kolobaki Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Γεια χαρα σε ολους.Μπαινω κατευθειαν στο θεμα. Εδω και κατι μερες υπαρχει ενας τυπος που μου στελνει συνεχεια e-mail και με βριζει.Μηπως υπαρχει κανενας τροπος να δω την ip του και να του απαγορευσω να μου στελνει e-mail η ακομα και να μην μπορει να μπει στο iNternet???Ευχαριστω!!!
platongr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 βάλτον σε spam list και κάνε ένα forward το mail του με τα headers, στον isp απ'οπου φαίνετε ότι στέλνει...
angelos0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 καταρχην καλο θα ειναι να εχεις πιο περιγραφικο τιτλο κατα δευτερον πες μας αν εχεισ free web based e-mail opws to hotmail, gmail klp η καποιο ε-μαιλ απο τον provider σου οπως forthnet, otenet klp και πες μας πως βλεπεις τα ε-μαιλ, απο ιστοσελιδα η απο καποιο προγραμμα οπως το Outlook express?
kolobaki Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Εχεις δικιο angelos0 που δεν εδωσα περισσοτερα στοιχεια.Λοιπον εΧΩ free web based kai συγκεκρειμενα το freemail.Και τα βλεπω απο ιστοσελιδα.
angelos0 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 δυστυχως δεν εχω freemail αλλα σιγουρα θα υαπρχιε επιλογη να δηλωσεις ενα ε-μαιλ ως spam και να μην ξαναλαβεις απο αυτον. ισως καποιος αλλος insomniac εχει λογαριασμο και μπορει να σε βοηθησει. in the mean time κανω edit τον τιτλο μηπως προσελκυσει περισσοτερα ματια
dwarves Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 des auto mhpws sou kanei.... http://www.freemail.gr/view-out.php?cmd=spam&head=1&foot=1
dwarves Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 asxeto.... mou aresei to avatar sou.... optimist rulz.... prin polla...polla xronia....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.