Προς το περιεχόμενο

Εγγραφή dvd me cdrw

Rainman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ok, ευχαριστώ πολύ παιδία, μάλλον θα πάω να αγοράσω ένα,(χαμένο δεν θα πάει, και κάπου αλλού θα μου χρησιμεύσει). Αυτή την ρώτηση την έκανα επειδή (νομίζω, δεν είμαι σίγουρος,) πως ένας φίλος μου το είχε κάνει αυτό αλλά έχω καιρώ να τον δω και δεν τον έχω ρωτήσει. Αν τον δω θα τον ρωτήσω και θα ξαναγράψω!!!

Μάλλον ο φίλος σου θα σου είπε κάτι άλλο και εσύ θα κατάλαβες λάθος.

Δημοσ.

Όχι, αυτό μου είχε πει, αλλά όταν πήγα σπίτι του μου έδειξε το πρόγραμμα στον υπολογιστή του, Dvdshrinκ, και μου είπε ότι με αυτό μπορώ να το κάνω ο μ@λ@κ@ς!!! :-P Τον ρώτησα αν το είχε δοκιμασει και μου λέει όχι, αλλά γίνετε!!!! :-? :-P ΑΣΕ μας ρε φίλε του λέω με τις μ@λ@κιες σου!!! Τελικά μερικά άτομα μπορούν να μιλανε και να εκφερουν γνώμη για κάποιο θέμα όταν δεν ξέρουν τι τους γίνετε απλώς και μόνο για να δείξουν ότι ξέρουν κάτι πάραπάνω από εσένα( αλλά τελικά δεν καταφερνουν τίποτα και γινονται και ρεζίλι!!!!)!!!!

Δημοσ.

Ετσι ειναι. Καπου (δε θυμαμαι link) ειχαν προσπαθησει να γραψουν σε DVD με CDRW πειραζοντας ομως το laizer κανοντας καταλληλο calibration. Σιγουρα δεν ηταν τοσο απλο οσο ειπε ο φιλος σου...

Anyway, ειναι ασκοπο τελειως.

Δημοσ.

Αυτό που είπα στην αρχή ενοούσε!! Αλλά ούτε αυτός δεν ξέρει ! Έχει ένα πρόγραμα και όχι μόνο δεν ξέρει τι κάνει με αυτό αλλά νομίζει ότι κάνει κάτι άλλο!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κι όμως γίνεται! Είχα βρεί σε κάποιο site για ένα συγκεκριμένο μοντέλο cd-rw που με αναβάθμιση firmware γινόταν dvd-rw!!!

Δημοσ.
Κι όμως γίνεται! Είχα βρεί σε κάποιο site για ένα συγκεκριμένο μοντέλο cd-rw που με αναβάθμιση firmware γινόταν dvd-rw!!!

Αυτό που αναφέρεις δεν γίνεται με τίποτα.

Εντελώς διαφορετικά Format, Chip ανάγνωσης, κτ.τλ.

Το Firmware δεν μπορεί να αλλάξει όλη τη δομή ενός CD-RW και να το μετατρέψει σε DVD-RW.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...