lyckos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Γεια χαρά Εδώ και λίγο καιρό έχω ένα πρόβλημα με την αποθήκευση του password στο παράθυρο της σύνδεσης στο internet.Ενώ κάθε φορά που ανοίγω το παράθυρο για να συνδεθώ, πληκτρολογώ τον κωδικό και κλικάρω να αποθηκευτεί δεν τον κρατάει ποτέ! Που μπορεί να ειναι το πρόβλημα; Παρεπιπτόντως μιλάμε γιa Windows98
KenZone Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 e .. ta win98 opws kai na to kanoume katadaei psilomousiako eidos stis meres mas ..
lyckos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δε θα διαφωνήσω αλλά θα προτιμούσα μια απάντηση επί της αρχικής ερωτήσεως
wert Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Νομίζω αυτό λύνοταν αν κατά την είσοδο στα windows δεν πατούσες εκεί που έχει επιλογή χρήστη το άκυρο αλλά το οκ Καιρός να αλλάξεις πάντως σε xp.
lyckos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 A! ναι! ειναι και αυτό Κάθε φορά που μπαίνω στα win μου βγάζει παράθυρο για επιλογή χρήστη και ενώ πατώ οκ έτσι ώστε να μην εμφανιστεί πάλι, ξαναεμφανίζεται. Όσο για τα 98 1) Το μηχάνημα ειναι μουσειακό και δεν αντέχει ΧΡ 2) Βαριέμαι να ειμαι συνεχεια στα κάρβουνα πότε θα βγεί η τελευταία ενημέρωση για το καθένα απο τα εξής 3: Firewall, spyware και antivirus, μη τυχόν και μου τη χώσουν στα πολύπαθα ΧΡ οι επίδοξοι hackers
wert Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Κάθε φορά που μπαίνω στα win μου βγάζει παράθυρο για επιλογή χρήστη και ενώ πατώ οκ έτσι ώστε να μην εμφανιστεί πάλι, ξαναεμφανίζεται. Πατάς οκ έτσι κενό. Θέλω να πω αν γράφει κάποιο όνομα. Αν όχι τότε γράψε ένα όνομα. Αν ήδη έχει όνομα τότε μάλλον δεν έχει κωδικό εκεί. Ρίχτου και ένα κωδικό. Ε δεν μπορεί θα δουλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.