petesoulis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Σε αναμονή του Smart cabrio με mp3/cd player πρέπει να ξεκινήσω να φτιάχνω συλλογές με mp3 για το δρόμο. Το ερώτημα είναι το εξής: υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να γράφει σε δισκάκι τα mp3 με τη σειρά που θέλω εγώ και όχι αλφαβητικά? Επισημαίνω, ότι το nero π.χ. σορτάρει τα αρχεία αλφαβητικά, άσχετα με τη σειρά που θα τα ρίξεις στο δίσκο για κάψιμο. Αντίστοιχα συμπεριφέρονται και όλα τα γνωστά προγράμματα καψίματος. Ή μήπως όχι?
migel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα. Τα δικά μου τα φτιάχνω με το Roxio Easy Media Creator το οποίο δεν ταξινομεί αλφαβητικά αλλά με την σειρά που θέλεις εσύ , επίσης φτιάχει Playlist και δημιουργεί τα απαραίτητα αρχεία προκειμένου το CD να είναι Auto Play σε PC και σε MP3/CD Player εφόσων το υποστηρίζει .
panagiotispsomiadis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Νομιζω μπορείς να τα βάλεις μετα εσυ ενα ενα αφου τα προσθέσεις.
migel Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Αυτό που λές ισχύει αλλά που να κάθεσαι μετά να αλλάζεις την σειρά σε 180+ τραγούδια . Υ.Σ. το Media Creator έχει και μια επιλογή Random που σου κάνει τυχαία σειρά ΄σε κάθε κλικ . Φιλικά.
petesoulis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Τελικά βρήκα πρόγραμμα που κάνει ακριβώς αυτό που θέλω (και πολλά άλλα) Είναι το Acoustica MP3 CD Burner 4.01
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.