιώς τζάμπα λεφτά. Το αυτί σου δεν θα καταλάβει διαφορά. 2. Fortron... νομίζω ότι υπάρχουν και καλύτερες επιλογές, όπως του nikoskon 3. Έγω kingston έχω πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.