gokal Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Καλησπέρα Συχνα (~50%) οταν ανοιγω το κομπιουτερ αναβει συνεχως το κοκκινο λαμπακι στο κουτι του hard disk activity αλλα ΔΕΝ ανοιγει η οθονη κ δεν κανει τπτ αλλο! Το λαμπακι μενει ανοικτο και η οθονη τπτ! Μολις πατησω reset μπουταρει κανονικοτατα. Στο restart δεν το κανει ποτε! Κατα τα αλλα το κομπιουτερ δουλευει τελεια. Δεν εχω καπου καποιο προβλημα. Εχω P4 3.2GHz, ASUS P4P800, 1GB RAM, 1 hdd sata raptor, 1 hdd ata, 9800pro σε winxp pro eng sp2 Εχει κανεις καποια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει???Μηπως κατι στο BIOS δεν εχω δει?? Ευχαριστω
StefxOup Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Ki egw to pathainw kammia fora kai ofeiletai sthn astatheia ths tashs tou reymatos...den einai tipota alla an mporeis na baleis kanena statheropoihth (h' ups kalytera) tha eisai ksenoiastos:)
asmorod Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Το έχω δει αυτό σε νέο pc που συναρμολογούσα και τελικά ανακάλυψα ότι έφταιγε η κάρτα γραφικών είχε πρόβλημα στην επαφή με την AGP. Τσέκαρέ το δοκιμάζοντας να βάλεις άλλη κάρτα επάνω να δεις αν σου κάνει τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.