Rainman Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Πώς μπορώ να γράψω ένα dvd με cdrw? Θέλω να κάνω format και επειδή έχω πολλά mp3 δεν θέλω να τα διαγράψω και δεν έχω dvdrw :???: :roll:
sarisn Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δεν γίνεται αυτό που λες... χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα DVD-RW για να γράψεις σε dvd.
aledjo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 ginetai omos to antitheto!!! na grapseis cd me dvd-rw!!!! nai nai ki'omos ginetai! ;-) lol etsi gia na spasoume to pago mes sti zesti pou eimaste....
BadBoy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δυστυχώς δεν γίνεται αυτό που λες. Αν ήταν έτσι όλοι θα έπαιρναν ένα Cd-rw με 30 ευρώ και δεν θα παιδεύονταν με Dvd-rw. Βέβαια μπορείς πάντα να δοκιμάσεις να το γράψεις με... μαρκαδόρο. :p:p
Vegito1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 ginetai omos to antitheto!!! na grapseis cd me dvd-rw!!!!nai nai ki'omos ginetai! ;-) lol etsi gia na spasoume to pago mes sti zesti pou eimaste.... LOL afou to paidi re leei pos den exei dvd recorder!!! tespa..... grapsta se cd ti na po?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Δυστυχώς δεν γίνεται αυτό που λες. Αν ήταν έτσι όλοι θα έπαιρναν ένα Cd-rw με 30 ευρώ και δεν θα παιδεύονταν με Dvd-rw. Βέβαια μπορείς πάντα να δοκιμάσεις να το γράψεις με... μαρκαδόρο. :p:p a ok man sorry.....
aiantas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Έτσι για "ενημέρωση", χρειάζεται ειδικός μαρκαδόρος φίλε BadBoy? lol.... Καλοκαιρινά ερωτήματα......
BadBoy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Ναι βεβαια, πρεπει να ειναι ανεξιτηλος, γιατι αλλιως τα δεδομενα σβηνονται!
blackwar Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 παρε καμοια 10αρια 800αρια cd-r και εισαι ενταξει!! και αν εχεις plextor cd-rw Υπαρχει τροπος να χωρεσεις μεχρι και 1gb σε καθε cd!!! επισης αν δεν θες να τα διαγραψεις οπως λες, μπορεις να Φτιάξεις Partition (Eαν δεν εχεις ηδη) με το Partition magic τα αντιγραφεις εκει, και υστερα φορμαρεις το Partition με το λειτουργικο και ουτε γατα ουτε ζημια....
madsc Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δεν γνωρίζω τρόπο να γίνεται κ το φαντάζομαι κομματάκι δύσκολο να υπάρχει. Με 800 blank cds καλύτερα να μην μπλέξεις. Είναι οικονομικά ασύμφορα κ αναξιόπιστα σε σχέση με τα 700άρια. Αν δεν σε παίρνει να διαθέσεις ακόμα τα χρήματα για ένα dvdr (Τα Nec έχουν πέσει στα ~60€ ) μπορείς να δανειστείς ένα, είτε να μεταφέρεις τον hd σου σε κάποιο φίλο σου με dvdr για να σου κάψει back up. Άλλη λύση είναι αν έχεις (ή να δανειστείς πάλι) κάποιον hd που να χωράει αυτά που θες να γράψεις μέχρι να κάνεις το format κ να τα ξαναπεράσεις. tip: Μόλις κάνεις το format σκέψου τη λύση σχηματισμού 2 τουλάχιστον partition στον hd σου - 1 μικρό για το λειτουργικό, 1 μεγάλο για τα δεδομένα σου για να μην ξαναμπείς σε τέτοια διλήμματα. /sc
blackwar Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Με 800 blank cds καλύτερα να μην μπλέξεις. Είναι οικονομικά ασύμφορα κ αναξιόπιστα σε σχέση με τα 700άρια. /sc Φίλε madsc είπα στο παιδί για 800αρια από προσωπική εμπειρία πάντα, πριν αποκτήσω dvd-rw και έχω γραμμένα γύρω στα 20 cd τριετίας μάρκας TDK γραμμένα με αντιγραφικό plextor και teac και παίζουν άψογα παντού ακόμα και σήμερα Και το παιδί θα κάνει την δουλειά του με λιγότερα από 10 εύρω http://www.plaisio.gr//IWCatProductPage.process?Section_Id=789&Nav_Section_Id=824&Catalog_Id=6&Product_Id=193774&Merchant_Id=1&sts_cid=3%22
aledjo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 i kalyteri lysi http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.331634 na exeis na grafeis otidipote tha peraseis toulaxiston 2 xronia....
qspock Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Στα 50€ λοιπον το NEC... Και ολο και θα κατεβαινει. Πλακα εχουν στο πλαισιο που εχουν ακομα μπολικο stock σε 3520 παροτι επιτελους αναγκαστηκαν να φερουν και το καινουργιο 3540 (το τσιμπαν ομως κατα 5€ για να ξεφωρτωθουν το παλιο). http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=904&Catalog_Id=1 Οταν ομως πηγαινε ο κοσμος να αγορασει το 3520 κι αυτοι το κρυβανε συνεχως παρουσιαζοντας μονο 2-3 κοματια καθε φορα και λεγοντας οτι δεν εχουν stock για να πουλησουν κατι LG τους βολευε... Καλα να παθουν, τωρα να δω ποιος θα προτιμησει το 3520 εναντι του 3540. Π@π@ρες!
Rainman Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Ok, ευχαριστώ πολύ παιδία, μάλλον θα πάω να αγοράσω ένα,(χαμένο δεν θα πάει, και κάπου αλλού θα μου χρησιμεύσει). Αυτή την ρώτηση την έκανα επειδή (νομίζω, δεν είμαι σίγουρος,) πως ένας φίλος μου το είχε κάνει αυτό αλλά έχω καιρώ να τον δω και δεν τον έχω ρωτήσει. Αν τον δω θα τον ρωτήσω και θα ξαναγράψω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.