Προς το περιεχόμενο

ο πιο ευκολος τροπος αντιγραφης παιχνιδιων;

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορει καποιος να πει τον πιο ευκολο τροπο για να αντιγραφει καποιος ή να κραταει αντιγραφα ασφαλειας απο γνησιο παιχνιδι; με το alcohol δεν μπορω να το κανω με καμμια παναγια! εχω δοκιμασει να αντιγραψω πολλες φορες, αλλα το μονο που καταφερα ηταν το παιχνιδι να μην δουλευει μετα την εγκατασταση! ( τις περισσοτερες φορες ουτε που γινοταν εγκατασταση...! )

Δημοσ.

τα εχω δοκιμασει ολα αυτα, αλλα ποτε δεν εχω καταφερει να αντιγραψω παιχνιδι.. ισως αν εξηγουσατε λιγακι ή αν βαζατε καποιον wizard..

Δημοσ.

Με το cloneCD, κανεις "αναγνωση σε αρχειο".

Μετα εκει που επιλεγεις τα mode αναγνωσης,

το κανεις 1 φορα σε data mode + αμα παρατηρησεις σφαλματα αναγνωσης (εχει καποιο κλειδωμα δλδ), το σταματας κ' δοκιμαζεις σε game data cd mode.

Αρκετα κλειδωματα παρακαπτωνται ετσι.

Δημοσ.

αποκλειστικα alcohol 120%. για αυθεντικα games ψαξε στο gamecopyworld για να δεις τι protection χρησιμοποιουν (συνηθως μονο στο play disk, τα αλλα ειναι normal cd mode)

Δημοσ.

τι patch? cr*ck εννοεις? παντως τις περισσοτερες φορες με το alcohol δεν αντιγραφεται ουτε το 1%!! κατι για τομεις λεει...

Δημοσ.

vazeis to ClonyXXL na vrei to kleidoma

meta to alcoholer na parei to kleidoma kai na to metaferei sto alcohol 120%

To alcoholer anoigei to alcohol kai metaferi ekei tis ri8miseis oste na "spasei" to kleidoma

Meta ena gamecopyworld gia na vreis to crack kai ola oraia....:wink:

Δημοσ.
vazeis to ClonyXXL na vrei to kleidoma

meta to alcoholer na parei to kleidoma kai na to metaferei sto alcohol 120%

To alcoholer anoigei to alcohol kai metaferi ekei tis ri8miseis oste na "spasei" to kleidoma

Meta ena gamecopyworld gia na vreis to crack kai ola oraia....:wink:

Σωστός...αυτό ακριβώς κάνω και εγώ!

Δημοσ.

το cr*ck πως το βαζω? αφου ηδη θα εχω αντιγραψει το παιχνιδι? πρεπει να χρησιμοποιησω καποιο επαναγγραψιμο για βοηθεια?

Δημοσ.

exeis kai to WinISO stin mpada kai otan kaneis to image me to alcohol anoigeis to WinISO kai ftiaxneis ena fakelo crack kai to petas mesa

Ena save as kai teleioses.......Eisai etimos gia tin RELOADED Team meta....

Plaka kano :-) :-) :-) :-)

Δημοσ.

ναι, τα κανω ολα αυτα, αλλα δεν αντιγραφεται ουτε το 1%!! μια φορα αντιγραφηκε ολο, αλλα ειχε κανει 5 ΩΡΕΣ!!!

Δημοσ.

E3artatai apo to ti adigrafiko exeis p.x ta plextor einai apsoga kai s'auton ton

tomea alla kai ti prostasia exei to game pou 8eleis na adigrapseis....Gi'auto aloste

iparxoun oi diafores omades pou spane ta paixnidia kai den to kanei olos o

kosmos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...