sculper Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 γεια σας, θέλω να κάνω backup τα αρχεία που είναι στο κρυφό παρτίτιον του υπολογιστή αλλά από windows δεν μπορω να το δω για να το αντιγράψω...ξέρει κανείς κάποιο τρόπο???? ευχαριστώ πολυ!
stidis98 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Θες να κάνεις backup τα αρχεία σου όπως είναι τώρα και να τα τοποθετήσεις στο κρυμμένο partition ή να κάνεις recover απο το κρυμμένο partition dld να επαναφέρεις το σύστημα όπως ήταν όταν το αγόρασες?
sculper Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 ούτε το ένα ούτε το άλλο θέλω να κάνω backup τα αρχεία που είναι στο κρυφό παρτιτιον για να τα έχω και μετά να σβήσω και το κρυφο παρτιτιον και τα πάντα! κατανοητό τωρα?
asmorod Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Το κρυφό partition μπορείς να το δεις και να το κάνεις φανερό με το partition magic, αλλά δεν σου συνιστώ αφού το κάνεις backup να το διαγράψεις, γιατί μετά θα είναι λίγο πρόβλημα αν θες να κάνεις επαναφορά του συστήματός σου, με τις ρύθμισης που είχε και με τους οδηγούς των συσκευών vga, sound κλπ γιατί απ’ ότι ξέρω τα acer δεν έχουν cd ξεχωριστά για τα drivers αλλά μόνο επαναφοράς, η οποία επαναφορά παίρνει στοιχεία από το κρυφό partition.
jobous Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Υπάρχουν κανονικά οι drivers σε cd όπως και 2 cd recovery.Λοταν το πήρα έβαλα αμέσως τα xp pro αλλά δεν μου αναγνώρισε μια συσκεή (ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω) και αναγκάστικα να το επαναφέρω στην πρώτη διαμόρφωση που είχε μέσω cd's.Δεν ξέρω αν το back up που μπορείς κα κάνεις είναι το κρυφό partition που υπάρχει αλλά στο manual σε pdf που υπάρχει στο system cd αναφέρει πως μπορείς να κάνεις backup.
sculper Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 exo katebasei olous tous drivers apo to ftp server ths acer ara problhma me drivers den 8a exo......... backup to partition pou einai krufo den ginetai......to prospa8hsa!
stidis98 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Οι drivers που μπορείτε να κατεβάσετε απο το ftp της acer είναι ακριβώς οι ίδιες εκδόσεις με αυτες που υπάρχουν sto "SYSTEM CD" (οχι στα recovery που αφορουν τα XP). Απ΄ότι διαπίστωσα οι μονες ανανέωμένες version αφορούν στο launch manager(ver 1.0.8.3 απο 1.0.8.1 που χει απ τη μανα του) και για το modem(agere modem ένω οι drivers που είχε το χαν σαν generic) Επίσης όπως έγραψα και σε άλλο topic υπάρχουν και ανανεωμένοι drivers για την κάρτα ηχου(στo site της realtek ver3.73a απο 3.70 που είχε από factory default). Εχω κι εγώ μια ερώτηση: οι drivers για την καρτα γραφικών θέλουν απεγκατάσταση πριν δοκιμάσεις να κάνεις update? Γιατι κατέβασα τους τελευταίους απο τι site της ATI αλλα δε με αφήνει να τους εγκαταστησω...βγαζει σφαλμα...Δειτε το κι εσεις και στείλτε απάντηση!
jobous Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Ισχύει!!!!! Μου βγάζει ότι δεν υπάρχει κάρτα γραφικών της ΑΤΙ!!!
Digital-Entity Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Ean theleis sostous kai kainourgious drivers gia ATI Mobility kai Nvidia des edo http://www.omegadrivers.net/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.