Προς το περιεχόμενο

Θέλω να γράψω απο VHS σε DVD.

Πέτρος Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω κάτι ταινίες σε μεγάλες κασέτες από παλιά για το Video και τώρα παντρεύτηκε κι ο αδερφός μου και έχω ετοιμάσει ένα Video στην κάμερα η οποία παίρνει τις μικρές κασέτες.

Θέλω να πάρω τις ταινίες και από το Video και από την Camera και να τα βάλω στο PC. Έχω μεν την PCTV Pro της Pinnacle που μου κάνει δουλειά αλλά μου σπάνε τα νεύρα με τα καλώδια.

Έχω βρει το VIDEO CREATOR USB 2.0 που βλέπω τα έχει όλα μαζί και βγαίνει σε USB και πιστεύω πως θα είναι ευκολότερο γιατί ασχολούμαι διαρκώς με τέτοια. Αυτό που θέλω να μάθω είναι το αν αυτά τα μηχανήματα βγάζουν καλή εικόνα και ήχο ώστε να μην βγαίνει πρώτα η εικόνα και μετά ο ήχος και ούτε να μου χαλάει η εικόνα που υπάρχει ήδη στην κασέτα και στην Camera.

Αν υπάρχει κάτι άλλο που να κάνει αυτό που θέλω(αν δεν μας κάνει αυτό που βρήκα ή έστω κάτι καλύτερο) πείτε μου για να κάνω μια αγορά.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Παιδιά βλέπω πως το είδατε αρκετά άτομα. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με αυτό που ψάχνω ας έχει και κάτι ακριβό στο νου του. ΔΕΝ με πειράζει καθόλου. Το θέμα με επείγει και γι' αυτό σας λέω.

Δημοσ.

Εγώ έκανα το εξης (δεν είχα και πολλά VHS).

Σύνδεσα το video player στη ψηφιακή κάμερα και έτσι χωρις καμμία ρύθμιση πέρασα ολα τα VHS σε DAT ταινίες.

Στη συνέχεια σύνδεσα μέσω firewire τη ψηφιακή κάμερα στο PC και μέσω του pinnacle studio έκανα capture τα DAT σε DVD

Xρονοβόρο βέβαια , αλλά σχεδόν χωρις καμμία ρύθμιση και χωρις καθόλου χρήματα, βγήκε καλή δουλειά ...

Δημοσ.

Δένα έχω ψηφιακή κάμερα και σας είπα παραπάνω πως κι εγώ έχω την PCTV Pro της Pinnacle και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το μόνο μου πρόβλημα είναι πως αργάω πολύ και ψάχνω κάτι για να καιρδίσω χρόνο.

Δημοσ.

Ρε παιδιά πιστεύω πως μιλάω ελληνικά.

ΔΕΝ θέλω να μπλέξω ξανά με κάρτες και με τέτοια.

Θέλω κάτι σαν αυτό που σας έδειξα παραπάνω που είναι όλα μαζεμένα αλλά σας ρωτάω γιατί ΔΕΝ ξέρω αν βγάζει καλό ήχο και εικόνα και ακόμα θέλω να μάθω αν τα συγχρονίζει καλά ή όχι.

Με τον τρόπο που μου λες ξέρω να γράφω αλλά είχα την γκαντεμιά και έκαψα το S-Video της κάρτας τηλεόρασης μου και τώρα έχω να γράφω στοίβες και θα πρέπει να βάζω τα κολοκαλώδια και να τα βγάζω διαρκώς. Μία να τα πάω από την κάμερα στο video και μία από το video στον υπολογιστή.

Ξέρετε τι παίζει με αυτά τα πράματα τελικά ναι ή όχι και αν έχετε δει κάπου, κάτι καλύτερο πέστε μου να πάω να το πάρω να τελειώνω.

Δημοσ.

ενα φιλαρακι εχει αυτο:

http://www.plextor.be/products/px-tv402u.asp?choice=ConvertX%20PVR%20PX-TV402U

το οποιο συμπιεζει το βιντεο σε dvd (mpg2) σε πραγματικο χρονο.

και με το καταληλο software που διαθετει το καιει απευθειας στο δισκακι που εχεις βαλει στο recorder σου!

ο φιλος μου το πηρε απο εδω:

http://www.mgmanager.gr/

αλλα μπορεις και να το βρεις πιο φτηνα και stin discimpex μιας και η ιδια τα εισαγει

Δημοσ.

Πολύ καλό

Μπράβο ρε φίλε βλέπω πως έχει και S-Video.

Πολύ καλό

Θα δω τιμή και αν μου φτάνουν θα το πάρω.

Δε μου λες βγάζει ωραία εικόνα στον φίλο σου;

Ένα πράμα όπως και στην κασέτα δηλαδή;

Είναι και TV Tuner μαζί; Αυτό που βλέπεις κανάλια στην TV;

Έτσι εξηγείται η τιμή.

Δημοσ.

εγω εχω παρει αυτο εδω

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.702156

το πηρα ακριβως για να μετατρεψω τις παλιες βιντεοκασετες σε dvd. το αποτελεσμα στην τηλεοραση ειναι πολυ καλο.

οσον αφορα το συγχρονισμο εικονας και ηχου που αναφερεις ειναι θεμα υπολογιστικης ισχυς.

Δημοσ.
Πολύ καλό

Μπράβο ρε φίλε βλέπω πως έχει και S-Video.

Πολύ καλό

Θα δω τιμή και αν μου φτάνουν θα το πάρω.

Δε μου λες βγάζει ωραία εικόνα στον φίλο σου;

Ένα πράμα όπως και στην κασέτα δηλαδή;

Είναι και TV Tuner μαζί; Αυτό που βλέπεις κανάλια στην TV;

Έτσι εξηγείται η τιμή.

καλησπερα

μπορει να ειναι λιγο τσιμπημενο εως πολυ θα ελεγα, αλλα αξιζει 100% τα χρηματα του.

γιατι κανει πολλες λειτουργιες.

δεν χανει καθολου σε ποιοτητα σηματος απο την βιντεοκασσετα, καμερα.

και ειναι και plextor με 2 χρονια εγγυηση!!!

ενας συνδεσμος που θα το βρεις ειναι εδω:

http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=6633

διαφορετικα τηλ στην discimpex 210 9404079 και κανει καπου 190 ευρω με το Φ.Π.Α

Δημοσ.

Τώρα για τώρα δεν μου έφταναν τα χρήματα και γι' αυτό δεν το πείρα αυτό. Κάπου αργότερα θα δώσω την PCTV Pro στον αδερφό μου κι εγώ θα αγοράσω το plestorάκι γιατί είναι μαζί και TV Tuner.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...