fotios1tzimas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Ευχάριστο αυτό το φόρουμ, που μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω Τον Trustfm και όλα τα μέλι του αν κάποιος γνωρίζει κάποιων με MND/ALS Ας του πει για το φόρουμ θα βρει βοήθεια και ανακούφιση γιατί το κράτος είναι ανύπαρκτο. Όταν κάποιος από μας Έχει πρβλημα μια το κομπιούτερ θα επανέλθω. Γεια χαρά http://www.trustfm.net/als-net/phpBB2/index.php
papadakn Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Να σαι καλά φίλε, με γεία και το νέο σου forum και οτιδήποτε θελήσεις κάνε Post εδώ και κάποιος θα σε βοηθήσει! trustfm έχειςτα θερμά μου συγχαρητήρια για την πράξη σου. Φιλικά Νίκος
KenZone Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Να σαι καλά φίλε' date=' με γεία και το νέο σου forum και οτιδήποτε θελήσεις κάνε Post εδώ και κάποιος θα σε βοηθήσει! trustfm έχειςτα θερμά μου συγχαρητήρια για την πράξη σου. Φιλικά Νίκος[/quote'] mia apta idia paidia kai apo edw ...
blackwar Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Και από μένα ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στο παιδί Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν ακόμα Ανθρώποι με "Α" Κεφαλαιο Αν και πάντα το πίστευα αυτό, και εξακολουθώ να το πιστεύω….
TonyMontana Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 foti an kai den iksera ti tha mporousa na sou pw - sigoura den mporw na katalavw plirws ti pernas parolauta euxomai na paei oso pio kala ginetai i istoria sou kai na vreis tin upostiriksi pou xreiazesai eite iatriki eite psuxologiki. an kapou thes voitheia mi distazeis opws vlepeis analoga me to thema sou uparxei kapoios na antapokrithei ..ta sugxaritiria mou ston trustfm enos antropou pou mou exei dwsei na katalavw pws prokeitai gia ena sovaro atomo me tin diathesi na prosferei.
KenZone Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 pistevw oti tou a3izei na anagrafetai kati kalutero apo "Senior Member" sto rank .. kati san "Most filotimo member" i kati analogo ..
rebel2000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Ena akoma bravo kai apo mena einai to ligotero pou mporw na pw..! Apodedeigmena to sugekrimeno melos exei sunisferei apo ta perrisotera sayto to forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.