melody Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Πείτε μου κάτι μην το σπάσω. Ξαφνικά ένα από τα PC του γραφείου, τρελάθηκε. Από σήμερα το πρωί, αντί να δείχνει 1/7/2005 (1 Ιουλίου 2005), δείχνει 7/1/2005 (7 Ιανουαρίου). Το 2ο τρελό είναι ότι έχει χάσει και μια ώρα (λόγω του ότι δεν έχει κάνει το daylight saving (τελευταία Κυριακή του Μαρτίου). ΑΛΛΑΖΩ την ημερομηνία, όλα σωστά. Κάνω restart και έχει πάρει ΠΑΛΙ λάθος ημερομηνία, πάλι 7/1. Ξεκινάω και κάνω έλεγχο στο BIOS όπου και έχει τη σωστή ημ/νία και ώρα. Ξεκινάνε τα Windows ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ... Ίδια έκδοση windows ΟΛΑ τα υπόλοιπα PC και στημένα ΟΛΑ από εμένα. Η πλάκα είναι ότι το πρόβλημα αυτό μου το έχει αναφέρει ένα φίλος μου τεχνικός και δεν του είχα δώσει σημασία, μου, άρα δεν είμαι ο μοναδικός. Τι φταίει; και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ, πως διορθώνει;
kleidokratwr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Από σήμερα το πρωί, αντί να δείχνει 1/7/2005 (1 Ιουλίου 2005), δείχνει 7/1/2005 (7 Ιανουαρίου). Μήπως έχει πειραχτεί η ρύθμιση προβολής ώρας και στην δείχνει με το ξένο τρόπο; Δηηλαδή πρώτα ο μήνας. Δοκίμασε να κάνεις συγχρονισμό ώρας Online..
melody Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Είναι μια χαρά... dd/MM/yyyy Στις 2 το μεσημέρι, μετά από αρκετά reset και ποιος ξέρει τι άλλο έκανα, έστρωσε... ΔΕΝ έκανα uninstall τίποτε, απλά έφτιαξε μόνο του... αιντέεεεεε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.