Προς το περιεχόμενο

PS2 saves

Antonisk2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι κάτοχος του ps2 εδώ και 2-3 εβδομάδες και σήμερα πήρα για πρώτη φορά το ps2 magazine. Στο dvd όπως το έψαχνε ο αδερφός μου, βρήκε κάποια saves για το gran turismo 3, τα πέρασα στην κάρτα μνήμης και μου έκανε overwrite το δικό μου save. Απ' ότι έλεγε, είχε ξεκλειδωμένες όλες τις πίστες και όλα τα αυτοκίνητα. Μόλις το έβαλα να παίξω είδα ότι είχε πάρει όλους τους αγώνες και το παιχνίδι ήταν complete κατά 99%. Εγώ βασικά πίστευα ότι θα είχε πάρει μόνο τα licences, αυτό δηλ που ήθελα και εγώ γιατί μου έχει βγεί η ψυχή και δεν μπορώ να τα πάρω με τπτ! Ερώτηση: Υπάρχει περίπτωση να βρώ πουθενά στο net τπτ saves, να τα γράψω σε cd και να τα περάσω στην κάρτα μνήμης? Βασικά θέλω μόνο τα licences να έχει πάρει και τπτ άλλο. Help γιατί είναι κρίμα να το ξαναξεκινήσω από την αρχή!

Δημοσ.

Ego to eixa psaxei to thema metaforas saves apo pc se memory card kai d evrika tipota.Mporeis omos na agoraseis apo stournari eto action replay max, sto opoio iparxoun etoimoi kodikoi pou xekleidwnoun apokleistika kai mono ta saves!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και επανέρχομαι μετά από καιρό αγαπητοί μου φίλοι και λέω πως ΝΑΙ βρήκα επιτέλους saves και τα κατέβασα! Το θέμα τώρα είναι πως τα περνάω στην memory; Τα έγραψα σε ένα cd για δοκιμή αλλά δεν το διαβάζει, μάλλον θα θέλει κάποιο προγραμματάκι. Μπορεί να γίνει μέσω lan? Το ps2 και ο υπολογιστής μου έχουν τέτοια θύρα, να το δοκιμάσω ή τσάμπα κόπος? Ας βοηθήσει όποιος ξέρει κάτι...

Δημοσ.

Thanks for the answer αλλά τα περισσότερα αποτελέσματα λένε ότι πρέπει να κάνεις δίκτυο με το ps2. Εγω δεν έχω ιδέα από αυτά, μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Το μόνο που ξέρω είναι πως να τα συνδέσω! μετά τι κάνω;;;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Antonisk2003, sta 2 links pou sou edosa leei analytikotata pos tha to kaneis.... katse diabase :)

Δημοσ.

Άκυρο!!! Τελικά δεν μπορώ να συνδέσω το ps2 με το pc! Νόμιζα ότι το καλώδιο που είχα έκανε αλλά τελικά δεν κάνει. Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος; Βασικά ψάχνω μόνο να τα περάσω από cd στην memory αλλά δεν μπορώ να βρω με τίποτα πως γίνεται αυτό! Αυτοί στο ps2 magazine πως το έχουν κάνει;;;!!!

Δημοσ.

Autoi ipotheto pos apla vrikan kapoio site opos to http://www.codejunkies.com kai katevasan to antistoixo save, se morfi .sav pou diavazetai apo to action replay kai nomizo kai apo to PS2.Meta apla to perasan se usb stick kai mesw tou action replay to egrapsan sti mcard.Xero, den voithaw idiaiteraafou den exeis action replay!

Pantos an psinesai na to pareis check out http://uk.codejunkies.com/shop/product_filter.asp?p=1&catID=1&c=GB&cs=%A3&r=1&cr=GBP&l=1&go2.x=8&go2.y=10

Δημοσ.

Ρε συ αυτοί είχαν τα saves στο dvd που δίνουν μαζί με το περιοδικό, και όταν ανοίγεις το dvd και πας στα saves, πατάς download και περνιέται στην memory. Αυτό θέλω να κάνω κι εγώ! Έχω κάποια saves, θέλω να τα γράψω σε cd για να τα περάσω, μόνο που δεν γίνετε γιατί δεν διαβάζει το cd που έχει μόνο τα saves, άρα θέλει και κάποιο προγραμματάκι για να εκκινεί το cd και μετά να πατάω download και να περνιέται στην memory. Υπάρχει κάτι τέτοιο;

Δημοσ.

Παιδιά δεν μπορώ άλλο! Μου έσπασαν τα νεύρα! Πήρα ένα καλώδιο, το σύνδεσα, ακολούθησα τις οδηγίες από το link του nuxx (όσο μπορούσα γιατί δεν καταλάβαινα τπτ!) και δεν γίνεται τπτ! Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Αν γινόταν κάποιος οδηγός πιστεύω ότι θα ήταν καλό και για άλλους που θέλουν να κάνουν κάτι παρόμοιο αλλά δεν μπορούν!

Δημοσ.
Egw xrisimopoiw to armax evo .. pernaw ta saves apo site sto usb drive mou kai tsoup to koumpwnw sto ps2 kai kanw copy to save me to software pou sou eipa ..

Ακριβως με τον ιδιο τροπο δουλευει και το Action Replay Max...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...