Προς το περιεχόμενο

το format δεν ολοκληρωνεται

koukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα σκληρο western digital στον οποιο σε δυο ξεχωριστα partition ηταν εγκατεστημενα :xp και linux (αγνωστων λοιπων στοιχειων). Δεν μπορεσα να φορμαρω το partition των linux (δεν ξερω την εκδοση και τοτε δεν ηξερα οτι χρειαζεται συγκεκριμενο fdisk utility)και σκεφτηκα οτι αν κανω delete και τα δυο partition και μετα δημιουργησω ενα νεο που να συμπεριλαμβανει και τα δυο θα λυθει το προβλημα. Εκτοτε το φορματ σταματαει στο ποσοστο εκεινο του σκληρου το οποιο αντιστοιχει στο μεγεθος που ειχε το partition που ηταν εγκατεστημενα τα xp. Υπαρχει καποιο software η οποιαδηποτε αλλη ιδεα για το πως θα καταφερω να φορμαρω ολοκληρο τον σκληρο; (Υ.Γ.ο δισκος δεν εχει χτυπησει)

ευχαριστω

Δημοσ.

Βρες ενα CD των Windows 98 ή ME και bootαρε απ' αυτο. Στην περιπτωση που δεν εχεις γνησιο, ζητα απο καποιον που εχει να σου φτιαξει μια boot disk των 98 απο το δικο του, νομιζω πως δεν ειναι παρανομο. Τρεξε το fdisk και διαγραψε ολα τα partitions, ξεκινωντας απο τα "NON DOS".

Μετα φτιαξε ενα καινουργιο partition.

Κανε την επανεκκινηση που σου ζηταει και τωρα θα μπορεσεις να κανεις εκ νεου format στηνοντας τα XP... Αν και παλι κολλησει τοτε προσπαθησε να βρεις κανενα απο αυτα τα Boot CDs που κυκλοφορουν και ειναι γεματα software (φροντισε να βρεις ενα με freeware προγραμματα ή open source γιατι καποια απο αυτα ειναι παρανομα) και τρεξε απο 'κει κανενα partition manager.

edit: Συγνωμη, ξεχασα το βασικοτερο, το σλογκαν μου:

Ή πετα το και παρε macintosh :grin:

Δημοσ.

Εχω διαγραψει ολα τα partition και εχω δημιουργησει ενα νεο που πιανει ολο τον σκληρο. Δεν υπαρχει προβλημα στην δημιουργια του partition αλλα στο format που του κανω στην συνεχεια. Eχω δοκιμασει φορματ με το cd των xp, με δισκετα απο win 98 , με kill disk software , και ολα με το ιδιο αποτελεσμα. Η εταιρια εχει ενα software για low level το οποιο ομως δεν λειτουργει στον δικο μου σκληρο.

( Spyweirdos εννοεις να βαλω τον σκληρο slave και να τον φορμαρω απο τον master που θα εχω εγκατεστημενο καποιο λειτουργικο; )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...