xalia Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 όταν εγκατέστησα το e-mule μου έβγαζε πρόβλημα για tcp test... ρύθμισα και εγώ τότε το modem (Fritz!Box) port forwarding και όλα οκ... τώρα μου βγάζει χαμηλό id και όταν κάνω το test tcp δε το περνάει!! λειτουργεί ακόμα με πιο χαμηλές ταχύτητες όμως... δοκίμασα και επανέφερα τις παλιές ρυθμίσεις στο modem αλλά τίποτα! Όλο χαμηλό id έχω και δε περνάει το test... τα φώτα σας pls!!!!!!!!!!
alfa457 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Αν έχεις αντιϊκό, βγάλε την επιλογή που το κάνει stealth στο δίκτυο. Αν δεν είναι αυτό, τότε οι ρυθμίσεις κάποιου άλλου προγράμματος είναι υπεύθυνες για την LowID.
polaki Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 LowID έχω και εγω.. Μη δίνεις σημασία, μπορώ άνετα ακόμα και 30άρες να φέρνω απο το κάθε αρχείο... Απλα να μπαίνεις σε server που να έχει πολύ κόσμο... Razorback 2 & Edonkey Server 1
xalia Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 έλεγα να σβήσω εντελώς τα entries που έχει για το emule, αλλα ας το αφήσω έτσι, τη δουλέια του τι κάνει thank you!
Adavis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2005 Πλάκα πλάκα έχετε να προτείνετε κανένα καλό server;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.