vazelo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Καταρχας καλως σας βρηκα... Παραθετω μια ιστοριουλα και θελω να ακουσω γνωμες! Πριν λοιπον αρχισω να την διηγουμαι να σημειωσω οτι δεν επιθυμω ακομα να δηλωσω σε ποια εταιρια αναφερομαι οποτε θα χρησιμοποιησω "..." αντι αυτης. 30/04 Μεγαλο Σαββατο κανω ετοιση σε γνωστη αλυσιδα καταστηματων για παροχη και γραμμη dsl απο ... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑ$@#$@ΚΙΑ μου:Με το που σημπληρωνουν την ετοιση συμφωνα παντα με τις δικες μου οδηγιες και τελειωνω, την βαζω κατευθειαν στην τσεπη μου ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΞΩ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ. ΟΙ υπευθυνοι του καταστηματος μαλιστα με ενημερωνουν πως σε 10-12 εργασιμες μερες θα εχω τον εξοπλισμο και την γραμμη. 21/04 Τηλεφωνω στην ... για να ρωτησω αν τυχον υπαρχει καποιο προβλημα με την γραμμη λογω της μικρης καθυστερησης.Η κοπελα με ενημερωνει πως ειναι ολα οκ και η προσβαση μου λειτουργει κανονικα.Με τα πολλα εντρομος καταλαβαινω οτι στην ετοιση μου ειχε σημειωθει οτι επιθυμω μονο την προσβαση και ΟΧΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ dsl.Μου λεει απλα να στειλω ενα φαξ λεγοντας οτι επιθυμω την ενεργοποιηση της γραμμης dsl. Αφου περνανε 3-4 μερες για να παρει μπρος ο fax server τους (ετσι μου τον ειπαν) μου λενε οτι το αιτημα μου θα πρωωθηθει στον οτε (5 ημερες θα επαινει η εγκριση του) και σε αλλες 10-12 εργασιμες απο την στιγμη της εγκρισης θα παραλαβω τον εξοπλισμο. 15/06 Τηλεφωνω ξανα στην ... και ρωταω αν υπαρχει καμια εξελιξη στο θεμα μου. Η κοπελα μου ειπε οτι το αιτημα εχει εγκριθει και οτι απο μερα σε μερα(αυτο το θυμαμαι χαρακτηριστικα) θα επικοινωνησει μαζι μου η εταιρεια για το ποτε ακριβως θα μου φερει σπιτι τον εξοπλισμο. 27/06 Ξανα τηλεφωνο να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προβλημα νεο.Μιλαω με καποιον ο οποιος μου λεει οτι οκ το λαβαμε το φαξ και οτι απο τις 21 ΙΟΥΝΙΟΥ προχωρουν οι διαδικασιες για το αιτημα μου.Μα καλα λεω 1 μηνα μετα την αποστολη του φαξ μου ληφθηκε υποψιν το αιτημα μου,και η κοπελα την αλλη φορα τι μου ειχε πει?? Τελοσπαντων ισως οτι ξενυχτησα την Κυριακη διαβαζοντας,οτι ημουν κουρασμενος την Δευτερα να ηταν οι λογοι που δεν καταφερα να ξεκαθαρισω στο μυαλο μου τις εξηγησεις του-ευγενεστατου κατα τα αλλα-κυριου. Τελοσπαντων εκει που καταληξαμε ειναι οτι μετρωντας απο τις 21 Ιουνιου και μετα το περας 10-12 εργασιμων ημερων θα εχω τον εξοπλισμο. Να επαναλαβω οτι το πρωτο και κυριο φταιξιμο που εχω εγω που δεν κοιταξα την ετοιση αλλα και οι κυριοι που μου τη συμπληρωσαν εντελως αφηρημενα οπως φανηκε... Τωρα να ρωτησω η ... φταιει??η εγω τελικα ειμαι πολυ ανυπομονος??
Sam235 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2005 Τέτοιου είδους καθυστερήσεις, απ΄ότι έχω ακούσει, δηστυχώς υπάρχουν. Και οι περισσότερες, αν όχι όλες, οφείλονται στην αποστολή fax που για κάποιο λόγο αυτές οι εταιρίες δεν έχουν καλές σχέσεις μαζί του. Εγώ την αίτηση για την ενεργοποίηση της γραμμής και της πρόσβασης την έκανα μέσα από το internet (online) και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Πάντως αυτό που μπορείς να κάνεις τώρα, είναι να τους παίρνεις συνέχεια τηλέφωνο (δηλαδή να τους σπάσεις τα νεύρα) μέχρι ετοιμάσουν την γραμμή γιατί δεν βλέπω να βγάζεις άκρη διαφορετικά. Καλό κουράγιο..... Sam. (P.S. Welcome to Insomnia )
poulinos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2005 mono ton ote mporeis na pareis na deis ti ginetai me tin grammi.kaneis provider i kanena katastima den mporei na zitisei na energopoiithei i grammi sou me to zori.apla pagose tin sindesi sou gia na min teliosei kai otan xekinisei tin anigeis pali.o ote kanei mexri 10 ergasimes alla poles fores logo provlimaton mporei na perasoun kai mines.euxomai na min anikeis ekei.
vazelo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2005 Mines???pwpw... ti mou les tora... 10i mera simera apo tin 21 Iouniou...
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Mines???pwpw... ti mou les tora... 10i mera simera apo tin 21 Iouniou... tora pou ine kalokeri e den tha lipoun kai kapoioi gia diakopes.xixi.
poromenos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 emena i αιτηση πηγε στην οτενετ 29 του μηνος.ποτε να περιμενω ενεργοποιηση?
Sta Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Εμένα πάντως αν και είχε πρόβλημα η γραμμή και έτρεχα μετά, η ενεργοποίηση έγινε γρήγορα (σε 5 εργάσιμες).
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 opos exoume pei peripou mexri 10 ergasimes.tora auto einai sxetiko dioti mporei kai se 5 alla ama iparxei provlima mporei kai se 2 mines.alla ipo normal sinithikes se 2 bdomades to poli tha exete kai ligotero.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 oti sou katsei dld...emena px kai stis 2 grammes pou exw (mia A8hna mia Lamia) ekanan mia oloklhrh mera na energopoih8oun... ena mono mporoume na poume...may the Force be with you...
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 kapos esti.apla ipologize 10 meres oti kai na ginei.
poromenos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 μου ενεργοπειηθηκε σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!{βεβαια λιγο χαλια ταχυτητες}
poulinos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 anamenomeno auto gia tis taxitites.to bradi tha paei ligo kalitera logo ligoterou fortou.exoume pei dslam kai perioxi pezei rolo.ti na kaneis.apo tin isdn kai tin pstn kalitera.
DrLo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2005 1,5 χρόνο πριν μου είχαν πει από τον ΟΤΕ ότι χρειάζονται 12 μέρες. Περιέργως πψς για ελληνικό δημόσιο ενεργοποιήθηκε ακριβώς την 12η μέρα.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2005 apla isoun malon o tixero.den iparxoun poloi san kai esena.xixi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.