Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Με την ευκαιρία της πρόσφατης συζήτησης που είχαμε σε άλλο θέμα περί Fight Club, ανοίγω αυτό το Θέμα (δεν βρήκα να υπάρχει κάτι αντίστοιχο) όπου δε θέλω να μου πείτε τις αγαπημένες σας ταινίες, αλλά τις ταινίες που σας άλλαξαν τον τρόπο σκέψης, σας μεταμόρφωσαν τον χαρακτήρα, σας σημάδεψαν, I think you got the idea... Περί του fight club τα είπα και εδώ. Να μην τα ξαναγράφω. Ας προσθέσω (προς το παρόν) και το Thin Red Line γιατί ήταν η ταινία στην οποία συνειδητοποίησα τι είναι ο πόλεμος και από τότε είμαι κάθε μέρα ευγνώμων που δεν έχω ζήσει κάτι τέτοιο στο κοντινό μου περιβάλλον. Βέβαια δεν είναι μόνο η ταινία, αλλά και η εποχή που την είδα (πόλεμος στο Ιρακ) και φυσικά η ηλικία (in fact, την είχα ξαναδει την ταινία μικρότερος, αλλά τότε, ενώ είχα ξετρελαθεί, δεν είχα συνειδητοποιήσει όλο της το μεγαλείο).
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 to bowling for columbine, me ebale se polles skepseis...
Chi Chi Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Sigoura to "bowling for columbine"... Apo ekei & pera: "Trainspotting" ("I choose not to choose") & "Fight Club" ("This is your life...")
funkyshit Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Fight Club alla tha pw kai dyo tainies pou pisteuw oti me ekanan kalytero anthrwpo kai einai prosfates Big Fish kai Finding Neverland (dyskolo na ekshghsw pws akribws, einai poly proswpiko)
hugelacky Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Μερικές από τις ταινίες που με ταρακούνησαν για τα καλά και κάτι άλλαξε μέσα μου αφού τις είδα είναι: Bowling for Columbine Fight Club I Am Sam 21 Grams Το Πείραμα π Αγέλαστος Πέτρα
TheBoyFromSalina Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Oι 2 πρωτες που μουρχονται και με σημαδεψαν για προσωπικους (και καθολου προφανεις) λογους ειναι το Seul contre tous και το Salo.
john1987 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 προφανως ο τιτλος του θεματος ειναι καπως αστοχος... μπορει μια ταινια να σε κανει να αναρωτηθεις,να προβληματιστειςγια λιγο αλλα σιγουρα δε μπορει να σε αλλαξει! το μονο που μπορει να σε αλλαξει ειναι εσυ ο ιδιος και οι συνθηκες γυρω σου... δυστυχως δεν μπορω να πω οτι με εχει αγγιξει τοσο πολυ μια ταινια ετσι ωστε να αλλξω τροπο σκεψης...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 μπορει μια ταινια να σε κανει να αναρωτηθεις' date='να προβληματιστειςγια λιγο αλλα σιγουρα δε μπορει να σε αλλαξει! δυστυχως δεν μπορω να πω οτι με εχει αγγιξει τοσο πολυ μια ταινια ετσι ωστε να αλλξω τροπο σκεψης...[/quote'] If you haven't lived it, then you can't tell if it exists. Κάπως έτσι σχολιάζουν και τους ερωτευμένους αυτοί που δεν έχουν ερωτευθεί ποτέ. "Ε, αυτά δε γίνονται" κτλ...
Risingson Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 American beauty.. Amelie.. ..kuriws to american beauty omws, kathe fora pou to vlepw mou allazei estw kai stigmiaia oloklhrh thn kosmothewria mou! Nomizw an to exei dei kaneis mporei isws kai ligo na katalabei..
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 American History X Fight Club Bowling For Columbine
The_Judas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 If you haven't lived it, then you can't tell if it exists. Κάπως έτσι σχολιάζουν και τους ερωτευμένους αυτοί που δεν έχουν ερωτευθεί ποτέ. "Ε, αυτά δε γίνονται" κτλ... Αν όμως έχεις βιώσει ήδη κάποιες εμπειρίες, όταν τις δεις σε μια ταινία δεν πρόκειται να σου αλλάξουν τον τρόπο σκέψης. Μια ταινία σου μπορεί να σου αλλάξει τον τρόπο σκέψης σε θέματα που δεν έχεις βιώσει ή τα έχεις ζήσει από άλλη οπτική γωνία. Προσωπικά πιστεύω ότι περισσότερο υπεύθυνα για αλλαγή τρόπου σκέψης είναι τα βιβλία, οι γνώσεις ... και φυσικά οι προσωπικές εμπειρίες.
psilos2000 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Requiem for a dream..... Είδα την εξάρτηση απο μια οπτική που ποτέ δεν φανταζόμουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.