Προς το περιεχόμενο

Lineage 2 Help Plz

nickaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi παίδες έχω τρελαθει...δν μπορω να παίξω το Lineage 2...Λοιπον παω e-global, noobwars και φτάχνω account όλα ωραία κ καλα... Μετά κατεβάζω το L2_c2_Installer κ το patch του e-global. Ωραία κάνω install ΔΕΝ τρέχω το Lineage 2 και αντιγράφω τα αρχεία του e-global στο φάκελο του lineage(system κτλ), Μετά κλείνω το firewall κ τρέχω το l2.exe. Μετά βγάζει το log in πατάω id και password πατάω log in κ μου βγάζει "You are disconnected from the server.Try again later" κ μετά κλείνει το παιχνίδι... Λέω αντε μήπως φταίει το e-global κ δοκιμάζω κ τους άλλους server τα ίδια... Ξανακάνω install τπτ...Παίρνω system κ τους λοιπούς φακέλους απο ενα net cafe αλλα τπτ...Εν το μεταξύ στο net cafe παίζει τέλεια το account.... :( Τι διαολο...Δοκιμάζω να το τρέξω κ απο 2ο λειτουργικο τπτ... Τζαμπα καθεται η dsl :P.... Κάνω κτ λάθος? Τι φταίει plz help!!

Δημοσ.

συνήθως τέτοιο μήνυμα εμφανίζεται όταν σε πετάει ο σέρβερ

δοκίμασε το bnb.gr, αν και μου φαίνεται περίεργο το ότι σε πετάει το noobwars, στο συγκεκριμένο παιχνίδι

κατεβάζεις αρχεία όταν τρέχεις το παιχνίδι; ή αυτόματη αναβάθμιση windows?

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
φιλαρακι εγω θα εκανα ενα format στο pc.δε μενει να κανεις και τιποτε αλλο:-D :-D :-D

apla kane unistall to lineage......an dn peksei pes to

ΟΛΟΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ FORMAT!!!!!:evil: :evil: :evil:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

molis phra to cd tou lineage k dn mporw na to kanw istall. Exei mesa ta arxeia rar: data1 data2 engine32, exei to setup.exe setup.ibt setup.isn layout k data.hdr..Paw na kanw extract ta arxeia twn rar alla dn kanei tpt..Kserei kaneis mhpws pws to kanw?

Thanks

Δημοσ.
molis phra to cd tou lineage k dn mporw na to kanw istall. Exei mesa ta arxeia rar: data1 data2 enfine32' date=' exei to setup.exe setup.ibt setup.isn layout k data.hdr..Paw na kanw extract ta arxeia twn rar alla dn kanei tpt..Kserei kaneis mhpws pws to kanw?

Thanks[/quote']

8a akoustei xazo alla.. dokimases na trekseis to setup.exe?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...