BadBoy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Εδώ και 2 μέρες όποτε ανοίγω το pc μαζί με τα άλλα εικονίδια στο tray εμφανίζονται και αυτά: Τι είν' τούτο ρε παιδιά; 3 εικονίδια για το messenger και μάλιστα διαφορετικά; Τόσο πολύ τον συμπαθεί το pc; Και το αστείο είναι ότι το δεξί κλικ λειτουργεί σε όλα! Δλδ μπορώ να αλλάξω το status, να αποσυνδεθώ κλπ και από τα 3! Εντάξει, μ'αρέσει να έχω ελευθερία επιλογών, αλλά όχι κι έτσι! Τα παραπάνω συμβαίνουν σε: WinXP Pro EN SP2 MSN Messenger 7.0.0813
chfilis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 exei egkatastimenes polles diaforetikes ekdoseis messenger....px messenger 7 messenger 4.7 kai ta loipa.
polaki Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 προτείνω κατέβασε το Startup manager η καποιο παρόμοιο πρόγραμμα που να τσεκάρει τί ξεκινάει, και αν δεις 3 αναφορές σε MSN σβήσε τις 2 και δες τί παίζει... Το είχα και εγω, αλλα με 2! εσυ το παράκανες!!
BadBoy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Όχι μόνο την 7.0.0813. Και είμαι σίγουρος για αυτό. Κοίταξα και στο Add/Remove Programmes για να σιγουρευτώ και όντως έτσι είναι. Ακόμη και το Windows Messenger έχω απεγκαταστήσει με μια εντολή που βρήκα στο Internet. Το θέμα είναι ότι εγώ αυτό δεν το έψαχνα καθόλου και τώρα ψάχνω πως να το διορθώσω. Έκανα scan με το Norton, με το Ad-Aware με τα τελευταία definitions αλλά τίποτα. Θα δοκιμάσω και το Microsoft Antispyware μήπως και...
Vmanos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 anoixe xerosista to kathe eikonodio na deis an einai ola apo tin ekdosi 7. den eixes pote kapoia alli ekdosi tou messenger?
BadBoy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Τελικά απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα το MSN Messenger και το πρόβλημα λύθηκε. Α, ρε αθάνατη Microsoft με τα κουλά bugs σου!
Vegito1 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Τελικά απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα το MSN Messenger και το πρόβλημα λύθηκε. Α, ρε αθάνατη Microsoft με τα κουλά bugs σου! kati tetoio ifistatai stalitheia nomizo.... my brother leei oti iparxei ena crack tou msn se beta version, pou epitrepei multiple sign in etc..... se kathe parathiro kaneis diaforetiki ergasia kai rithmiseis..... einai omos oligonti provlimatiko opote de tha to sinistousa..... btw: απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα το MSN Messenger giati to kanes reeeeee?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! :P :P :P :P :P
kleidokratwr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 kati tetoio ifistatai stalitheia nomizo.... my brother leei oti iparxei ena crack tou msn se beta version, pou epitrepei multiple sign in etc..... se kathe parathiro kaneis diaforetiki ergasia kai rithmiseis..... einai omos oligonti provlimatiko opote de tha to sinistousa. Η λειτουργία αυτή λέγεται Polygamy και ενεργοποιείται είτε περνώντας ένα patch απο αυτά που βγάζει το mess.be ή εγκαθιστώντας το msn plus. :wink:
BadBoy Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Ωντως εχω εγκτεστημενο το MSN Plus! 3.κατι. Λετε να εφταιγε αυτο; Τελοσπαντων το προβλημα τωρα λυθηκε! ΥΓ. Αν εφταιγε το Plus!, τοτε γιατι το ενα εικονιδιο ηταν κολλημενο στο Signing In (και οταν λεω κολλημενο, εννοω κολλημενο, δεν πηγαινοερχονταν τα ανθρωπακια), το αλλο στο Not Signed In και το τριτο στο Away;
polaki Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Ε για να μην έχεις μωρέ και συ το ίδιο εικονίδιο και το βαριέσαι... Ποικιλία πάνω απόλα!!
kleidokratwr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Ωντως εχω εγκτεστημενο το MSN Plus! 3.κατι. Λετε να εφταιγε αυτο; Ναι αυτο θα έφταιγε συν οτι στο πρώτο πόστ σου μας λες οτι έχεις την κανονική έκδοση 7 του msn. Οπότε έχεις την κανονική σύν μια το Plus.. Αν εφταιγε το Plus!, τοτε γιατι το ενα εικονιδιο ηταν κολλημενο στο Signing In (και οταν λεω κολλημενο, εννοω κολλημενο, δεν πηγαινοερχονταν τα ανθρωπακια), το αλλο στο Not Signed In και το τριτο στο Away; Γιατί το plus έχει κάποια προβληματάκια ακόμα. Δεν το χω δοκιμάσει πολύ καιρό, το χα κάποτε και το πέταξα. αλλα απο άλλους που ακούς...
c@pt@in Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2005 sigoura prepei na xeis egatasthsei diaforetikes version tou msn mesenger...vgale merikes ap to start up k genika apegatesthse tes!....
paschalia Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2005 Μιας και λυθηκε το προβλημα του παιδιου ,θα'θελα να ρωτησω το εξης . Θελω να διαγραψω καποια ατομα απο το παραθυρακι μπλοκαρισματος μου , πως μπορω να το κανω ? Με δεξι κλικ σε πολλα ονοματα δειχνει απενεργοποιημενη την εντολη ντιλιτ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.