Προς το περιεχόμενο

εξωτερικός σκληρός 2,5?

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

file sculper mporeis na kinitheis kai se ena hd ide 3.5" kai me kapoio frame na ton kaneis exoteriko.to kostos einai asygrhta mikrotero.ola ta frames exoun drivers gia win98se me 35-50e me usb 2.0/firewire.kai px me ena hd seagate 120GB me 5 xronia egguhsh sta 80e eisai arxontas.synolo 115-130e!

Δημοσ.

sculper, έχω πάρει τον 80αρη της Lacie και το κόστος ήταν κάτω από 200, δεν θυμάμαι ακριβώς, είναι στις 5.400 και έχει USB 2 & Firewire. Δες στο site της Quest για τιμές και εγγύηση. Προσωπικά εδώ και 2 μήνες που τον έχω είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

To frame της VIPOWER ειναι πολυ καλο το εχω και εγω.

Παρε και βαλε και εναν 80 HD της toshiba η της hitachi και θα εισαι οκ 19? το vipower+119? o 80HD=138? :razz:

Δημοσ.

Re paides thelw ki egw na rwtisw kati me ti seira moy. ta koytia poy kanoyn 2.5 diskoys foritoys theloyn kai revma?? exw akoysei pws oxi giati pairnoyn to revma apo mia deyteri usb thyra. isxyei kati tetoio kai an nai pws akrivws diladi??? exoyn dio kalwdio usb apo to ena pairnei apla revma kai apo to allo ta dedomena??? an pali oxi pws akrivws pernei revma o 2.5 inswn skliros diskos????

Δημοσ.

Υπάρχουνε frames που τροφοδοτούνται είτε από μία usb (δεδομένα και ρεύμα), είτε από δύο usb (μία δεδομένα και μία ρεύμα), είτε από εξωτερική τροφοδοσία από μετασχειματιστή.

Βέβαια παίζει ρόλο και ο σκληρός. π.χ. νομίζω ότι ένας μεγάλος δίσκος σε GB δεν του φτάνει το ρεύμα της usb και απαιτήται η χρήση εξωτερικής τροφοδοσίας.

Σε ένα μικρό κάνεις τη δουλεία σου με μία usb θύρα ή δύο (ανάλογα το frame)

Βέβαια optional υπάρχει και η επιλογή της εξωτερικής τροφοδοσίας

Δημοσ.

ολοι οι δισκοι που ειναι 5400rpm- 7200rpm & ολοι πανω απο 30gb θελουν 2usb (1Α μεγιστο) αρα 2usb = 2χ500ma

εχω εναν 40αρι hitachi 2mb 5400rpm και θελει 2usb gia να παιξει συνεχως (copy dvd - Hd) αν και μρικες φορες παιζει και με 1 usb αλλα οχι για πολυ :(

Δημοσ.

File mou exw figei idi na to agorasw :D. Elaxista eurw parapanw apo ta ipoloipa, alla ap' oti katalava, aksizei..!! thanx!

Teleutaio edit: H optional trofodosia xrisimevei se meaglo disko an katalava kala? diladi me ena 40ari px tha eimai kalimenos me tin mia usb?

Δημοσ.

μπορει ναι μπορει και οχι.

σε pc που δεν ειναι φορτωμενο με usb συσκευς το πιθανοτερο ειναι να σου παιξει μια χαρα ο δισκος (αν και ειναι ρισκο υπερφορτωσης της θυρας) π.χ:κακη ΜΟΒΟ

η optional τροφοδοσια ειναι απο το ps2.

ειναι η πιο σιγουρη λυση μαζι με 1 Η 2usb.

προσεξε το 2.5' case να εχει και ps2 daptor για καθε ενδεχωμενο.

Δημοσ.
ολοι οι δισκοι που ειναι 5400rpm- 7200rpm & ολοι πανω απο 30gb θελουν 2usb (1Α μεγιστο) αρα 2usb = 2χ500ma

εχω εναν 40αρι hitachi 2mb 5400rpm και θελει 2usb gia να παιξει συνεχως (copy dvd - Hd) αν και μρικες φορες παιζει και με 1 usb αλλα οχι για πολυ :(

Δεν είναι έτσι ακριβώς φίλε μου. Υπάρχουν και 60 GB δίσκοι στις 5400 που θέλουν μόνο 500 mA και πέζουν χαλαρά με μία usb και δοκιμασμένα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...