Προς το περιεχόμενο

judas priest discussion!

john1987

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hello!σιγουρα δεν υπαρχει παρομοιο τοπικ(παρα μονο για το angel of retribution)

αραγε υπαρχουν σε αυτο το φορουμ fans των judas priest???

εγω τους ακουω εδω και 3 χρονια και εχω μαζεψει πολλα πραγματα...(bootlegs,all official)...

για οσους εχουν ακουσει μονο το painkiller και το breaking the law εχουν χασει υμνους απο ενα απο τα καλυτερα γκρουπ του μεταλ...

ακομα και το τελευταιο album τους ειναι ενα πολυ καλο αλμπουμ(και καλυτερο απο μερικα παλιοτερα τους)-που σημαινει οτι εχουν ακομα να προσφερουν...

ακουω τις εντυπωσεις ολων οσοι ακουνε priest,oσων τους ειδανε περσι η στο εξωτερικο και ολων οσοι θελουν να τους προτεινω μερικα masterpieces απο priest!

Δημοσ.

Εϊμαι φαν των Priest εδώ και 6-7 χρόνια και ένα έχω να πω:

Screaming for Vengeance, δισκάρα.

Το καινούριο το αγόρασα την 1η μέρα κυκλοφορίας του και είναι από τους πιο τίμιους δίσκους που έχω ακούσει τελευταία.

PS: Μόνο σε μένα αρέσει το Lochness; Γιατί όλοι το κατηγορούν πως είναι βαρετό.

Δημοσ.

Οι priest δεν χρειάζεται να αποδείξουν τίποτα σε κανέναν και ειλικρινά δεν περίμενα το τελευταίο τους album να είναι τόσο καλό (προσωπική γνώμη).

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι τρελός οπαδός , γουστάρω όμως τρελά που στις μέρες μας παραμένουν true , έχουν γράψει κομματάρες και πάντα θα έχουν μια περίοπτη θέση στη metal σκηνή.

H φωνή του Halford μία από τις καλύτερες ever, άψογος.

Personal favourites: The sentinel, jawbreaker, night crawler , a touch of evil.

Επίσης να πω για το the ripper : Ένα παράδειγμα για το πως παίρνοντας μια κιθάρα , ένα μπάσο , drums και μια φωνή φτιάχνεις ένα τραγούδι μικρό σε διάρκεια δίχως τρελά σόλο , μελωδίες ,κτλ , και όμως ταυτόχρονα πορωτικό as it should be.

Never turn your back on the ripper!

Δημοσ.

Τα παλιά άλμπουμ των Priest είναι απίστευτα ... Stained Class,Sad Winds of Destiny κλπ. Aλλά και το Painkiller από τα πιο πρόσφατα.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έδιναν μεγάλη έμφαση στην αμερικανική αγορά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την πτώση της ποιότητας σε μερικά άλμπουμ τους, όπως στο Jugulator και σε μερικά που έβγαλαν στα 80's (glam metal περιεχομένου).

Tο καινούργιο τους άμπουμ έχει ορισμένα καλά τραγούδια (Lochness, Judas Rising) αν και περίμενα κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Αρκετά παλιά άκουγα πολύ Judas Priest...Είναι απλά ο ορισμός του metal ήχου-group για μένα...

Τώρα δεν ακούω metal, μ'αυτή την έννοια... :-P

Δημοσ.

halford εχετε ακουσει καθολου?το silent sceams (resurrection)ειναι απο τα καλυτερα μεταλ κομματια που εχουν γραφτει τα τελευταια χρονια!

Δημοσ.

Έχω ακούσει μόνο το Crucible.Είναι αρκετά καλός δίσκος.Για το στύλ που παίζει είναι αρκετά μοντέρνος αν και δεν νομίζω οτι αλλάζει κάτι στην γενικότερη κατάσταση του Κλασσικού Heavy Metal...Όπως ήταν όλα τα χρόνια θα παραμείνει, απλά και μόνο για ακολουθήσουν τα υπόλοιπα (πιο μοντέρνα) είδη!

Δημοσ.

προσωπικα μετανοιωσα που αγορασα το crucible-μου αρεσε ουσιαστικα μονο το ομωνυμο..

για μενα το πιο κλασικο resurrection ηταν καλυτερο και ειχε και πιο καθαρη παραγωγη-στα γουστα μου!

ειδε κανεις περσι τους priest στo rockwave?

Δημοσ.

Εδώ φαίνεται η διαφορά στο γούστο μας.Εγώ ήθελα κάτι ποιο μοντέρνο...Αυτό το έχει το Crucible...Πιο κλασσική φάση είναι το Resurrection!

Eγώ ήθελα να πάω πέρσι αλλά είχε πέσει μέσα στην εξεταστική!Πάντως έχω ακούσει τα καλύτερα και για τον ήχο-απόδοση αλλά και για τον κόσμο...Που απο ότι μου είπαν γινόταν της πουτ***ς!!!

Δημοσ.

ναι ρε γαμωτο και για αυτο το λογο δεν πηγα μπροστα...επισης δεν πηγα μπροστα γιατι ηταν πολυ δυνατα...

ηταν λενε 12.000 ατομα!

το bootleg της συναυλιας το εχω-δεν εχει ομως και τοσο καλη ποιοτητα αλλα βλεπεται...

Δημοσ.
Έχω ακούσει μόνο το Crucible[/b'].Είναι αρκετά καλός δίσκος.Για το στύλ που παίζει είναι αρκετά μοντέρνος αν και δεν νομίζω οτι αλλάζει κάτι στην γενικότερη κατάσταση του Κλασσικού Heavy Metal...Όπως ήταν όλα τα χρόνια θα παραμείνει, απλά και μόνο για ακολουθήσουν τα υπόλοιπα (πιο μοντέρνα) είδη!

...ομως και τα πιο μοντέρνα είδη σε 20 χρόνια θα κατηγορούνται για στασιμότητα. Είναι κάτι το φυσιολογικό.

Δημοσ.

Συμφωνώ...Ίσως σε 20 χρόνια όμως να ακούω τα πράγματα που βγαίνουν τότε και όχι αυτά ακριβώς που ακούω τώρα...

@john, πώς θα γίνει να μου το δώσεις το bootleg με κάποιον τρόπο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...