sppoulis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Βρε παιδιά έχω μια απορία και η οποία δεν αναφέρεται στο manual του Notebook της Multirama, έχω μπροστά στο σασί του Notebook ένα πλήκτρο που γράφει on/off και ένα εικονίδιο σαν να εκπέμπει δίκτυο αλλά δεν γνωρίζω που χρησιμεύει αφού δεν διαθέτω ασύρματο δίκτυο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDBOUL Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 mipws einai iperythres? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sppoulis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Ούτε υπέρυθρες είναι, ούτε Bluetooth... Πρώτον, γιατί Bluetooth δεν έχει το συγκεκριμένο laptop και από την άλλη υπέρυθρες δεν είναι γιατί έχω στείλει πολλές φορές αρχεία μέσω αυτών είτε βρίσκεται στο on ή στο off το πλήκτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDBOUL Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 den mporw na fantastw kati allo,pantws ston todhiba moy moy mprosta sto aristero meros toy pc moy exei on..../off diakoptaki gia thn wirelless karta..Kserw gw,profanws to koumpaki klp einai standar sto koyti toy eite exeis eite oxi,apla soy leipei h mini pci karta... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.