Antonisk2003 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2005 Ναι αλλά εγώ ΔΕΝ θέλω να αγοράσω αυτό το πράγμα! Θέλω απλώς να συνδέσω το ps2 με το pc.Πήγα και πήρα καλώδιο αλλά δεν ξέρω τι να κάνω... το σύνδεσα, πάλεψα λίγο με τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σχετικά με το τοπικό δίκτυο αλλά μου λέει συνέχεια ότι αποσυνδέθηκε το καλώδιο δικτύου. Έγραψα και σε ένα cd το ExecFTPs και το έτρεξα στο ps2 για να ανοίξει η port 21 αλλά... ας βοηθήσει κάποιος!
Antonisk2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μόλις τελείωσα από το search 20 σελίδων που μου έβγαλε το Insomnia σχετικά με ps2 και το θέμα είναι ότι δεν βρήκα τπτ!!! Καλά δεν έχει ξαναασχοληθεί κανένας με κάτι παρόμοιο;
kallair Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 file antoni tha sou kanw 2 erotiseis prin se voithiso. sto pc sou exeis karta diktiou? to ps2 einai tsiparismeno? apantise mou gia na ksero ti prepei na sou po na kaneis.
Antonisk2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Ναι έχω κάρτα δικτύου, το mobo Μου είναι Asus A7N8X-X με nForce 2 chipset (δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία αυτό, απλώς το αναφέρω) και ναι το ps2 μου είναι τσιπαρισμένο, νομίζω έχει το messiah 2, αλλά γι' αυτό δεν είμαι σίγουρος, μπορώ να το ελέγξω κάπως; Edit:Έχω το slim ps2, δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία αυτό.
kallair Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 loipon... katevase to execftps kapse to se cd k trekse to molis sou grapsei stin othoni kati gia port 21 paei na pei oti to programma trexei sindeeis tora to pc me to ps2 me ena crossover kalodio. dineis tis eksis ip sto pc. pc ip:192.168.0.1 me maska 255.255.255.0 tora anoigeis to flashfxp sto pc sou. tou les na kanei connect sto 192.168.0.10 k stis epiloges ksetsekareis to passive mode. patas connect k eisai stin mc. allos tropos einai mesw tou launchelf. to sigkekrimeno programma exei built-in ipostiriksi gia usb. an exeis mia usb mass storage( ego xrisimopoio tin psifiaki mou) tha pernas oti thes ekei k meta tha ta kaneis copy stin mc. opou sinantiseis diskolies pesto.
Antonisk2003 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 kallair αυτά που λες με το flashfxp τα έκανα σχεδόν ακριβώς όπως τα λες εχθες το βράδυ που τα βρήκα σε ένα site. Όταν λες "δίνεις την εξής ip στο pc", που ακριβώς εννοείς; Τα υπόλοιπα τα έκανα ακριβώς έτσι και δεν έγινε κάτι. PS ευχαριστώ για την απάντηση!
kallair Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2005 loipon... patas sindesi me-->emfanisi olwn twn sidesewn. deksi klick stin karta diktiou k epilegeis idiotites. stin kartela genika kaneis klick panw sto "protokolo internet (tcp/ip)"(prosoxi min to ksetsekareis) k pata idiotites. pata "xrisi tis parakatw ip" k vale ip 192.168.0.1 k maska 255.255.255.0. ta ipoloipa asta kena. frontise na apenergopioiseis ola ta firewall. k meta kane auta pou sou pa apo panw.
Antonisk2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2005 Θα αυτοκτονήσω!!! Δεν συνδέεται με τπτ! Έκανα ότι μου είπες, έκλεισα τα πάντα (ακόμα και το antivirus), έκλεισα και το firewall των xp αλλά στο flashfxp μου βγάζει σφάλμα network is unreachable! Εχτές συνδεόταν για λίγο και μετά από λίγο έχανε την σύνδεση και έβγαζε ένα error. Καμιά άλλη ιδέα;
KenZone Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 file mou katevase to armax apo ta gnwsta meri na teleiwneis .. emule bittorrent klp .. min to kourazeis allo ... ama exeis ore3i meta 3anaprospa8eis kai me ftp
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.