alkisg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Είναι δυνατόν σε shell script/perl/whatever να σταματήσει αυτόματα η εκτέλεση ενός script αν περάσει π.χ. μισή ώρα, οπότε υποτίθεται ότι το script κόλλησε; Ή πάω αναγκαστικά σε C? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Φυσικά Τι θες να κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Benchmarking κάποιων εκτελέσιμων αρχείων (τα τρέχω πολλές φορές και βγάζω μέσους όρους εκτέλεσης). Επειδή όμως τα εκτελέσιμα είναι λίγο για τα μπάζα (δεν τα έφτιαξα εγώ ;-)), μερικές φορές κολλάνε, και έτσι δεν μπορώ π.χ. να το αφήσω το βράδυ και να βρω έτοιμες τις στατιστικές το πρωί. Επομένως θέλω ένα doit.sh που να μοιάζει με: >set timer=1 hour run application ontimer: kill -9 application Καλά το ξέρω ότι δεν υπάρχουν τέτοιες εντολές, απλά το περιγράφω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 To kalytero gia mena einai na xrisimopoieiseis thn entolh at se syndiasmo me thn kill px at 21:00 kill -9 application patas meta enter kai meta ctrl+d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Thanks man, η at μαζί με κάποιες script μεταβλητές για να κρατάω το job id μου κάνει τη δουλειά που θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bigbrother Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Kalytera einai na soseis to PID tou script sou os echo $$ > /var/run/application.pid kai meta sto script sou PRIN ekteleseis ta epomena na kaneis ena (sleep 3600 ; kill -9 `cat /var/run/application.pid` ) & kai paromoia gia thn efarmogh sou... (sleep 3600 ; killall -9 "application_name") & kai meta h entolh pou 8a ekteleseis. BB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Ευχαριστώ μεγάλε αδερφέ, άξιος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.